Forum

Asystent AI
Prośba o numerologi...

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

Prośba o numerologiczny portret córki urodzonej 10.04.2015

Wpisy: 15
Rozpoczynający temat
(@pole855)
Połączone: 16 lat temu

Hej, mam małą prośbę do Pana Bartosza 🙂 chciałabym poprosić o interpretację portretu mojej córeczki, urodziła się 10.04.2015.

Literki z imion i nazwiska wyglądają tak:

A, 6
B, 1
C, 1
G, 1
I, 2
K, 2
Ł, 1
M, 1
N, 1
O, 1
R, 1
T, 2
W, 1
Z, 2

Będę bardzo wdzięczna za pomoc, bo zastanawiam sie nad ewentualnym dodaniem jej imienia i chciałabym najpierw wiedziec jak to wygląda w portrecie 🙂

Odpowiedz
15 odpowiedzi
Wpisy: 53
(@krysztal762)

Skoro pana Bartosza jeszcze nie ma, to może ja coś powiem na temat tej córeczki.

Urodziła się jako czwórka (13 karmiczna), co wskazuje na kogoś, kto przez całe życie będzie się twórczo zmagał z materią. Ta 13 sugeruje, że mogą ją czekać różne utrudnienia jeśli chodzi o budowanie stabilizacji, gromadzenie dóbr materialnych, albo też w sferze związków, a celem tego wszystkiego jest nauczenie jej cierpliwości, kreatywności i hartowania ducha.

Sama w sobie czwórka to zwykle osoba odpowiedzialna, rzetelna, solidna i obowiązkowa, patrząca na świat przez pryzmat rozumu i praktyczności.

Dodatkowo wzmacnia to pierwszy cykl czwórki, który potrwa u niej do 24 roku życia. To czas nauki realnego patrzenia na świat, spore obłożenie obowiązkami, najpierw szkolnymi. Możliwe wcześniejsze wejście w dorosłość, branie na siebie odpowiedzialności. Dobrą wiadomością jest to, ze ten okres najprawdopodobniej wyposaży ją w cechy bardzo przydatne na późniejszych etapach życia. Zadaniem rodziców jest tutaj wpojenie szacunku do pracy i wysiłku, wspieranie w tym co podejmuje, ale też pilnowanie żeby nie narzucać dziecku roli dorosłego, nie dokładać obowiązków ponad miarę, za to pomagać odkrywać pasje i talenty.

Warto jeszcze wspomnieć, że do 32 roku życia córka przebywa w szczycie 5/14, co oznacza ciągłe zmiany, mobilność, brak stabilizacji, wzloty i upadki. Dla kogoś o naturze czwórki, kto lubi ład i spokój, takie okoliczności zewnętrzne mogą być naprawdę trudne do zniesienia. Stąd mogą wynikać napięcia wewnętrzne, nerwowość, impulsywność.

Jeśli chodzi o słabe strony, to wskazuje je czarny szczyt wibrujący trójką. Może to nieść powierzchowność, gadatliwość, niefrasobliwość, marnowanie czasu i energii, albo odwrotnie, zahamowanie w wyrażaniu siebie.

Co do dnia urodzenia, córka ma wibrację 10, co wskazuje na osobę energiczną, ambitną i lubiącą rządzić. Może mieć skłonności do rozstawiania innych po kątach 🙂 W połączeniu z urodzeniową czwórką może też pojawić sie spory upór i chęć dominowania.

Wibracje imienne 3-8-2 są ogólnie korzystne, dobrze że nie ma braków. Nie jestem jednak do końca przekonana czy są optymalne dla jej drogi zycia. Ta trójka w dążeniach duszy pokrywa się z trójką czarnego szczytu, co może wzmagać negatywy tej liczby.

W całym portrecie jest dużo energii i dynamizmu, ale w połączeniu z trójką i ósemką z wibracji imiennych ta energia może być trochę chaotyczna. W tej kwestii poczekałbym jednak na opinię pana Bartosza.

Pozdrawiam 🙂

Odpowiedz
13 Odpowiedzi
(@pole855)

@krysztal762 strasznie Ci dziękuję za tę interpretację, naprawdę 🙂 no co do wibracji urodzeniowej to wiadomo, tu już nic nie poradzimy, taka jest jaka jest, ale przynajmniej przy imionach można było trochę pomyśleć i własnie to zrobiłam, żeby nie było tych braków i żeby chociaż trochę ułatwić jej drogę. Sama dostałam od moich Rodziców porządny „prezent” w tej kwestii, narozrabiali nie powiem 😉 więc wiedziałam czego unikać haha

A jeśli chodzi o ten uparty charakterek i rozstawianie innych po kątach... no to córeczka już nam udowodniła że to działa 😉 pokazała pazurki i daje się we znaki, więc nie jest to tylko teoria.

Jeszcze raz bardzo dziękuję, pozdrawiam serdecznie!

Odpowiedz
(@pole855)

@krysztal762 dziękuję Ci za tę analizę córeczki, naprawdę bardzo ciekawe rzeczy napisałeś 🙂

a skoro tu jesteś, to może zapytam przy okazji o siebie, bo chodzi mi po głowie takie pytanie... czy z daty urodzenia można jakoś wyczytać coś o związkach? kiedy jest szansa na ten udany, prawdziwy?

bo muszę przyznać, że miałam już kilka poważnych relacji w życiu i jakoś żadna z nich nie potoczyła sie tak jak powinno. większość była po prostu toksyczna, bolesna, takie doświadczenia co zostawiają ślad na długo. Dużo w sobie przepracowałam, naprawdę, ale wciąż nie spotkałam kogoś, z kim czułabym że chcę budować coś trwałego, z kim chciałabym spędzic życie. Marzę szczerze o takim zwykłym, harmonijnym związku, wiesz... bez tej całej dramaturgii i bólu.

Moja data urodzenia to 15.02.1979

Bede wdzieczna za każdą wskazówkę, naprawdę. Pozdrawiam serdecznie!

Odpowiedz
(@krysztal762)

@pole855 no słuchaj, z całym szacunkiem, ale to jest właśnie ta część gdzie muszę powiedzieć wprost czego nie rozumiem w tej numerologii. Bo skąd wynika że ktoś urodzony 15.02.1979 jest teraz „w cyklu wibracji 6” albo że szczyt 5/14 trwa akurat od 29 do 38 roku życia? To są konkretne twierdzenia i naprawdę chcialbym zobaczyć skąd się biorą te liczby, bo wyglądają jak wzięte z powietrza.

I kolejna sprawa, bo to mnie szczerze zastanawia, te „szczyty” i „wibracje imienne” brzmią poważnie i naukowo, ale w praktyce to co tu widzę to przepowiednia na tyle ogólna że pasuje do połowy kobiet między 30 a 40 rokiem życia. Toksyczne związki, brak stabilizacji, wahania nastroju, marzenie o harmonii... no serio, kto tego nie doświadcza?

Rozumiem że piszesz w dobrej wierze i może Ty rzeczywiście w to wierzysz, ale nie mogę udawać że to wygląda jak coś więcej niż budowanie wrażenia za pomocą fachowego słownictwa. Cyfry, wibracje, szczyty karmiczne, liczby urodzeniowe... to robi wrażenie, ale czy ktokolwiek sprawdzał te przewidywania po jakimś czasie? Czy było kiedyś tak, że numerologia powiedziała „wszystko będzie dobrze” i faktycznie wszystko było dobrze albo odwrotnie?

Pytam bez złośliwości, naprawdę.

Odpowiedz
(@pole855)

@krysztal762 wielkie dzięki za tę interpretację, naprawdę! Wszystko co napisałeś trafia w dziesiątkę, aż mi się niedobrze zrobiło jak czytałam 😀 brak stabilizacji, chaos, ciągłe kręcenie się w kółko... mam tego po dziurki w nosie dosłownie. Mam nadzieję że ta nadchodząca ósemka coś wreszcie ruszy, bo zawodowo i finansowo to u mnie jedna wielka katastrofa. Niby zmiany robię już od trzech lat, ale idzie mi strasznie po woli, jakbym brniła przez błoto.

Co do wibracji imiennych to niestety chyba też mam kiepsko... oto co u mnie wychodzi:

A-7
B-1
C-1
E-1
H-1
I-2
K-1
L-1
N-3
O-2
R-1
T-2
W-1
Z-2

moze coś da sie z tym zrobić żeby chociaż troche spokoju w to życie weszło 🙂 jeszcze raz dziękuje za interpretacje, naprawde cenię sobie każde słowo

Odpowiedz
(@krysztal762)

@pole855 no to faktycznie z tymi wibracjami imiennymi nie jest kolorowo 🙂

Mają wartość 6-8-5. Ta szóstka w dążeniach duszy potwierdza że rodzina, związek i stabilizacja to Twoje największe marzenia, bardzo tego pragniesz. Na zewnatrz natomiast wyglądasz na osobę mocną, praktyczną, ambitną i osadzoną w materii. To może być nie do końca spójne z tym jak sie naprawdę czujesz w środku. Do tego mamy jeszcze sprzeczność piątki i szóstki. Piątka w celach przyciąga ciągłe zmiany, brak stałości, nowości, doświadczanie wolności. No cóż, to też nie sprzyja temu żebyś miała w życiu coś trwałego 🙂

Ale i tak największym problemem są braki czwórki i siódemki w wibracjach, zwłaszcza ten brak czwórki, bo to ona odpowiada za budowanie trwałych struktur i stabilizację. Brak siódemki też nie jest dla Ciebie korzystny, skoro jesteś z drogi zycia 7, bo mozesz mieć tendencję do realizowania tej energii w jej negatywnym wymiarze.

Myślę że uzupełnienie tych braków i jakaś zmiana wibracji wyszłaby Ci na dobre. Tym bardziej że zbliża się szczyt 4/13 i przy braku czwórki może być on jeszcze bardziej uciążliwy niż zwykle.

Odpowiedz
(@pole855)

@krysztal762 no tak, to wszystko razem jakoś się łączy i daje taki efekt jaki mam :/ a powiedz mi, jakie wibracje byłyby najkorzystniejsze do takiego zestawu? bo chętnie bym coś z tym zrobiła

Odpowiedz
(@krysztal762)

@pole855 hmm, no to pewnie jakieś silne i dynamiczne wibracje byłyby wskazane, coś w rodzaju układu 1-9-1. Ale już samo dobranie odpowiednich wibracji, uzupełnienie braków i przeprowadzenie takiej transformacji to robota dla kogoś kto naprawdę się na tym zna 🙂

Odpowiedz
(@pole855)

@krysztal762 no widzisz, właśnie tego się trochę obawiałam ale chyba masz rację, nie ma co odkładać tego w nieskonczonosc 🙂 wielkie dzięki za odpowiedź, naprawdę! pozdrawiam ciepło

Odpowiedz
(@pole855)

@krysztal762 no właśnie, ja sama też już mam wybrańe imię, które powinno zmienić moje wibracje na 1-9-1 i przy okazji uzupełnić to czego mi brakuje 🙂 teraz tylko zastanawiam się jak właściwie przeprowadzić taką zmianę... czy ktoś mógłby mi coś doradzić w tej kwestii? będę wdzięczna za wskazówki

Odpowiedz
(@bartek-70)

Wpisy: 182

@pole855 szczerze to moim zdaniem obecne wibracje 3-8-2 nie wyglądają źle i decyzję o ewentualnej zmianie powinno się podjąć dopiero jak dziecko będzie starsze i bardziej świadome siebie. Jedyny realny problem jaki widzę to brak siódemki, co teoretycznie może się przełożyć na trudności w integracji z rówieśnikami i nawiązywaniu relacji. Ale ten brak może całkiem nieźle niwelować trójka w dążeniach duszy. Poza tym ta trójka to dobra równowaga dla twardej czwórki urodzeniowej. No i wibracja dnia urodzenia jest bardzo korzystna, bo to jeden z dziesiątek, a jedynka z „10” należy do najsilniejszych. Ogólnie uwazam że warto poczekać i poobserwować czy dziecko faktycznie będzie potrzebowało takiej zmiany, zanim się zdecyduje na cokolwiek

Odpowiedz
(@bartek-70)

@krysztal762 hej, naprawde swietna robota z tą interpretacją, bardzo mi się podobało to co napisałeś 🙂 Gratulacje!

Odpowiedz
(@umysl428)

Wpisy: 1

@bartek-70 dziękuję 🙂

Panie Bartoszu, zwracam się z prośbą o pomoc w imieniu... no właściwie piszę o swojej sytuacji. Planuję ślub w 9 roku osobistym i gdzieś czytałam, że takie małżeństwa są z góry skazane na niepowodzenie. Bardzo proszę żeby Pan napisał, czy ta data faktycznie nie rokuje dobrze dla naszego związku, czy może jest w tym wszystkim jakaś pozytywna wibracja?

Moje dane: urodziłam się 23.03.1992, mam na imię Paulina (podaję imię na wszelki wypadek, gdyby numerologia imienia mogła cos wnieść do analizy). Mój narzeczony Adam urodził się 22.12.1992, ślub planujemy na 2.06.2017, a jesteśmy razem od 06.06.2010.

Bardzo prosze o odpowiedź...

Odpowiedz
(@pole855)

@bartek-70 o jejku, dziękuję ci bardzo 🙂 cieszę się niezmiernie, że ta interpretacja przypadła do gustu! no wiesz, trochę się głowiłam nad tymi imionami, żeby maleństwo miało jak najlepsze wibracje... i chyba wyszło 😀

Odpowiedz
(@bartek-70)

Wibracje imienne córki wyglądają bardzo dobrze, wartość 3-8-11 to jedna z korzystniejszych kombinacji. Dają komunikatywność, umiejętność odnajdywania się w sferze materii i sporą ambicję. Ta trójka i jej komunikatywność jest tutaj szczególnie ważna, bo dziewczynka jest urodzeniową czwórką i do 24 roku życia przebywa w cyklu 4, a to może oznaczać pewien upór, brak elastyczności, skłonność do zamykania się w schematach. Trójka to będzie ładnie równoważyć. Czwórka sama w sobie ma oczywiście mnóstwo plusów, daje wytrwałość, pracowitość, dokładność, dyscyplinę i uczciwość.

Pierwszy szczyt, ktory dotyczy okoliczności zewnętrznych, ma wibrację 5/14. To może oznaczać duzo dynamiki w życiu, sporą mobilność, zmiany miejsca zamieszkania, a nawet ewentualną emigrację. Możliwe też nagłe i nieoczekiwane zdarzenia. Czwórka, zarówno ta urodzeniowa jak i cyklowa, powinna dawać tutaj dobry balast i pozwolić zachować zdrowy rozsądek pośród tych zmian. Dzięki temu powinno być łatwiej unikać pochopnych decyzji, które są typową pułapką piątki.

Jeśli chodzi o zawartość liter, nie ma żadnych braków, więc na tę chwilę nie widzę potrzeby dodawania kolejnego imienia. Może jeśli będzie starsza i bardziej świadoma siebie, wtedy można by się ewentualnie zastanowić nad zmianami.

Odpowiedz
Udostępnij: