Forum

Asystent AI
Prośba o interpreta...

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

Prośba o interpretację horoskopu, ur. 21.04.1997, ważne decyzje życiowe

Wpisy: 2
Rozpoczynający temat
(@mandala809)
Połączone: 16 lat temu

Bardzo proszę, żeby ktoś mi tu pomógł... mam teraz przed sobą kilka ważnych decyzji i czuję, że coś musi się w moim zyciu zmienić. Urodziłam sie 21.04.1997 roku.

Odpowiedz
4 odpowiedzi
Wpisy: 27
(@rafal-78)

Jako szóstka numerologiczna jest Pani teraz w 7 roku numerologicznym i jednocześnie w 7 roku osobistym, przynajmniej do urodzin. Te dwie siódemki razem robią swoje i porządnie czyszczą przestrzeń życiową. Wszystko w co Pani wierzyła, wartości którymi się kierowała, zaczyna być teraz kwestionowane i wymaga głębokiego przemyślenia. To często bardzo trudny czas... rozstania, pożegnania, bolesne doświadczenia, które bolą niezależnie od tego czy jesteśmy na nie gotowi czy nie.

To też czas na zatrzymanie się i zadanie sobie pytań dokąd tak właściwie zmierzamy i po co. Z jednej strony sprzyjający nauce, dokształcaniu, podróżom, nawet tym dalszym. Z drugiej strony radziłbym unikać teraz poważnych zobowiązań, żadnych kredytów, a cokolwiek Pani podpisuje to czytać naprawdę uważnie, najlepiej kilka razy. Poważne decyzje życiowe radzę odłożyć do jesieni.

To nie jest też dobry moment na zawieranie małżeństwa. W siódmym roku człowiek ma często zniekształcony obraz rzeczywistości, nie widzi spraw takimi jakie są naprawdę i o pomyłkę nie trudno, o bolesne rozczarowania też. Proszę się nie bać tej samotności ktora teraz daje o sobie znać. Jest potrzebna, żeby przeprowadzić uczciwy dialog ze sobą samą, bo tylko w ciszy słyszy się naprawdę dużo.

Odpowiedz
3 Odpowiedzi
(@mandala809)

Wpisy: 2

@rafal-78 dziękuję bardzo za te wyjaśnienia, naprawdę dużo mi to daje do myślenia... Chciałam zapytać jeszcze, czy ten 8 rok który przyjdzie po tym wszystkim będzie już bardziej sprzyjający jeśli chodzi o podejmowanie ważnych decyzji i ewentualne ryzyko?

Odpowiedz
(@rafal-78)

Wpisy: 27

@mandala809 tak, sprzyja, ale nie na ślepo. Trzeba najpierw dobrze rozważyć wszystkie za i przeciw, bo ósemka wymaga zeby miec trafny ogląd sytuacji. No i trzeba pamietac że to rok karmy, więc nie zawsze bywa łatwy. W dużej mierze zależy to od tego jak postępowałaś i jakie decyzje podejmowałaś wcześniej.

Odpowiedz
(@krysztal977)

Wpisy: 19

@rafal-78 dodałabym jeszcze jedno... rok 8 numerologiczny generalnie nie sprzyja sprawom uczuciowym ani emocjonalnym, to bardziej czas kwestii zawodowych i materialnych. tak to widzę przynajmniej z mojej perspektywy.

no i jest jeszcze coś ciekawego, co często obserwuję, mianowice jeśli ktoś zaczął pracę pod koniec roku 7 numerologicznego, czyli w tych ostatnich trzech miesiącach, to zazwyczaj przynosi to pozytywne skutki w kolejnych latach, w 8 i 9. ale jest tu pewien warunek - wszystko zależy od tego, czy w roku 4 postępowało się uczciwie. karma nie zapomina 🙂

Odpowiedz
Udostępnij: