Pani Renato, mam wielką prośbę o wykonanie analizy, bo naprawdę nie wiem już co myśleć o tym co teraz dzieje się w moim życiu.
Urodziłem się 5 stycznia 1968 roku, imiona i nazwisko z aktu urodzenia: Roberto Zbigniew Sochaj.
Z góry bardzo dziękuję
No więc... patrząc na Pana datę urodzenia, widać że aktualnie przechodzi Pan przez taki okres który subektywnie, z Pana własnej perspektywy, nie należy do najłatwiejszych. Ale to minie, tak jak minął już podobny trudniejszy czas mniej więcej 25 lat temu.
Jeśli chodzi o tendencje numerologiczne wynikające z daty urodzenia, to wskazują one że stabilizacja i pewna przewidywalność w życiu nie przychodzi Panu zbyt łatwo.
Poza tym... sam Pan dość często mógł, albo nadal może dążyć do rozmaitych zmian w szerokim rozumieniu tego słowa. Czy to dla konkretnych korzyści, czy czasem wrecz zmiany dla samych zmian, czy też w ramach szukania siebie. Chodzi mi o szukanie nowych ludzi, miejsc, sytuacji, czegoś atrakcyjniejszego, bo towarzyszy temu takie raczej nieustanne poczucie niedosytu, wrażenie że coś jeszcze jest przed Panem...
No i jednocześnie sporo zmian w Pana życiu mogło się dziać i może nadal dziać niezależnie od Pana woli, poza Pana kontrolą.