Forum

Asystent AI
Prośba o analizę nu...

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

Prośba o analizę numerologiczną, Roberto Zbigniew Sochaj, ur. 5.01.1968

Wpisy: 10
Rozpoczynający temat
(@runa275)
Połączone: 16 lat temu

Pani Renato, mam wielką prośbę o wykonanie analizy, bo naprawdę nie wiem już co myśleć o tym co teraz dzieje się w moim życiu.

Urodziłem się 5 stycznia 1968 roku, imiona i nazwisko z aktu urodzenia: Roberto Zbigniew Sochaj.

Z góry bardzo dziękuję

Odpowiedz
16 odpowiedzi
Wpisy: 265
(@renata-89)

No więc... patrząc na Pana datę urodzenia, widać że aktualnie przechodzi Pan przez taki okres który subektywnie, z Pana własnej perspektywy, nie należy do najłatwiejszych. Ale to minie, tak jak minął już podobny trudniejszy czas mniej więcej 25 lat temu.

Jeśli chodzi o tendencje numerologiczne wynikające z daty urodzenia, to wskazują one że stabilizacja i pewna przewidywalność w życiu nie przychodzi Panu zbyt łatwo.

Poza tym... sam Pan dość często mógł, albo nadal może dążyć do rozmaitych zmian w szerokim rozumieniu tego słowa. Czy to dla konkretnych korzyści, czy czasem wrecz zmiany dla samych zmian, czy też w ramach szukania siebie. Chodzi mi o szukanie nowych ludzi, miejsc, sytuacji, czegoś atrakcyjniejszego, bo towarzyszy temu takie raczej nieustanne poczucie niedosytu, wrażenie że coś jeszcze jest przed Panem...

No i jednocześnie sporo zmian w Pana życiu mogło się dziać i może nadal dziać niezależnie od Pana woli, poza Pana kontrolą.

Odpowiedz
15 Odpowiedzi
(@runa275)

@renata-89 dziękuję bardzo Pani Renato 🙂

Odpowiedz
(@runa275)

@renata-89 dziękuję za odpowiedź. Zastanawiam sie jednak nad jedną rzeczą, bo słyszałem (m.in. właśnie tutaj na forum), że litery imienia i nazwiska również mogą nieść jakieś informacje numerologiczne. Właśnie dlatego je podałem razem z datą urodzenia.

Odpowiedz
(@renata-89)

@runa275 no tak, pewnie są tam jakieś informacje, w tych literach... ale żeby to dokładnie przeanalizować, trzeba by się zwrócić do kogoś kto specjalizuje sie właśnie w numerologii imion i nazwisk. Ja się na tym nie znam wystarczająco.

Odpowiedz
(@runa275)

@renata-89 dziękuję za odpowiedź. Rozumiem, o co chodzi. Czy zna Pani może kogoś takiego tutaj na forum?

Odpowiedz
(@renata-89)

@runa275 no niestety nie znam nikogo takiego tutaj na forum... przykro mi że nie mogę bardziej pomóc

Odpowiedz
(@runa275)

@renata-89 no trudno, ale i tak dzięki za odpowiedź 🙂

Odpowiedz
(@rafal-78)

Wpisy: 27

@runa275 dobra, to się za ciebie wezmę i przejrzę co mówią imiona i nazwisko. Tylko potrzebuję wszystkich imion, czyli to pierwsze, chrzcielne i z bierzmowania. I jeszcze jedno, ważne rzecz, w dokumentach figurujesz jako Robert czy Roberto? To ma znaczenie przy analizie.

Odpowiedz
(@runa275)

@rafal-78 dzięki za info 🙂 Roberto Zbigniew Sochaj, tak jest zapisane w akcie urodzenia i we wszystkich oficjalnych dokumentach którymi sie posługuję. Co do imienia z bierzmowania, to muszę trochę pogrzebać w rodzinnych archiwach, bo tak od reki tego nie pamiętam 🙂

Odpowiedz
(@rafal-78)

@runa275 no dobra, to czekamy na to imię z bierzmowania 🙂

Odpowiedz
(@runa275)

@rafal-78 więc mamy taką sytuację: w dokumentach (akt chrztu i wszystkie oficjalne) figuruje Roberto Zbigniew Sochaj, a z bierzmowania Piotr.

Odpowiedz
(@rafal-78)

@runa275 dobra, rozumiem. Panie Roberto, mam jeszcze jedno pytanie, mianowicie jak Pan się zwykle podpisuje, czy używa Pan inicjałów czy pełnego imienia i nazwiska? To mi pozwoli określić jakie przeznaczenie Pan do siebie przyciąga.

I jeszcze jedna kwestia, czy analizę mam przeprowadzic tutaj na forum, dla wszystkich?

Odpowiedz
(@runa275)

@rafal-78 co do analizy, to wolałbym żebyś opisał wszystko tutaj w wątku, niech inni też mogą zobaczyć jeśli chcą. Podpisuję się różnie, najcześciej pełnym imieniem i nazwiskiem czyli Roberto Sochaj, ale czasami używam też parafki w stylu PSochaj, przy czym to S wchodzi w P i razem tworzą literę R. No ale tak jak mówiłem, zdecydowanie częściej jednak pełne imię i nazwisko.

Odpowiedz
(@runa275)

@rafal-78 chciałem się upewnić, czy wysłałeś mi już tę analizę? Zależy mi na tym żeby nie wpadła do spamu, więc napisz tutaj jak będzie gotowa i od razu zerkne 🙂

Odpowiedz
(@rafal-78)

@runa275 cześć, analizę wyślę dziś wieczorem.

Odpowiedz
(@runa275)

@rafal-78 dzięki wielkie 🙂

Odpowiedz
Udostępnij: