Forum

Asystent AI
Numerologia daty ur...

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

Numerologia daty urodzenia 19.08.1988, prośba o odczyt

Wpisy: 20
Rozpoczynający temat
(@runa395)
Połączone: 16 lat temu

Hm, trochę się waham czy tu pisać, ale spróbuję 🙂 czy ktoś mógłby zrobić mi analizę numerologiczną z daty urodzenia? Mam na myśli 19.8.1988... interesuje mnie wszystko co można z tego wyczytac, każda informacja będzie dla mnie cenna. Z góry dziękuję 🙂

Odpowiedz
11 odpowiedzi
Wpisy: 53
(@krysztal762)

no dobra, powiem tyle:

jesteś ósemką z potencjałem 44, czyli ktoś tu mocno stąpa po ziemi. praktyczna, pragmatyczna, nastawiona na pracę i kasę, dobra w planowaniu i organizacji. ambitna, dumna, nie boisz się walczyć, przeszkody traktujesz jako kolejne rzeczy do ogarnięcia. typ wojownika, żeby tak to nazwać.

do tego jedynka z dziewiętnastki w dniu urodzenia, co potwierdza silny charakter, ciągotki do przywódczych ról. tylko uwaga bo ta 19 ma dwa oblicza, albo sama dominujesz i masz potrzebę kontrolowania otoczenia, albo odwrotnie, to ty jesteś tą zdominowaną. biorąc pod uwagę że jesteś ósemką i solarnym Lwem, raczej obstawiałbym to pierwsze. pracuj na egoizmem i materializmem, bo mogą ci utrudniać relacje z ludźmi.

swoją drogą ta droga życia to nie jest spacer w słońcu. do 29. roku życia siedzisz w cyklu 8, który pcha do budowania kariery i stabilizacji. w dzieciństwie i młodości mogło to oznaczać wczesne dojrzewanie, konieczność szybkiego usamodzielnienia sie. no i postać ojca mogła być w tym czasie mocno zaznaczona, w dobrym lub złym sensie.

do tego szczyt 9 jako okoliczność zewnętrzna, a to już cięższy kawałek chleba. ta dziewiątka wymaga dawania z siebie, poświęcenia, rezygnacji z egoizmu. jak tego nie robisz, to trącisz tym co ważne, różne relacje się kończą, problemy z kasą. im więcej dajesz bezinteresownie, tym lżej przez to przejdziesz, tak to podobno działa. i ta dziewiątka towarzyszy Ci aż do 48. roku życia...

czarne szczyty to wibracja 7, czyli potencjalne problemy z rozwojem duchowym, materializm, szukanie winy u innych, upór, pracoholizm. mogą się pojawić, mogą nie.

rok 2015 był rokiem osobistym 8, więc zawodowo i finansowo dużo się działo. od października ruszyła dziewiątka, czas zamykania etapów, rozstawania się z tym co przeżyte, żeby wejść w nowy cykl. jeśli możesz, odnieś sie do tej interpretacji w wątku, ciekawe czy to gra z tym co przeżywałaś

Odpowiedz
7 Odpowiedzi
(@runa395)

@krysztal762 dziękuję bardzo 🙂 te 8 i 9 pojawiają sie u mnie dosłownie wszędzie, jakaś zmora... tak przynajmniej to odczuwam.

Chciałabym zapytać, czy mogłabym napisać tu w wątku więcej? Mam sporo potwierdzeń tego co pani napisała, ale jakoś nie bardzo mi się chce wylewać wszystkiego publicznie... może jednak spróbuję powoli tutaj opisywać, jeśli to nie przeszkadza 🙂

Odpowiedz
(@krysztal762)

@runa395 proszę napisać tutaj na forum, chętnie odpowiem na pytania. Nie ma sensu się bać uzewnętrzniać, tu raczej nikt nie gryzie 🙂

Odpowiedz
(@runa395)

@krysztal762 wysłałam 🙂

Odpowiedz
(@krysztal762)

@runa395 hmm, nic do mnie nie przyszło

Odpowiedz
(@runa395)

@krysztal762 wysłałam po 16-tej 🙁 wyślę jeszcze raz, moze wpadło do spamu?

Odpowiedz
(@krysztal762)

@runa395 no jest, wyciągnełem właśnie ze spamu 🙂

Odpowiedz
(@runa395)

Wpisy: 1
(@ksiezyc418)

Hej, mam prośbę o analizę numerologiczną mojej daty urodzenia: 18.09.1981. Bedę wdzięczny za jakiekolwiek wskazówki.

Odpowiedz
1 Odpowiedz
(@mandala661)

Wpisy: 4

@ksiezyc418 dobra, postaram sie coś napisac na podstawie tej daty, choc bez imion interpretacja bedzie dość ogólna.

Twoja liczba urodzeniowa to 1. Cykl formujący trwa do końca września 2016, czyli do momentu gdy skończy Pani 35 lat. W tym czasie wibracja jest dziewiątkowa i szczerze mowiac nie jest to najłatwiejszy start w życie. Dziewiątka to liczba zamknięcia, bilansu, więc na początku drogi daje sporo napięcia. Stąd mogła byc ta nadwrażliwość, skłonność do marzeń, może jakieś rozterki z poczuciem miejsca w rodzinie czy wśród ludzi. Pozytywnie patrząc... takie dzieciństwo wcześnie uwrażliwia na innych i otwiera na świat. Talent artystyczny, twórcze podejście do życia, chęć do nauki i pewna marzycielskość to też elementy tej wibracji. Negatywnie mogły pojawiac się trudne doświadczenia uczuciowe, rozczarowania.

Cykl produktywny startuje od października 2016 i trwa do 2044 roku, i tutaj też mamy dziewiątkę. To dość charakterystyczne ustawienie. Przez całe dorosłe życie ta wibracja będzie kierowac Panią w stronę innych ludzi, ich potrzeb, kontaktów, relacji. Nie jest to czas skupiania sie na sobie, raczej na dawaniu, słuchaniu, byciu dla innych. Przez pierwsze 9 lat szczytu (do 2025) pojawią sie nowe możliwości, nowe początki, szansa na odmianę stylu życia, może własna firma, nowy związek. Nie trzeba się bac zmian bo to bedzie sprzyjający czas na nowe otwarcia. Przez caly ten cykl pojawia sie tez wyzwanie ósemkowe, czyli konfrontacja z pieniędzmi, z materią, z własną pozycją finansową. Kolejny szczyt, od 2034 do 2043, jest lagodniejszy, dwójkowy. Czas na współprace, partnerstwo, relacje bliskie, ale tez chwilami poddawanie w wątpliwość własnych decyzji.

Cykl żniwny od 2044 to wibracja 19/1. Liczba karmiczna, co oznacza konieczność zmierzenia sie ze strukturą, może pewna potrzeba kontroli i niezależności, ale też aktywna, niezbyt spokojna emerytura 🙂

Dzień urodzenia to 18, czyli analityczny umysł, impulsywność, niezależność. Lubisz docierać do sedna spraw, nie znosisz przeciętności, ale ta wibracja daje też tendencję do iluzji i pewnej niestabilności emocjonalnej. Ważną rolę odgrywa matka lub partnerka życiowa.

Jak powiedziałem, bez imion to wszystko jest dość ogólne, imiona by znacznie doprecyzowały ten obraz.

Odpowiedz
Wpisy: 3
(@cisza675)

szczerze to nie jestem wielkim fanem numerologii i nie wiem czy to działa, ale wrzucam datę bo może ktoś tutaj ogarnie temat lepiej ode mnie. 13.03.1980 jeśli ktoś chce spróbować. ciekaw jestem co z tego wyniknie, bo zależy mi żeby zobaczyć jakiś kierunek na przyszłosc

Odpowiedz
Udostępnij: