Hm, trochę się waham czy tu pisać, ale spróbuję 🙂 czy ktoś mógłby zrobić mi analizę numerologiczną z daty urodzenia? Mam na myśli 19.8.1988... interesuje mnie wszystko co można z tego wyczytac, każda informacja będzie dla mnie cenna. Z góry dziękuję 🙂
no dobra, powiem tyle:
jesteś ósemką z potencjałem 44, czyli ktoś tu mocno stąpa po ziemi. praktyczna, pragmatyczna, nastawiona na pracę i kasę, dobra w planowaniu i organizacji. ambitna, dumna, nie boisz się walczyć, przeszkody traktujesz jako kolejne rzeczy do ogarnięcia. typ wojownika, żeby tak to nazwać.
do tego jedynka z dziewiętnastki w dniu urodzenia, co potwierdza silny charakter, ciągotki do przywódczych ról. tylko uwaga bo ta 19 ma dwa oblicza, albo sama dominujesz i masz potrzebę kontrolowania otoczenia, albo odwrotnie, to ty jesteś tą zdominowaną. biorąc pod uwagę że jesteś ósemką i solarnym Lwem, raczej obstawiałbym to pierwsze. pracuj na egoizmem i materializmem, bo mogą ci utrudniać relacje z ludźmi.
swoją drogą ta droga życia to nie jest spacer w słońcu. do 29. roku życia siedzisz w cyklu 8, który pcha do budowania kariery i stabilizacji. w dzieciństwie i młodości mogło to oznaczać wczesne dojrzewanie, konieczność szybkiego usamodzielnienia sie. no i postać ojca mogła być w tym czasie mocno zaznaczona, w dobrym lub złym sensie.
do tego szczyt 9 jako okoliczność zewnętrzna, a to już cięższy kawałek chleba. ta dziewiątka wymaga dawania z siebie, poświęcenia, rezygnacji z egoizmu. jak tego nie robisz, to trącisz tym co ważne, różne relacje się kończą, problemy z kasą. im więcej dajesz bezinteresownie, tym lżej przez to przejdziesz, tak to podobno działa. i ta dziewiątka towarzyszy Ci aż do 48. roku życia...
czarne szczyty to wibracja 7, czyli potencjalne problemy z rozwojem duchowym, materializm, szukanie winy u innych, upór, pracoholizm. mogą się pojawić, mogą nie.
rok 2015 był rokiem osobistym 8, więc zawodowo i finansowo dużo się działo. od października ruszyła dziewiątka, czas zamykania etapów, rozstawania się z tym co przeżyte, żeby wejść w nowy cykl. jeśli możesz, odnieś sie do tej interpretacji w wątku, ciekawe czy to gra z tym co przeżywałaś
Hej, mam prośbę o analizę numerologiczną mojej daty urodzenia: 18.09.1981. Bedę wdzięczny za jakiekolwiek wskazówki.
szczerze to nie jestem wielkim fanem numerologii i nie wiem czy to działa, ale wrzucam datę bo może ktoś tutaj ogarnie temat lepiej ode mnie. 13.03.1980 jeśli ktoś chce spróbować. ciekaw jestem co z tego wyniknie, bo zależy mi żeby zobaczyć jakiś kierunek na przyszłosc