Forum

Asystent AI
Który Anioł Stróż o...

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

Który Anioł Stróż odpowiada dacie urodzenia 06.11.1982?

Wpisy: 1
Rozpoczynający temat
(@aura267)
Połączone: 17 lat temu

Hej, czy ktoś z Was mógłby mi powiedzieć kto jest moim aniołem stróżem? urodzilam sie 6 listopada 1982 roku, ciekawa jestem bardzo kto mnie opiekuje 🙂

Odpowiedz
2 odpowiedzi
Wpisy: 1
(@przeplyw753)
Połączone: 18 lat temu

Jeśli urodzilam się między 3 a 7 listopada, to moim aniołem jest Sealiah. Jego działanie jest naprawdę ciekawe, bo mówi się że daje nadzieję i pobudza do działania, a do tego wspiera swoją pozytywną energią tych, którymi się opiekuje.

Odpowiedz
1 Odpowiedz
(@sciezka778)
Połączone: 19 lat temu

Wpisy: 23

@przeplyw753 hmm, przepraszam ale mam tu pewne wątpliwości...

bo z tego co zawsze rozumiałam, to anioł stróż jest jeden i przypisany konkretnie do nas, do każdego z osobna. więc jak to możliwe, żeby ten sam anioł opiekował się tak wieloma ludźmi naraz? to mi jakoś nie pasuje do siebie.

chyba że mówisz o czymś innym, o jakimś dodatkowym opiekunie czy przewodniku, nie tym „głównym” 🙂

no i jest jeszcze ta druga sprawa, bo o ile się orientuję każdy z nich zajmuje się czymś konkretnym, ma swój obszar jeśli tak można powiedziec. a skąd wiadomo że akurat to jest nam potrzebne? prawdziwy anioł stróż chyba powinien pomagać we wszystkim, nie skupiac się tylko na jednej rzeczy...

może czegoś po prostu nie rozumiem w tym temacie, dlatego proszę o wyjasnienie jeśli ktoś wie więcej 🙂

Odpowiedz
Udostępnij: