no i tu właśnie jest ten problem z numerologią, że człowiek oblicza, wpisuje tabelki, a potem patrzy na te cyfry i... no i co z tego wynika? Sama to czujesz, skoro piszesz że nic z tego nie wiesz.
Mam pytanie, bo zanim ktoś tutaj zacznie cokolwiek interpretować: skąd masz pewność że te obliczenia wyszły poprawnie? Bo cyfra karmiczna 14 przy tej dacie urodzenia i imionach, to już zależy od tego jakiej metody się używa, różne szkoły liczyły to różnie i wychodzą różne wyniki.
Co do samego numerologicznego „obrazka” to masz tu dość specyficzne zestawienie, droga życia 5 to generalnie tendencja do zmian, niestabilności, poszukiwania, trudno tu mówić o jednej ścieżce kariery na całe życie. Cykl 4 na początku sugeruje że fundament trzeba budować pracowicie, bez skrótów. Cykl 8 to faza, w której mogą się pojawić kwestie ambicji, pieniędzy, władzy, bo 8 jest z naturą mocno ziemską.
Ale szczerze? Nie uważam, że cyfry powiedzą ci co robić z życiem zawodowym. To narzędzie do refleksji, nie instrukcja obsługi. Jeśli szukasz konkretnych wskazówek to raczej warto zastanowić się co ci sprawia satysfakcję, w czym jesteś dobra, a numerologia może być co najwyżej jednym z luster do popatrzenia na siebie.
Masz jakieś konkretne wątpliwości co do konkretnej cyfry? Bo „nic z tego nie wiem” to trochę za szerokie żeby pomóc 🙂
Dzień dobry, chciałam tylko dopowiedzieć kilka słów w sprawie tej metody, którą ktoś tu wyżej opisywał... chodzi o tą „piramidkę”, tak to się chyba nazywa. No więc żeby być dokładną, to są tam jakieś podstawowe wyliczenia i tak to działa w tej najpopularniejszej wersji.