Forum

Asystent AI
Interpretacja daty ...

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

Interpretacja daty 12 lipiec 1981, proszę o pomoc

Wpisy: 3
Rozpoczynający temat
(@marek-21)
Połączone: 16 lat temu

cześć, ktoś mógłby mi zinterpretować datę 12.07.1981? bardzo mnie to interesuje i chcialbym dowiedzieć się czegoś więcej 🙂

Odpowiedz
4 odpowiedzi
Wpisy: 265
(@renata-89)

hmm, może zacznę od tego że przydałoby się trochę więcej informacji o sobie... np. czy jesteś kobietą czy mężczyzną, bo to ma znaczenie przy interpretacji.

No i warto by sprecyzować czego dokładnie szukasz, bo pełna, szczegółowa analiza daty urodzenia to naprawdę obszerny materiał, mniej więcej jakieś dwadzieścia stron tekstu. Trudno mi napisać coś konkretnego bez wiedzy co cię najbardziej interesuje.

Jeśli chcesz to opisz swój problem albo pytanie tutaj w wątku, to chętnie spróbuję pomóc 🙂

Więcej na ten temat tutaj: numerter . blogspot . com/2016/12/data-urodzenia-z-11-tka-dziaania . html

Odpowiedz
3 Odpowiedzi
(@marek-21)

@renata-89 hej, jestem facetem 🙂 jeśli chodzi o to pytanie to interesuje mnie taka ogólna interpretacja tej daty, nie musisz wchodzić w szczegóły

Odpowiedz
(@marek-21)

@renata-89 hej, dzieki za odpowiedź 🙂 jestem facetem, mam 30 lat. a co do pytania to właściwie interesuje mnie ogólnie co ta data mówi o mojej osobowości, ścieżce życiowej itd. i właśnie chciałem zapytać czy mozna jakoś zamówić tę pełną interpretację, te 20 stron o których pisałaś?

Odpowiedz
(@renata-89)

Wpisy: 265

@marek-21 proszę opisac to tutaj w wątku, zobaczymy co da się zrobić 🙂 może wystarczy kilka Pana pytań i moje odpowiedzi, no i kilka moich własnych spostrzeżeń niezależnie od tego co Pan zapyta...

Pozdrawiam

Odpowiedz
Udostępnij: