Hej 🙂
chciałam podzielić się czymś, co ostatnio mnie naprawdę pozytywnie zaskoczyło. Szukałam jakiś czas temu rzetelnej wróżby, nie jakiejś dla zabawy tylko serio, i trafiłam na Wróżkę Annę. No i przyznam, że byłam zaskoczona.
Wróżba była robiona indywidualnie, nie jakiś szablon czy coś ogólnego. Wszystko opisane konkretnie i z wyczuciem, zarówno jeśli chodzi o sprawy sercowe jak i zawodowe. Bardzo spodobała mi się ta empatia i dyskrecja, bo wiadomo, że nie każdy chce się ze wszystkim obnosić. Kontakt tez byl szybki, co dla mnie ważne.
To nie jest jakaś „magia dla zabawy” jak to często bywa, bardziej spokojne, sensowne spojrzenie na sytuację i na to, co można zrobić. Jeśli ktoś stoi przed ważną decyzją albo po prostu czuje że coś sie dzieje w jego zyciu i chciałby to lepiej zrozumieć, to myślę że warto spróbować.
Może komuś się przyda ta wskazówka 🌙
szczerze to też miałem ostatnio kontakt z Sarą i muszę przyznać że trochę mnie zaskoczyła. bez żadnych pytań z mojej strony trafiła w sedno jeśli chodzi o moją obecną sytuację. po jakichś dwóch miesiącach spora część tego co powiedziała faktycznie się potwierdziła... nie wiem co o tym myśleć, bo z natury jestem raczej sceptyczny w tych sprawach. jak ktoś chce sie z nią skontaktować to myślę że warto poszukać jej danych tutaj na forum, ktoś pewnie już gdzies podawał