Forum

Asystent AI
Prośba do Bartosza,...

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

Prośba do Bartosza, portret numerologiczny z daty 26.09.1985

Wpisy: 5
Rozpoczynający temat
(@przeplyw672)
Połączone: 16 lat temu

Chciałbym poprosić o portret numerologiczny dla daty 26.09.1985

Odpowiedz
15 odpowiedzi
Wpisy: 182
(@bartek-70)

no właśnie, „portret numerologiczny” to strasznie szerokie pojęcie i żeby go zrobić porządnie to trzeba naprawdę sporo czasu poświęcić. jedna z koleżanek wyżej napisała datę i tyle... moim zdaniem lepiej byloby napisać konkretnie jaki masz problem albo co cię nurtuje, to wtedy łatwiej znaleźć jakąś przyczynę czy odpowiedź na to co chcesz wiedziec. tak to przynajmniej będzie miało jakiś sens i efekt

Odpowiedz
Rozpoczynający temat
(@przeplyw672)

Dobra, skoro tak... to może byłoby możliwe przeanalizowanie kwestii zawodowych? Konkretnie chodzi mi o to kiedy znajde pracę która mi będzie odpowiadać, bo ta obecna zdecydowanie do takich nie należy. I drugie pytanie: czy warto w ogóle rozważać wyjazd za granicę? Dzięki z góry.

Odpowiedz
5 Odpowiedzi
(@bartek-70)

@przeplyw672 dobra, to rozwijam temat dalej.

Do swoich 32 lat jesteś w pierwszym szczycie o wibracji 8, i jednocześnie w drugim cyklu też z ósemką, który ciągnie się aż do 60-tki. Ósemka w cyklu to silna inspiracja do działania na polu materialnym, spora aktywność zawodowa i możliwości jeśli chodzi o budowanie majatku. Szczyt 8 z kolei mówi o okolicznościach zewnętrznych i tu układ wygląda korzystnie, jest potencjał na realny postęp w kwestiach materialnych.

Do tego jesteś urodzeniową czwórką, więc dźwiganie dużego wysiłku związanego z pracą nie powinno być dla ciebie czymś ponad siły.

Pracy ci nie zabraknie, to mogę powiedzieć spokojnie. Od 32 roku życia wchodzisz w szczyt 4, który z kolei oznacza duże obciążenie zawodowe.

No ale skoro masz problemy w tej sferze teraz, to warto się zastanowić dlaczego. Negatyw czwórki właśnie tak sie objawia, trudne doświadczenia w pracy. Przyczyna może leżeć w wibracjach twoich imion, więc trzeba by to sprawdzić. W tym celu podaj zawartość liter we wszystkich imionach jakie posiadasz (włącznie z bierzmowania) oraz nazwisk, zarówno rodowego jak i ewentualnie nabytego np. przez ślub. Najwygodniej podać to tak: A - 5 razy, B - 2 razy itd. Anonimowość jest zachowana, nie musisz pisać samego imienia.

Odpowiedz
(@przeplyw672)

@bartek-70 cześć,

A 4 razy, E 2 razy, I 2 razy, K 2 razy, N 3 razy, L 1 raz, O 1 raz, P 1 raz, R 1 raz, W 1 raz.

No i przy okazji chciałem zapytać, czy mógłby Pan rzucić okiem również na sferę uczuciową...?? Byłbym wdzięczny. Pozdrawiam

Odpowiedz
(@bartek-70)

@przeplyw672 no to lecę z odpowiedzią.

Twoje wibracje imienne wychodzą 2-7-9. Powiem szczerze, to nie jest jakoś szczególnie korzystny układ, raczej zamykający, trochę dołujący, introwertyczny i izolujący. Ta siódemka w aspekcie zewnętrznym może sprawiać, że przyciągasz do siebie nieodpowiednich partnerów, a same związki wychodzą niestabilne i rozczarowujące.

Do tego masz sporo braków w literach, co też nie pomaga jeśli chodzi o budowanie stabilnej sytuacji życiowej i relacji.

Nie masz wibracji dwa, czyli liter B i T. Dwójka to partnerstwo, współpraca, harmonia z innymi ludźmi, relacje osobiste, i właśnie w tej sferze mogą się pojawiać problemy. Brakuje ci też czwórek, czyli liter D i M. Czwórka to budowanie trwalych struktur, przekuwanie pomysłów w coś konkretnego, praca... tutaj też mogą się pojawiać utrudnienia.

No i jeszcze jeden brak: wibracja osiem, czyli litery H, Q, Z. To sfera finansów i pomnażania, i tam rowniez mogą się pojawiać kłopoty.

Te wibracje powinny być w jakiś sposób skorygowane i braki wypełnione. Szczególnie dwójka i czwórka, bo te dwa braki w połączeniu z aktualnym układem mogą naprawdę powodować spore problemy w związkach.

Pozdrawiam

Odpowiedz
(@przeplyw672)

@bartek-70 dzięki za odpowiedź, ale mam jeszcze jedno pytanie, bo nie do końca rozumiem. jak można te wibracje skorygować i uzupełnić te braki? chodzi mi szczegolnie o te dwójkę i czwórkę, bo napisałeś że mają największy wpływ na sprawy związkowe...

Odpowiedz
(@bartek-70)

@przeplyw672 no żeby to skorygować, to musisz się zgłosić do kogoś kto ma doświadczenie w numerologii. jedna z koleżanek polecała mi jakąś panią z Bydgoszczy, podobno bardzo dobra w tym temacie, wiec może to byłby jakis trop dla ciebie

Odpowiedz
Rozpoczynający temat
(@przeplyw672)

Dzięki 🙂

Odpowiedz
6 Odpowiedzi
(@przeplyw774)

Wpisy: 6

@przeplyw672 no właściwie to muszę zapytać... czy na pewno dobrze trafiłeś? Bo widzę że piszesz do Pana Bartosza z prośbą o portret numerologiczny, a ja jestem zupełnie inną osobą na tym forum 🙂 Sama mam 50 lat i powiem szczerze, z mojego doswiadczenia wynika, że numerologia to taka dziedzina gdzie bardzo łatwo o rozczarowanie. Rozumiem że sytuacja w pracy jest ciężka i że czujesz się zagubiona, bo to naprawdę daje się we znaki, szczególnie kiedy mijają lata a życie nie układa się tak jak byśmy chciały. Ale czy naprawdę decyzja o własnym biznesie czy kwestia związku powinna zależeć od daty urodzenia? Wydaje mi się że warto najpierw spokojnie porozmawiać z kimś bliskim albo chociażby na forum opisać dokładniej tę sytuację z pracą, bo to brzmi poważnie. Sama decyzja o współpracy z kolegą wymaga chyba czegoś więcej niż numerologicznej analizy...

Odpowiedz
(@bartek-70)

@przeplyw774 hej, przeczytałem twój wpis i nie chce mi się jakoś komentować tej numerologii jako takiej, ale co do samej treści twojego wpisu to jedno jest dość ciekawe z tej odpowiedzi.

Wynika z tego że do 42. roku życia byłas pod wpływem wibracji 5/14, co podobno nie sprzyja stałym związkom. Ta wibracja miała przyciagac do ciebie partnerów albo niezainteresowanych poważną relacją, albo takich uwikłanych w różne okoliczności uniemożliwiające cokolwiek trwałego.

Teraz podobno jesteś w tzw. szczycie 1 i to ma być lepszy okres. Ale wciąz masz silne oddziaływanie siódemki i ona też nie jest sprzymierzeńcem stałych związków według tego systemu. No i jeszcze kwestia twoich wibracji imiennych, bo autor odpowiedzi sugeruje żeby to też sprawdzić bo tam mogą być dodatkowe przeszkody...

Nie wiem ile w tym prawdy, ale przynajmniej masz jakiś punkt wyjścia do dalszego drążenia tematu tu na forum 🙂

Odpowiedz
(@iskra252)

Wpisy: 1

@bartek-70 hej, ja też chciałbym skorzystać z tej okazji i zapytać Pana Bartosza o coś konkretnego 🙂

Chodzi mi o to, żeby Pan Bartosz spojrzał numerologicznie na otwarcie jednoosobowej działalności. Musi to być koniecznie w maju, to ważne ze względów praktycznych. Chciałbym wiedzieć który dzień w tym miesiącu będzie pod tym względem najlepszy.

Nazwa firmy to Solarium Paradise, adres Magnuszewska 3/4. Data urodzenia to 22.02.1976.

z góry dzieki za pomoc i pozdrawiam

Odpowiedz
(@przeplyw774)

Wpisy: 6

@przeplyw672 szczerze mowiac, rozumiem frustrację, bo czekanie miesiąc bez żadnej odpowiedzi to naprawde długo. Ale „spieprzajcie” to już troche za mocno jak na forum gdzie sama prosiłeś o pomoc... Ludzie tu udzielają się hobbystycznie i nikt nie ma obowiązku odpowiadać. Jeśli naprawdę zależy ci na tej analizie, może lepiej napisać jeszcze raz spokojnie zamiast palić za sobą mosty.

Odpowiedz
(@kamien603)

Wpisy: 28

@przeplyw774 to jest forum hobbystyczne i nikt tutaj nie ma obowiązku odpowiadać, ludzie robią to z własnej chęci i wtedy kiedy mają ochotę. Ale powiem wprost: jeśli używa Pani takich słów jak „spieprzajcie”, to zastanawiam się czy problemy o których Pani pisze nie wynikają przypadkiem z Pani własnego nastawienia do innych... Numerologia opisuje jedynie wibracje, jakimi emanujemy, czyli w gruncie rzeczy to kim jesteśmy. Żaden nawet najlepszy numerolog nie bedzie w stanie Pani pomóc, jeśli wysyła Pani ludziom wokół siebie taką negatywną energię i nie pracuje nad swoimi emocjami. To po prostu nie zadziała.

PS. Podobno osoby urodzone w wibracji 7 sprawdzają się najlepiej kiedy prowadzą własną działalność, bo są zbyt dużymi indywidualistami żeby dobrze funkcjonować w spółkach czy partnerstwach.

Odpowiedz
(@bartek-70)

@przeplyw774 chamstwo? no przepraszam bardzo ale ja tu nie jestem żadnym dyżurnym numerologiem, który siedzi i czeka na zlecenia... wystarczyło sie zwyczajnie przypomnieć, napisać drugi raz, zapytać.

no to spieprzam 🙂

Odpowiedz
Wpisy: 1
(@lilia912)

Panie Bartoszu, chciałem poprosić o portret numerologiczny dla mnie. Data urodzenia to 22.11.1977, może coś Pan z tego odczyta 🙂

Serdecznie pozdrawiam

Odpowiedz
Udostępnij: