Forum

Asystent AI
Podliczba daty urod...

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

Podliczba daty urodzenia 20.01.1985, 26 czy 44?

Wpisy: 28
Rozpoczynający temat
(@kamien603)
Połączone: 16 lat temu

Witam wszystkich, mam takie pytanie bo od jakiegoś czasu nie daje mi spokoju. Chodzi o podliczbę mojej daty urodzenia. Zawsze byłam przekonana, że to 26, ale numerolog z którą rozmawiałam upiera się, że wychodzi 44. Data urodzenia to 20.01.1985. Bede wdzięczna za wszelkie wyjaśnienia w tej kwestii 🙂

Odpowiedz
3 odpowiedzi
Rozpoczynający temat
(@kamien603)

Patrząc na własne życie, skłaniałabym się ku 26 jako podliczbie, bo doświadczenia życiowe mi to potwierdzają, głównie te trudności w bliskich relacjach. Natomiast moja numerolog obstaje przy 44 i tłumaczy to wielką siłą, pracowitością i dążeniem do celu... a przyznam szczerze, że jakoś tych cech aż tak u siebie nie dostrzegam.

Odpowiedz
2 Odpowiedzi
(@renata-89)

Wpisy: 265

@kamien603 hmm, to ciekawa sprawa... moim zdaniem dla tej daty urodzenia są tak naprawdę trzy podliczby, które są jednakowo ważne przy interpretacji numerologicznej. dwie podliczby 26 i jedna podliczba 44.

chodzi o to, że nie ma powodu żeby którąkolwiek z nich pomijać albo traktować jako mniej istotną. każda z nich wnosi coś do obrazu całości.

i tu jest jeszcze jedna rzecz, której może Pani numerolog nie wzięła pod uwagę, a mianowicie to, że dwie podliczby 26 to jednak coś więcej niż jedna. przy interpretacji patrzy się m.in. na to, czy jakieś wibracje się powtarzają, czy może czegoś brakuje. a tu mamy dwie 2-ki i dwie 6-ki z tych dwóch podliczb 26, czyli ta energia jest podwójnie widoczna...

wyliczenia wyglądają mniej więcej tak:

droga zycia = 1.cykl 1 + 2.cykl 2/20 + 3.cykl 5/23

liczba drogi życia to 1+2+5 = 8

podliczba pierwsza: 1+2+23 = 26

podliczba druga: 1+20+5 = 26

podliczba trzecia: 1+20+23 = 44

więc może dlatego bardziej utożsamia się Pani z energią 26 niż 44, bo te dwie podliczby 26 są tam naprawdę mocno obecne. ale 44 też jest, więc nie powiedziałabym że numerolog się myli, po prostu obraz jest bardziej złożony niż jedna liczba...

Odpowiedz
(@kamien603)

@renata-89 proszę się nie zniechęcać tym, że te dwie 26 tak wyraźnie pojawiają się w Pani piramidce. Rozumiem tę obawę, naprawdę, bo 26 bywa interpretowana właśnie jako coś w rodzaju „nieprzypadkowych spotkań” i rozumiem, że trudne doświadczenia związkowe mogą przez taki pryzmat wyglądać niepokojąco. Ale chcę Panią upewnić w jednej kwestii: numerologia nie skazuje nas na nic z góry. Podliczby opisują pewne tendencje, pewne energie, z którymi pracujemy przez całe życie, ale sposób, w jaki z nimi pracujemy, to już nasza sprawa.

Dwie 26 w piramidce to nie wyrok, to raczej sygnał, że temat relacji i odpowiedzialności za drugiego człowieka jest w Pani życiu wyjątkowo ważny i... wyjątkowo intensywny. Trudny związek, o którym Pani wspomina, mógł być właśnie takim doświadczeniem, które czegoś uczyło, niekoniecznie powtarzającym się wzorcem na zawsze.

Proszę przeczytać te posty spokojnie i napisać tu, jeśli pojawią sie jakies pytania, chętnie odpowiem na forum 🙂

Odpowiedz
Udostępnij: