Forum

Asystent AI
Uwaga na oszustów, ...

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

Uwaga na oszustów, Forum Witchcraft i użytkownik cyjanek987

Wpisy: 1
Rozpoczynający temat
(@krysztal926)
Połączone: 16 lat temu

Ostrzegam wszystkich, uważajcie na to forum. Zrobiliśmy prowokację po tym jak ktoś nas zaalarmował. Zamówiliśmy urok u użytkownika cyjanek987, który reklamował swoje usługi jako stały bywalec tego miejsca. W wiadomości podał imię i nazwisko Dominik Perliński. Po wpłacie 500 zł, cisza, zero kontaktu, człowiek przepadł.

Na szczeście to była prowokacja więc on nie ma naszych danych, za to my jego mamy. Jeśli was też oszukał to napiszcie tutaj w wątku, zbieramy takie przypadki. No i oczywiście zaraz po tym jak zgłosiliśmy sprawę forum, konto zostało zbanowane... co tylko potwierdza że administracja wiedziała z kim ma do czynienia. To jest grubsza sprawa i niedługo wyjdzie na jaw. Wam mówię, uważajcie na kogo płacicie.

Odpowiedz
8 odpowiedzi
(@duch144)

Konto tego gościa wcale nie zostało zbanowane, spokojnie dalej działa i wyciąga od ludzi kasę.

Mnie również nabił w butelkę... wziął pieniądze, a do tego jeszcze zakup jakiejś piżamy dziecięcej z jednorożcem. Kiedy minął obiecany termin i nic się nie wydarzyło, po prostu uciął wszelki kontakt, zablokował mnie na gg i na forum.

To zwykły dzieciak który dorabia sobie do kieszonkowego cudzym kosztem.

Odpowiedz
2 Odpowiedzi
(@kamil-57)

Wpisy: 125

@duch144 a mógłbyś/mogłbyś napisać tu więcej szczegółów? chciałbym dopytać o tę sprawę, bo to brzmi naprawdę poważnie

Odpowiedz
(@ksiezyc230)

Wpisy: 3

@kamil-57 hej, no jak chcesz pogadać o szczegółach to pisz tutaj w wątku, chętnie odpowiem 🙂 tu wszystko widać i może sie też przydać innym osobom co szukają info na ten temat

Odpowiedz
(@iskra671)

Moje doswiadczenia z Cyjankiem są jak najbardziej pozytywne 🙂 Trafiłam do niego przez znajomą, której wcześniej pomógł, i od razu powiem że byłam wtedy w naprawdę trudnym miejscu finansowo, bo samotna mama to nie jest łatwa rola... i on bez problemu zszedł z ceny, nie wymagał żebym płaciła pełną kwotę. Kontakt nie był może bardzo częsty, ale kiedy naprawdę potrzebowałam pomocy, potrafił zrobić dla mnie rozkłady tarota zupełnie bez opłaty, a że u innych jest to płatne, wiem już z własnego doswiadczenia. Na efekty trzeba było poczekać trochę dłużej niż zwykle, ale biorąc pod uwagę jak skomplikowana była moja sytuacja, naprawdę wątpię żeby to był zbieg okoliczności.

Poza tym sporo dawnych użytkowniczek tego forum, które już tu nie zagladają bo po prostu nie mają potrzeby, bardzo go chwaliło. Działa tu chyba od jakichś 3 lat i gdyby naprawdę oszukiwał, myślę że ta społeczność dawno by to wyłapała i nie byłoby go tu już od dawna.

Odpowiedz
1 Odpowiedz
(@ola-27)

Wpisy: 114

@iskra671 serio mówisz że dziecko, które teraz ma 15 lat, ci w czymś pomogło? Albo nawet młodsze, biorąc pod uwagę kiedy podobno korzystałaś z jego usług...

no przepraszam ale to jest dla mnie po prostu nie do pojecia 🙂

Odpowiedz
Wpisy: 114
(@ola-27)

Przecież to jest nastolatek, dzieciak dosłownie... naprawdę ktoś w to uwierzył?

Odpowiedz
1 Odpowiedz
(@ksiezyc230)

@ola-27 hej, ale powiedz mi czy sama z jego usług korzystałas? 🙂

Odpowiedz
(@ksiezyc230)

A masz kogoś konkretnego na myśli? 🙂

Odpowiedz