Hej wszystkim,
chciałem poinformować o kursach astrologii i Tarota, które ruszają 1 października tego roku.
Kurs astrologii dla poczatkujacych startuje 1 października 2011 (sobota), zajecia trwają od 13.30 do 17.00.
Kurs Tarota również zaczyna się 1 października (sobota) a nie 2 X jak było wcześniej podawane, więc warto to odnotowac. Pierwsze zajęcia dla początkujących odbywają się w godzinach 9.00-12.30.
Jeśli macie pytania dotyczące kursów, zachęcam do pisania tutaj w wątku, chętnie odpowiem na wszystko co nurtuje 🙂
Zapraszam!
szczerze mowiąc tarot to dla mnie totalna kpina 🙂 cała ta otoczka przypomina mi sytuację gdzie trzeba po prostu potakiwać mistrzowi, który uważa się za nieomylnego i żadna dyskusja nie wchodzi w grę. Jak kurs wygląda podobnie jak niektóre watki na forach tarotowych które widziałem, to poważnie bym się zastanowił zanim wyłożę kasę... bo to może być zwykłe pranie mózgu, szczególnie u kogoś kto dopiero zaczyna i nie ma doświadczenia w temacie. Niedoświadczonemu człowiekowi można wmówić naprawde wszystko, wróżka to wykorzysta bez mrugnięcia okiem. Z astrologią nie wiem jak jest, ale co do tarota mam zdanie wyrobione 😉
jeśli chodzi o wróżki, to mam mieszane uczucia co do polecania konkretnych osób na forum... ale rozumiem, że chcecie się dzielić doświadczeniami. Sama ostatnio trafiłam na osobę zajmującą się wróżbami i muszę przyznać, że byłam pozytywnie zaskoczona, większość z tego co powiedziała rzeczywiście się potwierdziła w późniejszym czasie. Zajmuje sie też podobno rytuałami, co mnie akurat interesuje od strony bardziej teoretycznej. Gdyby ktoś chciał się dowiedzieć więcej, to napiszczie tutaj w wątku, chętnie opowiem szczegółowej jak to wyglądało z mojej strony 🙂