Forum

Asystent AI
Warsztaty tanatoter...

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

Warsztaty tanatoterapii, Kraków, czerwiec 2008

Wpisy: 1
Rozpoczynający temat
(@kamien902)
Połączone: 19 lat temu

Chciałam poinformować o nadchodzących warsztatach z tanatoterapii, które odbędą się w Krakowie 14 i 15 czerwca.

Tematyka zajęć to praca z lękiem przed śmiercią. Program obejmuje naukę odprowadzania dusz oraz przygotowanie do procesu przejścia w wymiar duchowy, bez towarzyszącego mu strachu. Uczestnicy zapoznają się też ze strukturą światów subtelnych i ich oddziaływaniem, a także z dokonaniami takich badaczy jak R. Moody, R. Monroe czy B. Moen.

Warsztaty są szczególnie polecane osobom wrażliwym, obdarzonym zdolnościami nadnaturalnymi, ale rowniez tym, którzy po prostu ciekawi są „tamtej strony”. Adresowane są też do tych, którzy zmagają się z lękiem przed śmiercią, pracują z osobami umierającymi, otrzymali diagnozę nowotworu, przeżywają żałobę albo czują w sobie jakiegoś rodzaju misję duchową.

Prowadzącymi są Sebastian Minor i Seweryn Ebertowski.

Cena uczestnictwa wynosi 250 zł, a dla osob które brały już udział w poprzednich edycjach przysługuje zniżka do 120 zł.

Organizatorem jest Sylwia Heinrich. Zainteresowane osoby mogą kontaktować się z nią telefonicznie pod numer 603 97 45 69.

Odpowiedz
1 odpowiedź
Wpisy: 3
(@swiatlo432)
Połączone: 19 lat temu

Byłam kiedyś na warsztatach z Brucem Moenem i muszę przyznać, że było warto. Można tam sporo zdziałać jeśli chodzi o błąkające się dusze i o te osoby, ktore straciły kogoś bliskiego.

Patrzę na tę cenę i widzę że teraz jest naprawde przystępna... ja parę lat temu płaciłam chyba z 700zł.

Odpowiedz
Udostępnij: