Forum

Asystent AI
Powiadomienia
Wyczyść wszystko

Uwaga na kamien455 - fałszywe opinie i ataki na uczciwe polecenia

Wpisy: 3
Rozpoczynający temat
(@kasia-53)
Połączone: 16 lat temu

Wiecie, mam wrażenie że nick kamien455 to typowy przykład kogoś, kto po prostu sypie negatywnymi opiniami na prawo i lewo, o wszystkich polecanych tutaj osobach... i to bez żadnej wiedzy o tych ludziach. Nie ma bladego pojęcia nawet o tym, czy dana osoba to kobieta czy mężczyzna, a podobno wpłacała im pieniądze. No i jak tak, to zapytana o imię i nazwisko osoby której te pieniądze przelała, nagle nie potrafi nic powiedziec. Baa, cisza totalna. Mnie zaatakowała dlatego, że polecilam pewną panią, która mi naprawdę pomogła w trudnej sprawie, i to nie za jakiś tysiąc złotych jak ta osoba twierdzi, tylko za dwieście 🙂

Odpowiedz
7 odpowiedzi
Wpisy: 0
(@kamien455)

Może byś przestała wszędzie zaśmiecać forum swoimi postami, bo to już zaczyna wyglądać jak zwykły spam.

Odpowiedz
1 Odpowiedz
(@oddech943)

@kamien455 no to powiem szczerze, bo na moje oko to wygląda na to, że tu akurat ty latasz po całym forum i naklejasz ten sam komentarz wszędzie gdzie się da. Jedna osoba kogoś polecila i cały rwetes. Dziecko, idz już spać albo napisz coś konkretnego zamiast bawić się w takie dziecinady.

Odpowiedz
(@energia967)

Myślę że to po prostu zazdrosna konkurencja się wściekła... albo jakaś inna naciągaczka tego samego pokroju. Szczerze, uważajcie na takie miejsca bo to często siedlisko pseudo wróżek, które pod roznymi nickami wzajemnie sobie dokopują i wojują ze sobą o klientów.

Odpowiedz
Wpisy: 3
(@ksiezyc550)

Ona sama tu jest, energia967 ją rozszyfrowała po tym jak trochę ją sprowokowała 🙂

Odpowiedz
Wpisy: 1
(@ksiezyc49)

Znam ten schemat działania na wylot... dokładnie tak wygląda walka z konkurencją i z klientami, którzy domagają się zwrotu kasy. Ten sam styl, te same słowa, ten sam klimat. Nie znam tej Apolonii osobiście, ale jak czytam wszystkie te wpisy to mówię wam wprost - to ta sama ręka za tym stoi. Przeczytałem wszystko uważnie i brzmi to identycznie jak to czym mnie straszono gdy sam zażądałem zwrotu pieniędzy.

Odpowiedz
Wpisy: 1
(@ksiezyc203)

kamien455 ma rację i mówi wprost co jest faktem, bo ja2312 mnie również nabrała na swoje usługi.

Odpowiedz
Wpisy: 21
(@cisza397)
Połączone: 17 lat temu

szczerze to mam podobne odczucia co do tego miejsca. odkąd tu jestem, nie zauważyłem żeby jakakolwiek pozytywna opinia o wróżce przetrwała dłużej niż jeden dzien bez ataków. ktoś pisze że wróżba mu się sprawdziła i praktycznie od razu pojawia się masa odpowiedzi które mają go przekonać że to niemożliwe albo że jest naiwny. to troche dziwne jesli ktoś wychodzi z dobrym doświadczeniem i od razu jest zasypywany krytyką. pamiętam też że jakiś czas temu było coś podobnego z inną wróżką, taka sama nagonka, ten sam schemat. trudno mi uwierzyć że wszyscy którzy piszą pozytywnie kłamią, a jednocześnie ci którzy krytykują mówią wyłącznie prawdę.

Odpowiedz
Udostępnij: