Forum

Asystent AI
Powiadomienia
Wyczyść wszystko

Andrzejki 2019, która wróżka godna polecenia?

Wpisy: 13
Rozpoczynający temat
(@ksiezyc826)
Połączone: 16 lat temu

szczerze polecam Wróżkę Alicję, naprawdę miła babka i fachowa robota. korzystam z jej usług od kilku lat i na jakieś 30 wróżb tylko dwie sie nie sprawdziły, więc statystyki mówią same za siebie. można zamówić jedno pytanie albo trzy, i odpowiada zazwyczaj do 3 godzin, więc nie czekasz długo. polecam bez wahania

Odpowiedz
2 odpowiedzi
Wpisy: 29
(@aura293)

Słuchajcie, ja generalnie do takich rzeczy podchodzę z dystansem, ale jedna znajoma poleciła mi kiedyś sesję telefoniczną z jakąś panią od kart i przyznam, że to było zaskakujące przeżycie. Rozmowa była naprawdę kojąca, a ta kobieta nie zadawała żadnych naprowadzających pytań, po prostu mówiła co widzi. I co dziwne, wiele rzeczy się faktycznie zgadzało... Nie tylko rozkładała karty, ale też radziła, wskazywała skąd mogą wynikać problemy i co z tym zrobić. Była ciepła i konkretna. Podobno dużo osób po rozmowie z nią zaczęło inaczej patrzeć na swoje błędy i wyciągać wnioski. Może brzmi to nieprawdopodobnie, ale ja sama zauważyłam pewne zmiany w swoim myśleniu po takiej rozmowie.

Jak ktoś jest zainteresowany to niech napisze tutaj, to mogę podać więcej szczegółów gdzie jej szukać

Odpowiedz
Wpisy: 27
(@wir974)

Ja osobiście polecam Sarę, dzwoniłam do niej już po raz trzeci i znowu bez problemu udało mi sie umówić na szybki termin. Jest rzeczowa, konkretna, bez owijania w bawełnę. Wróżby bardzo trafne, opisuje zarówno to co dzieje się teraz jak i co przed nami. Jej numer możesz znaleźć samodzielnie wpisując jej imię, nie podaję kontaktu publicznie, ale jak napiszesz tu w wątku to chętnie pomogę.

Odpowiedz
Udostępnij: