szczerze polecam Wróżkę Alicję, naprawdę miła babka i fachowa robota. korzystam z jej usług od kilku lat i na jakieś 30 wróżb tylko dwie sie nie sprawdziły, więc statystyki mówią same za siebie. można zamówić jedno pytanie albo trzy, i odpowiada zazwyczaj do 3 godzin, więc nie czekasz długo. polecam bez wahania
Słuchajcie, ja generalnie do takich rzeczy podchodzę z dystansem, ale jedna znajoma poleciła mi kiedyś sesję telefoniczną z jakąś panią od kart i przyznam, że to było zaskakujące przeżycie. Rozmowa była naprawdę kojąca, a ta kobieta nie zadawała żadnych naprowadzających pytań, po prostu mówiła co widzi. I co dziwne, wiele rzeczy się faktycznie zgadzało... Nie tylko rozkładała karty, ale też radziła, wskazywała skąd mogą wynikać problemy i co z tym zrobić. Była ciepła i konkretna. Podobno dużo osób po rozmowie z nią zaczęło inaczej patrzeć na swoje błędy i wyciągać wnioski. Może brzmi to nieprawdopodobnie, ale ja sama zauważyłam pewne zmiany w swoim myśleniu po takiej rozmowie.
Jak ktoś jest zainteresowany to niech napisze tutaj, to mogę podać więcej szczegółów gdzie jej szukać
Ja osobiście polecam Sarę, dzwoniłam do niej już po raz trzeci i znowu bez problemu udało mi sie umówić na szybki termin. Jest rzeczowa, konkretna, bez owijania w bawełnę. Wróżby bardzo trafne, opisuje zarówno to co dzieje się teraz jak i co przed nami. Jej numer możesz znaleźć samodzielnie wpisując jej imię, nie podaję kontaktu publicznie, ale jak napiszesz tu w wątku to chętnie pomogę.