mam do Was pytanie/prośbę 🙂 szukam kogoś kto wykona dla mnie skuteczny rytuał i jestem w stanie zapłacić za to 15 000zł. Płatność oczywiście po, nie z góry, żeby było bezpiecznie dla obu stron.
Zależy mi na tym żeby wszystko było uczciwie i na poważnie, dlatego chce podpisać umowę, potwierdzoną notarialnie. Może być umowa o dzieło albo zlecenie, to do ustalenia.
Jeśli znacie kogoś godnego zaufania kto moglby się tego podjąć, to za samo polecenie oferuję 1000zł 🙂 serio, nie żartuję. Zależy mi żeby trafić na kogoś naprawdę uczciwego, nie na oszusta...
Najskuteczniejsza metoda jaką znam to podobno ta niesławna magia krwi. Ciekawe dlaczego nikt się nie kwapi żeby ją wykonać...
No i pomyślmy logicznie - po co ktoś miałby robić dziesiątki rytuałów za grosze, skoro za jeden konkretny można zebrać porządną sumę i mieć spokój.
Wie pan co, za 250 złotych też nikt tego nie wykona, bo i tak stoi mu na przeszkodzie ta sama umowa.
Piszesz, że za kontakt do skutecznego rytualisy dajesz tysiąc złotych. No to ja mam dla ciebie takiego człowieka, i chce za to tylko złotówkę. Zgadzasz się?
no właśnie, umowa to nie jest żaden wymóg z mojej strony 🙂 chciałam po prostu pokazac że sama podchodzę do tego uczciwie i tyle tego samego oczekuję od kogoś po drugiej stronie...
wszystko mozemy sobie omówić i dopasować 🙂
Zastanawia mnie, gdzież się podziali wszyscy zagorzali zwolennicy tego „najlepszego rytualisty w Polsce”. Czemu nikt z nich nie przemówi mu do rozumu, żeby po prostu wziął to zlecenie?
Za takie pieniądze mógłby spokojnie przez cały rok nie przyjmować innych zleceń za marne grosze...
Słyszałem, że gdzieś krąży jakiś kontakt do osoby, która podobno może w tym pomóc, ale szczerze wątpię, żeby cokolwiek z tego wynikło. Nie polecam szukania takich rzeczy po omacku.
Poproś tego swojego czarownika artu żeby zrobił ten rytuał...
Znalazłaś już kogoś skutecznego?
rozumiem ze nie, to znaczy ze wszyscy ci rytualisci na forach po prostu klamia i naciagaja ludzi.
heh no właśnie, chyba nie trzeba tłumaczyć co z tego wynika...
Skutecznych rytualistow na tym forum zwyczajnie nie ma i tyle w temacie 🙂
masz adres do takiej osoby gdzieś w sieci, możesz po prostu wpisać w wyszukiwarce i pewnie coś wyskoczy. w razie czego pisz tutaj to porozmawiamy
jaki rytuał cię interesuje właściwie?
Pewnie chodzi o jakiś rytuał miłosny związany z zawarciem umowy... napisz tu w wątku, ktoś tu wyżej wspominał coś na ten temat, może właśnie swiatlo347 będzie w stanie Ci pomóc, bo to ta osoba chyba najlepiej się w tym orientuje.
Hmm i co, znalazłeś coś w końcu? Nie jest łatwo, to prawda...
Ktoś z was miał może do czynienia z którąś z tych wróżek: Ewą tarot, Faridą albo Emilią Angel? Ciekawi mnie wasza opinia na ich temat
za darmo sie za ciebie pomodle 🙂
No ludzie, serio nie rozumiecie co sie tu dzieje? Ten wątek to zwykłe oszustwo i prowokacja, widziałam już takie tematy kilka razy przez te ostatnie lata, tylko kwota za każdym razem inna. Jedna z koleżanek próbowała kiedyś napisać do takiej osoby, dogadały się nawet co do warunków, a ta nagle zaczęła wyzywać i znikła z rozmowy całkiem. Wystarczy poobserwować podobne watki żeby zobaczyć jak to działa. Takie osoby jak autorka tego tematu czy ten kontroler to po prostu ludzie z powaznym problemem, nie z urokiem czy klątwą... żadne z nich nigdy żadnego uroku nie miało i nie potrzebuje żadnego rytuału, uwierzcie mi.
Ciekawe co ty właściwie wyznajesz i w co wierzysz, skoro tak chętnie oceniasz innych. Sam się zachowujesz jak wzorzec uczciwości, a tymczasem wiadomo, że twój interes opiera się na wyciąganiu pieniędzy od ludzi będących w trudnym położeniu. To jest właśnie twoje „zaburzenie” jeśli chcemy już używać takich słów. Kasa i nic poza kasą, no może jeszcze te bajeczki które opowiadasz żeby uzasadnić cennik. Człowiek jako człowiek absolutnie cię nie interesuje, liczy się tylko to, żeby oddał ostatnie grosze i poszedł.
W tym wątku o magii krwi który prowadzisz, uważni czytelnicy i tak bez trudu rozpoznają że piszesz sam ze sobą pod różnymi postaciami. To nie jest jakoś szczególnie ukryte, ktokolwiek śledzi to forum regularnie, zobaczy od razu. Może ta cała robota z krwią i ubojnią zrobiła ci coś z głową, nie wiem... w każdym razie efekty są widoczne gołym okiem.
Nie siedzę nikomu na skrzynce i nie jestem kobietą.
Co ty właściwie chcesz przez to powiedzieć, że swiatlo347 to sabatini czy może salamandra?
Kim jest swiatlo347 i co robi, to kwestia drugorzędna. Ważniejsze jest to, żeby powiedzieć wprost: nie istnieje coś takiego jak skuteczny rytuał miłosny. Nie ma na to ani jednego wiarygodnego dowodu.
W tego rodzaju rytuały wierzą przede wszystkim sami rytualiscii, czyli mówiąc szczerze oszuści, oraz niestety ludzie którzy właśnie przeżywają rozstanie i są w bardzo trudnym momencie. Taka osoba desperacko szuka pomocy i trafia na kogoś, kto obiecuje cuda za pieniądze. A w rzeczywistości ściąga na siebie poważne niebezpieczeństwo, i to na wielu poziomach. No i do tego wysyła swoje dane osobowe zupełnie obcym ludziom o nieznanych intencjach...
Naprawdę współczuję tym, którzy w to wpadają.