Forum

Asystent AI
Prośba o dobór wibr...

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

Prośba o dobór wibracji dla osoby urodzonej 25 marca 1972

Wpisy: 34
Rozpoczynający temat
(@sciezka231)
Połączone: 16 lat temu

Panie Januszu, mam do Pana ogromną prośbę 🙂

Chodzi o osobę urodzoną 25 marca 1972 roku, której obecne wibracje osobiste to 8(53)-5(14 z 77). Zastanawiam się, jakie wibracje by jej najlepiej pasowały, i bardzo prosiłabym o pomoc w tej kwestii.

Zawartość liter w imionach i nazwisku tej osoby wygląda tak:

A-5, E-1, H-1, I-3, K-1, L-1, M-5, N-1, O-1, R-2, S-3, T-1, U-1, Y-1, Z-2

a poszczegolne wibracje przedstawiają się następująco:

1-8 razy, 2-2 razy, 3-2 razy, 4-5 razy, 5-2 razy, 6-1 raz, 7-1 raz, 8-3 razy, 9-5 razy.

Żeby ułatwić Panu sprawę, zapytałam tę osobę co ją w życiu ciągnie w dół i powiedziała mi całkiem sporo... brak wiary we własne siły, nieśmiałość, unikanie nowych sytuacji, brak pieniędzy, podejrzliwość wobec innych, nadmierna uległość i takie generalnie wycofywanie się kiedy coś nie idzie po jej myśli. Bardzo przejmuje się drobiazgami i wątpi w siebie na każdym kroku. W sumie realizuje się jako bardzo negatywna dwójka, co prowadzi do tego poczucia przegranej...

Będę naprawdę wdzięczna za jakąkolwiek wskazówkę z Pana strony. Serdecznie pozdrawiam!

Odpowiedz
5 odpowiedzi
Rozpoczynający temat
(@sciezka231)

no tak, powinno być 8(53) - 5(14 z 77) - 3(12), ale ta roztrzepana trójka sobie po prostu zapomniała 🙂 co zrobić, taka już jest...

Odpowiedz
Rozpoczynający temat
(@sciezka231)

no właśnie, troszeczkę tu po cichu przypominam o sobie, Panie Januszu 🙂

Pozdrawiam serdecznie!

Odpowiedz
Wpisy: 606
(@krysztal892)
Połączone: 17 lat temu

no dobra, zatem mamy do czynienia z osobą naprawdę mocno przybitą psychicznie, bez energii do działania, z dużymi kompleksami. Urodzeniowa dwójka, siódemka z dnia urodzin, a teraz na domiar złego czarny szczyt 6, i za chwilę wchodzi jeszcze czarny szczyt 2. Ciężkie to.

Wibracje imienne też nie pomagają - jest tam wyraźne napięcie między piątką a czwórką, do tego dwie liczby karmiczne: 14 i 13. W takim układzie te wibracje raczej dokładają nerwowosci i impulsywności zamiast wspierać.

Jak dla mnie tej osobie potrzebne są wibracje, które mocno wyeksponują jej indywidualność - coś co da jej wiarę we własne mozliwosci i siłę żeby w końcu coś z siebie pokazać. Tutaj najlepiej pasowałyby 1-9-1.

Odpowiedz
2 Odpowiedzi
(@sciezka231)

@krysztal892 och, ogromne dzięki! naprawdę, jest Pan po prostu wspaniały 🙂 bardzo mi to pomogło i bardzo się cieszę z tej odpowiedzi. Serdeczności!

Odpowiedz
(@sciezka231)

@krysztal892 no tak, 8 plus 5 daje 13, a nie jakieś inne cudo 🙂 źle to wpisałam wcześniej, oj głupia ze mnie... ale no cóż, trójeczka i już 🙂

Odpowiedz
Udostępnij: