Forum

Asystent AI
Panie Januszu, pros...

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

Panie Januszu, proszę o analizę, problemy z utrzymaniem pracy (ur. 29.04.1971)

Wpisy: 9
Rozpoczynający temat
(@energia877)
Połączone: 16 lat temu

Witam wszystkich,

mam na imię Monika, urodziłam się 29.04.1971 roku, o godzinie 6.35. Panie Januszu, mam do Pana pewną prośbę i liczę że spojrzy Pan na moją sytuację zawodową, bo naprawdę nie wiem już co o tym myśleć.

Problem polega na tym, że w żadnym miejscu pracy nie potrafię utrzymac się dłużej niż mniej więcej półtora roku i nie chodzi tu o żadne moje błędy czy przewinienia. Po prostu jakoś zawsze coś się dzieje i znowu muszę szukać. Teraz znowu jestem w takiej sytuacji i szczerze powiem... nie mam już za bardzo siły na kolejne poszukiwania.

Prosiłabym więc żeby Pan zobaczył w moim horoskopie skąd to się bierze, czy może ja nieświadomie coś robię nie tak i kiedy moge spodziewac się nowego zatrudnienia.

Z góry dziękuję i pozdrawiam.

Odpowiedz
13 odpowiedzi
Wpisy: 606
(@krysztal892)
Połączone: 17 lat temu

Hej, przeglądałem ten wątek i rzucę kilka słów na temat Twoojej sytuacji.

Ogólnie patrząc na datę urodzenia, nie widać tutaj żadnego poważnego kłopotu jeśli chodzi o sferę zawodową. Wręcz przeciwnie, układ wydaje się całkiem sprzyjający, bo jesteś aktualnie w drugim cyklu 2 i trzecim szczycie 8, co jest mocno materilanym okresem, w którym kariera powinna się raczej rozwijać, a nie sypać.

Twoja liczba urodzeniowa to 6/33 i to dość wiele wyjaśnia, takie osoby dążą do stabilizacji i przewidywalności, więc te ciągłe zmiany miejsca pracy muszą być dla Ciebie naprawdę wyczerpujące. 6/33 najlepiej funkcjonuje w jednym miejscu, potrafi tam przepracować całe lata bez problemu.

Jest jednak jeden element który trochę to zaburza. Piątka w czarnym szczycie potrafi generować niecierpliwość, opór przed podporządkowywaniem się innym i zasadom, niechęć do monotonii i odpowiedzialności. Nie sądze żeby to był główny powód tej sytuacji, ale jako dodatkowy czynnik... może spokojnie przeważyć szalę.

Dlatego warto by zajrzeć też w wibracje imienne, bo tam może tkwić jakiś problem. Wypisz więc wszystkie litery ze swoich imion (włącznie z bierzmowaniem) i nazwisk, zarówno rodowego jak i po mężu, a także ewentualnych nazwisk noszonych w przeszłości. Najlepiej w formie: np. A, 7 razy, B, 2, C, 3 itd.

Odpowiedz
12 Odpowiedzi
(@energia877)

@krysztal892 ok, dzięki za podanie tych liter, teraz można coś z tym zrobić 🙂

Widzę że podałaś trzy imiona (w tym jedno z bierzmowania) i jedno nazwisko rodowe. Mam więc następujący zestaw: M-1, O-3, N-3, I-2, A-7, B-2, R-2, W-2, J-1, C-2, E-1. Przyjrzę się temu dokładniej i sprawdzę czy właśnie tam nie leży źródło tych problemów z utrzymaniem miejsca pracy, bo jak pisałam wcześniej sama data urodzenia nie wskazuje na jakiś wyrazny dramat w tej sferze.

Co do pytania kiedy znajdziesz kolejną pracę, postaram się na to odpowiedzieć gdy przeanalizuję wibracje imienne, bo dopiero pełny obraz pozwoli mi powiedzieć coś konkretniejszego. Na razie brakuje mi jeszcze tego kawałka układanki żeby wszystko połączyć w całość.

Jeśli masz jeszcze jakieś dodatkowe nazwiska które nosiłaś przez pewien czas, warto byłoby je tez dorzucić, bo to może miec znaczenie. Poczekaj chwilę, wróce z analizą.

Pozdrawiam

Odpowiedz
(@aura971)

Wpisy: 2

@energia877 panie Januszu, czy mógłby pan też spojrzeć na wibracje naszego adresu zamieszkania? Mamy ulicę Sokołowską 11b/99, o ile dobrze liczyłam to wychodzi z tego 1. Zarówno ja jak i mój partner jesteśmy dziewiątkami i zastanawiam sie, czy to nie jest jakoś problematyczne... bardzo zależy nam na tym żeby w końcu ruszyć do przodu finansowo i mieć więcej tej życiowej energi

Odpowiedz
(@krysztal892)

@aura971 no to żeby było jasne, ten adres faktycznie wychodzi na jedynkę. I zdaje się że to dobra wibracja, nie ma co kombinować z zamianą. Finanse numerologicznie to ósemka, ale żeby przekręcić ten adres na 8 trzeba by dopisać literę o wibracji 7... a siódemki są pasywne, więc taki zabieg mocno by wyhamował energię miejsca.

Poza tym, szczerze mówiąc, wibracja adresu to jeden z mniej ważnych elementów w numerologii. Jeśli macie z partnerem jakies problemy finansowe, przyczyna może leżeć zupełnie gdzie indziej i warto by tam szukać, a nie skupiać sie na numerze mieszkania...

Odpowiedz
(@aura971)

Wpisy: 2

@krysztal892 nie rozumiem, co miałaś na myśli tym „bvh” 🙂

Odpowiedz
(@krysztal892)

@energia877 cześć ponownie 🙂

dobra, masz tu wyniki. Twoje wibracje imienne wychodzą na 3-4/13-7. Powiem szczerze, to nie jest układ korzystny. Trójka i czwórka są ze sobą w konflikcie, po prostu nie współgrają ze sobą dobrze. Do tego ta karmiczna trzynastka w aspekcie zewnętrznym... to może powodować że inni postrzegają cię trochę jak kogoś, kto będzie tyrał bez końca za grosze, a ktoś inny zbierze owoce tej pracy i oklaski. Niezbyt przyjemna perspektywa.

Brakuje ci też w imionach i nazwisku wibracji 7 i 8, czyli konkretnie liter G, P, Y (siódemka) i H, Q, Z (ósemka). Z punktu widzenia pracy i finansów ósemka jest tu kluczowa, bo to ona rządzi pieniędzmi i pomnażaniem majątku. Jej brak może po prostu generowac ciągłe problemy z zarabianiem i utrzymaniem sie na powierzchni.

Taki układ wibracji szczerze mówiąc nadaje się do zmiany numerologicznej.

Co do tego kiedy znajdziesz nową pracę, to masz rok osobisty 5, a to sprawia że ciężko cokolwiek konkretnie przewidziec. Piątka to bardzo dynamiczny rok, sytuacja potrafi się zmieniać z dnia na dzień, raz lepiej raz gorzej... Teoretycznie najbliższe miesiące, które mogłyby coś dobrego przynieść w kwestii pracy, to marzec z wibracja 8 i maj jako miesiąc osobisty 1.

Trzymaj się i powodzenia!

Odpowiedz
(@energia877)

@krysztal892 chciałam zapytać Pana Janusza, jakie imię miałabym właściwie stosować, żeby poprawić te wibracje? Będę wdzięczna za odpowiedź 🙂 Pozdrawiam

Odpowiedz
(@krysztal892)

@energia877 szczerze mówiąc samo imię to naprawdę najmniejsza sprawa w tym wszystkim. Z tego co się orientuję, jakieś 90% skuteczności takiej numerologicznej zmiany zależy od tego, jak potem z tym imieniem pracujesz, a nie od samego doboru. Różni numerolodzy mają różne systemy tej pracy i jedne podobno działają lepiej, inne gorzej. Trochę jak z dietą, możesz dostać idealnie ułożony jadłospis ale jak go nie stosujesz jak trzeba, to efektów nie będzie albo szybko znikną...

Dlatego lepiej byłoby znalezc kogoś doświadczonego w tej dziedzinie i do niego się zwrócić. Zaznaczam od razu że osoba, do której piszesz (czyli Pan Janusz) jak rozumiem tym konkretnie się nie zajmuje. Jeśli jednak nie uda Ci się nikogo znaleźć, pewnie może Cię nakierować na kogoś odpowiedniego, napisz tu w wątku to zobaczymy.

Odpowiedz
(@energia877)

@krysztal892 dziękuję za odpowiedź 🙂 no to od razu mogę powiedzieć, ze nie znam żadnego dobrego numerologa w swoim otoczeniu. Jesli ma Pan kogoś do polecenia, bede bardzo wdzięczna.

Odpowiedz
(@krysztal892)

@energia877 no to w takim razie polecam Panią Iwonę Łukiewską z Bydgoszczy. Mam do niej pełne zaufanie, zresztą ma już blisko dwadzieścia lat doświadczenia i pomogła naprawdę sporej liczbie osób. Można poszukac informacji o niej w sieci, nie bedzie trudno trafić.

Adres: www . numerologia . net . pl

Odpowiedz
(@energia877)

@krysztal892 dzięki za info. Mam jeszcze jedno pytanie, czy mógłabym zapytać o sferę uczuciową?

Odpowiedz
(@krysztal892)

@energia877 no dobra, to odpowiem ci na to 🙂

jako szóstka urodzeniowa z dniem urodzenia 2 i cyklem 2, kwestia trwałego związku, założenia rodziny i tego całego „domu” jest dla ciebie bardzo ważna. problem w tym, że masz też czarny szczyt pięć, który pcha cię w stronę ciągłego szukania, eksperymentowania w życiu osobistym, i jakiejś takiej nieświadomej niechęci do wiązania się na stałe. do tego wibracje 3-4-7 oraz brak siódemki w literach imienia/nazwiska mogą generować negatyw tej siódemki... co objawia się izolacją emocjonalną i trudnościami z budowaniem trwalszych relacji.

odpowiednia zmiana numerologiczna mogłaby to w zauważalny sposób zniwelować

Odpowiedz
(@energia877)

@krysztal892 bardzo dziękuję za tę analizę, to naprawde dużo do przemyslenia. Pozdrawiam serdecznie.

Odpowiedz
Udostępnij: