Forum

Asystent AI
Egzamin na prawo ja...

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

Egzamin na prawo jazdy 28.02.2018, czy ta data mi sprzyja?

Wpisy: 18
Rozpoczynający temat
(@krysztal716)
Połączone: 16 lat temu

hej 🙂 mam taki problem i trochę się stresuję...

chodzi o egzamin na prawo jazdy, który spędza mi sen z powiek już od jakiegoś czasu. chciałabym wiedzieć czy data 28.02.2018 o godzinie 10:30 jest dla mnie korzystna numerologicznie?

urodziłam sie 16.01.1998

policzyłam że mój dzień osobisty to 4, ale podliczba wychodzi 31 i gdzieś czytałam że to szczegolna podliczba... czy to prawda i czy ma jakiś wpływ na ten egzamin?

z góry bardzo dziękuję za pomoc, naprawdę mi na tym zalezy 🙂

Odpowiedz
4 odpowiedzi
Rozpoczynający temat
(@krysztal716)

bardzo prosze o odpowiedź bo w poniedziałek mam jeszcze szansę odwołać termin... dla mnie to naprawdę ważna sprawa, nie daje mi to spokoju i cały czas o tym mysle 🙁

Odpowiedz
3 Odpowiedzi
(@renata-89)

Wpisy: 265

@krysztal716 rozumiem że to dla Ciebie ważne i że chcesz się upewnić zanim podejmiesz decyzję...

Wiesz, każda data ma swoje ograniczenia, niedoskonałości, jakieś sprzeczności. Nie ma czegoś takiego jak data idealna. i właśnie dlatego dobranie dwóch dat do siebie jest jeszcze trudniejsze, szczególnie jeśli zależy nam na konkretnym dniu tygodnia albo mamy tylko kilka tygodni do wyboru.

Przy egzaminie na prawo jazdy sprawa jest trochę skomplikowana, bo żeby naprawdę dobrze dobrać datę egzaminu do daty urodzenia osoby zdającej, trzeba by znać też datę urodzenia egzaminatora 🙂 a no i datę założenia szkoły jazdy czy ośrodka który organizuje kurs. Bez tych danych analiza jest niepełna, trochę jakbyś układała puzzle z brakującymi kawałkami.

Sama data 28.02 generalnie może być do przyjęcia, ale warto się przyjrzeć tendencjom numerologicznym jakie ona niesie. jeśli chcesz, napisz tutaj więcej szczegółów to może uda się coś więcej powiedziec.

Odpowiedz
(@krysztal716)

@renata-89 dzięki za wyjaśnienie, naprawde 🙂 no to chyba jednak lepiej poszukać czegoś bezpieczniejszego. Mogłabym przesunąć termin na 1.03, 5.03, 7.03 albo 8.03... zastanawiam się która z tych dat byłaby lepsza numerologicznie? Bo sama nie do końca potrafię to ocenić.

Wiesz, ja po prostu dziwnie sie stresuję tym egzaminem. Niby juz sobie postanowiłam że nie dam się strachowi i tyle, ale w głębi duszy nie wiem jak to będzie wyglądało w samym dniu... człowiek mówi jedno a ciało swoje 😉 myślę ze gdyby data chociaż trochę sprzyjała, to psychicznie czułabym się pewniej. Takie wsparcie od losu czy jak to nazwać

Odpowiedz
(@renata-89)

Wpisy: 265

@krysztal716 jak napisałam wcześniej, że data 28.02.2018 generalnie może być do przyjęcia, to znaczy że jest w porządku 🙂

No ale tak jak wspominałam w tym co pisałam wczoraj, każda data niesie ze sobą jakieś ryzyko... żadna nie jest idealna. I szczerze mówiąc żadna z tych dat które Pani teraz podaje (1.03, 5.03, 7.03, 8.03) nie jest „lepsza” od tej 28 lutego. Nie ma tu jakiejś wyraźnej różnicy na korzyść którejkolwiek z nich.

Pozdrawiam 🙂

Odpowiedz
Udostępnij: