Forum

Asystent AI
Czy on napisze? Co ...

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

Czy on napisze? Co nas czeka, Marta 19.09.1989 i on 03.05.1979

Wpisy: 36
Rozpoczynający temat
(@brzask819)
Połączone: 16 lat temu

Cześć, nie wiem właściwie jak to napisać, ale chciałabym zapytać o to co dzieje się między nami... Chodzi o mnie, urodzona 19.09.1989 i o niego, urodzony 03.05.1979. Imienia nie będę podawać. Zastanawiam się czy on w ogóle odpisze i kiedy to może nastąpić, i co w ogóle jest możliwe dalej w tej sytuacji.

Bedę wdzięczna za jakąkolwiek pomoc 🙂

Odpowiedz
3 odpowiedzi
Wpisy: 265
(@renata-89)

Hmm, jeśli chodzi o pytanie czy i kiedy on odpisze, to numerologia raczej nie jest tu najlepszym narzędziem. Z takimi pytaniami lepiej udać się do kart albo wahadła, ewentualnie innej podobnej metody, bo numerologia po prostu nie odpowie na to w satysfakcjonujący sposob.

Jeśli natomiast chodzi o relację z tym mężczyzną urodzonym 3 maja 1979 roku, to pisałam już o tym drobiazgowo w innym wątku tutaj na forum, i myślę że znajdziesz tam odpowiedź na wiele swoich pytań. Poruszałam też ten temat pośrednio w kolejnym wątku, m.in. w kontekscie relacji miedzyludzkich.

Odpowiedz
2 Odpowiedzi
(@brzask819)

@renata-89 tak, pamiętam że wcześniej już o tym była mowa. Tylko że teraz sytuacja trochę się zmieniła, dlatego chciałam zapytać jeszcze raz...

Rozumiem co piszesz. Ale ja właśnie potrzebuje odpowiedzi tak albo nie, najlepiej jak najbardziej konkretnej. Nie bardzo wiem gdzie mogłabym zadać takie pytanie żeby dostać właśnie taki typ odpowiedzi 🙁

Odpowiedz
(@brzask819)

@renata-89 no właśnie, chociaż sama nie wiem czy mi to potrzebne... gdzieś w głębi i tak czuję ze nic z tego nie bedzie, ale chyba szukam jakiegoś potwierdzenia, żeby móc to w końcu zamknąć. To że nie odpisuje już tyle czasu jest po prostu... smutne 🙁 trudno, widać trzeba iść dalej. Może i ma kogoś, nic nie wiem na pewno, ale czuję że coś jest nie tak.

Odpowiedz
Udostępnij: