Forum

Asystent AI
Analiza numerologic...

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

Analiza numerologiczna urodzonych 13.04.1990, kariera i finanse

Wpisy: 2
Rozpoczynający temat
(@lilia944)
Połączone: 16 lat temu

Data urodzenia: 13.04.1990

Cykle życia kolejno: 4, 4, 1
Szczyty kolejno: 8, 5, 4, 5
Czarne punkty zwrotne kolejno: 0, 3, 3

W mojej dacie urodzenia kryje sie praca karmiczna... i bardzo chciałabym się dowiedzieć czegoś o swojej ścieżce zawodowej. Czy mogę jakoś wpłynąć na to, żeby nie mieć ciągłych problemów finansowych? Które okresy w moim życiu będą szczególnie istotne właśnie pod kątem kariery?

Odpowiedz
2 odpowiedzi
Wpisy: 606
(@krysztal892)
Połączone: 17 lat temu

no dobra, to już trochę ciekawsze pytanie...

osoby urodzone 13-go to zazwyczaj prawdziwi pracoholicy, którzy z uporem dążą do zbudowania sobie stabilności finansowej. ich zaangażowanie w pracę bywa naprawdę ogromne, ale ta sama wibracja może w skrajnym przypadku przechylić się w drugą stronę i wtedy mamy do czynienia z lenistwem, bałaganem i notorycznym spóźnianiem się na wszystko.

jeśli chodzi o sferę materialną, mogą osiągnąc naprawdę sporo, pod warunkiem że uda im się przezwycięzyć skłonność do sztywnego trzymania sie raz ustalonych schematów i brak elastyczności w działaniu.

co do szczytów, wszystkie białe są powiązane z pracą. szczególnie znaczące będą drugi i czwarty szczyt z wibracją 5, bo mogą przynieść sporo dynamiki i mobilności. może się to przejawiac chociażby przez pracę za granicą, współpracę z firmami zagranicznymi albo po prostu zawód wymagający ciągłego przemieszczania się. dla kogoś z urodzenia czwórkowego (13/4) nie jest to zbyt komfortowy układ, bo szczyt piątki to właściwie zaprzeczenie tego, co czwórka lubi najbardziej... wszystko to, co piątka uwielbia, jest dla czwórki prawdziwym koszmarem. trzeci szczyt z wibracją 4/13 z kolei wskazuje na mocne zaangażowanie w pracę i konfrontację z poważnymi wyzwaniami zawodowymi.

Odpowiedz
1 Odpowiedz
(@lilia944)
Połączone: 16 lat temu

Wpisy: 2

@krysztal892 dziękuję bardzo za tę odpowiedź, daje mi ona dużo do myślenia... ta kwestia szczytu 5 w zderzeniu z moją czwórkową naturą brzmi trochę jakby ktoś mnie skazał na wieczną walkę z samą sobą 🙂 ale rozumiem, że właśnie na tym polega ta lekcja. Pozdrawiam serdecznie

Odpowiedz
Udostępnij: