Dzien dobry panie Januszu. Mam ostatnio bardzo trudny okres w życiu i chciałam zapytac czy moglby Pan spojrzec na moja date urodzenia, czyli 22.09.1986, i powiedziec czy w najblizszym czasie moge spodziewac sie jakiegos przelomu... zarówno w sprawach osobistych jak i zawodowych. Z góry dziekuje i pozdrawiam.
Hej, widzę że ktoś tu wyżej pytał Pana Janusza o przełom w życiu na podstawie daty urodzenia 22.09.1986.
Więc tak, z samej daty wynika że ta osoba jest w drugim cyklu 4/22, który trwa do 54 roku życia, i jednoczesnie w drugim szczycie o wibracji 1 do 44 roku. Jako urodzeniowa jedynka ma teoretycznie sprzyjający okres na rozwój w różnych dziedzinach. Ale uwaga - ten układ nie działa sam z siebie, wymaga naprawdę dużego zaangażowania, żadnego siedzenia z założonymi rękami i czekania az coś spadnie z nieba. Niekorzystny element to czarny szczyt o wibracji 2, który może powodować zaniżone poczucie wartości, brak pewności siebie i trudności z podejmowaniem szybkich decyzji.
No i ważna sprawa - dużo zależy też od wibracji imiennych. Jeśli są pasywne albo jest jakiś brak w ich układzie, to może pojawic się zastój i ogólny marazm mimo korzystnych cykli...
Dziękuję 🙂