Jeśli ktoś ma ochotę, chętnie podeślę przesłanie od Mistrza dotyczące energii roku 2020 🙂 Mistrz podpowie pod jaką wibracja będzie upływał ten czas, co moim zdaniem jest naprawdę cenną wskazówką na nadchodzący rok! Zapraszam wszystkich chętnych, zgłaszajcie sie tutaj w wątku 🙂
Chętnie przyjmę przesłanie, jeśli możesz mi poświęcić chwilę 🙂
I przy okazji chciałam zapytać bo cos mi chodzi po głowie... pamiętam że jakiś czas temu ciągnęłaś karty twórcy dla mojego męża i wychodziło mu że to dobry rok na własny biznes, na zarabianie na swoim. Ciekawy jestem jak to się w końcu zrealizowało, czy udało mu się coś konkretnego postawić na nogi?
Też bym chciał coś dostać jeśli można 🙂
Mnie też by się nie odmówiło takiego przesłania 😀
Mnie, mnie!! błagam żeby było dobre przesłanie 😀
Ja też poproszę i z góry dziekuje 🙂
Poproszę też o przesłanie jeśli można, jakaś wskazówka na nowy rok by sie przydała 🙂
Algario poproszę 🙂
Ja też poproszę 🙂
Bardzo proszę, piszcie śmiało w wątku.
Wyciągnęłam dla siebie Apolla 🙂
Karta mówi żeby skupiać się na swoich atutach, nie na słabościach. Że moje mocne strony, czy to otwarte serce, dobre intencje, łatwość w nawiązywaniu relacji, jakieś hobby albo coś w czym się wyróżniam, to są właśnie moje skarby. Nawet jeśli jeszcze wymagają szlifu. Im bardziej je zauważam i doceniam, tym staję się silniejsza. A skupianie się na słabościach tylko je nakręca i powiększa. Karta przypomina żeby patrzeć na siebie z miłością i miłosierdziem... i żeby w momencie gdy zacznę myśleć o sobie źle, od razu przenieść uwagę na to co we mnie dobre.
Znaczenia dodatkowe to codzienne afirmacje dla podniesienia energii i pewności siebie, mówienie o sobie w pozytywny sposób, no i jeszcze ćwiczenia fizyczne żeby wzmocnić ciało. A do tego karta niesie przesłanie miłości lub uzdrowienia dotyczące brata albo kogoś bliskiego kogo traktuję jak brata.
I wiesz co? To dokladnie to samo co mi powtarzają już od bardzo dawna 😉 widocznie muszę w końcu porządnie to do siebie dopuścić!
Hej, mnie też wyślij proszę 🙂
Ja również chciałabym bardzo usłyszeć przesłanie Mistrza dla siebie 🙂
Mogę też dostać?? 😀
Poproszę! 🙂
Też bym chciała takie przesłanie dostać 🙂
Jeśli jest jeszcze możliwość, to też poproszę o przesłanie od mistrza.
Poproszę! 😉
Ja też poproszę, z góry dzięki 🙂 mam na imię Ewa
oj, też poproszę o to przesłanie! 🙂 mam taką nadzieję że w końcu ten rok będzie dla mnie łaskawszy jeśli chodzi o zmianę pracy, bo już najwyższy czas na jakieś nowe otwarcie w tej kwestii... no i może wreszcie milosc da o sobie znać 😀
z góry dziękuję! 🙂
Poproszę 🙂
ja też chciałabym dostać takie przesłanie jeśli jeszcze mozna! 🙂
hmm nie wiem czy dobrze rozumiem o co chodzi w tym wątku, ale chyba szukacie jakiegos miejsca albo źrodła gdzie mozna znaleźć te przesłania? Natknęłam się kiedyś na coś podobnego ale nie pamiętam już gdzie to było dokładnie...
jesli jeszcze mozna, to bardzo bym prosiła o przesłanie od Mistrza 🌷