Forum

Asystent AI
Energetyczna przepo...

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

Energetyczna przepowiednia Mistrza na rok 2020, kto chętny?

Wpisy: 118
Rozpoczynający temat
(@renata-95)
Połączone: 16 lat temu

Jeśli ktoś ma ochotę, chętnie podeślę przesłanie od Mistrza dotyczące energii roku 2020 🙂 Mistrz podpowie pod jaką wibracja będzie upływał ten czas, co moim zdaniem jest naprawdę cenną wskazówką na nadchodzący rok! Zapraszam wszystkich chętnych, zgłaszajcie sie tutaj w wątku 🙂

Odpowiedz
70 odpowiedzi
Wpisy: 2
(@wir386)

Chętnie przyjmę przesłanie, jeśli możesz mi poświęcić chwilę 🙂

I przy okazji chciałam zapytać bo cos mi chodzi po głowie... pamiętam że jakiś czas temu ciągnęłaś karty twórcy dla mojego męża i wychodziło mu że to dobry rok na własny biznes, na zarabianie na swoim. Ciekawy jestem jak to się w końcu zrealizowało, czy udało mu się coś konkretnego postawić na nogi?

Odpowiedz
3 Odpowiedzi
(@renata-95)

@wir386 haha no to teraz rozumiem o co chodziło z tymi kartami twórcy dla mojego męża 😀 on co prawda własnego biznesu nie ma i raczej nie zakładał, ale za to przez cały rok coś sprzedawał, coś kupował, zamieniał, handlował i jakoś tak lekko mu to szło, że kasa się rzeczywiście kręciła. Więc Pani karty chyba nie kłamały 😉

A właśnie... zupełnie wyleciało mi z głowy że coś też dla mnie ciągnęłaś! Może pamiętasz co to było? 🙂 Chętnie bym zweryfikowała jak to się sprawdziło.

A mój Mistrz to Serapis Bey i dostałam kartę „Ruszaj” no i... coż, trochę konkretny ten mistrz muszę przyznac 😀 bo tu odejdź, tam rzuć, wyjdź z toksycznej sytuacji, zacznij nowy projekt bez opóźnień, weź wakacje... same rozkazy hehe. Ale rozumiem przesłanie, że to dobry czas żeby wreszcie coś ruszyć z miejsca i Wszechświat niby jest gotowy żeby wesprzeć. Zobaczymy co z tego wyniknie w tym roku!

Odpowiedz
(@lilia201)

Wpisy: 51

@renata-95 dziękuję 🙂 karta rzeczywiście bardzo energiczna, a ja akurat jestem teraz w trybie odpoczynku, bo niedawno zmieniłem pracę i trochę już się naruszałem... najchętniej wziąłbym tę jedną opcję z listy, wakacje, ahoj przygodo! 😀

no i właśnie zastanawiam się jak to możliwe, bo nie przypominam sobie żebym dla ciebie coś wtedy ciągnęła... może jakoś mi umknęło? doprawdy nie mam pojecia

Odpowiedz
(@renata-95)

@lilia201 haha no właśnie, sama nie wiem jak to się stało 😀 może karty same zdecydowały że nic Ci nie wyciągnęłam, tajemnica! A ta dynamiczna karta to fakt, rozumiem że po zmianie pracy człowiek chce już odpocząć a nie znowu się ruszać... wakacje brzmiałyby idealnie, „ahoj przygodo” to moje ulubione podejście do życia 🙂 może jeszcze przyjdzie na to czas!

Odpowiedz
Wpisy: 119
(@sciezka735)

Też bym chciał coś dostać jeśli można 🙂

Odpowiedz
5 Odpowiedzi
(@renata-95)

@sciezka735 oj, pamiętasz jak mi na Andrzeja wyciągnąłeś te 4 buławy z dwoma kawalerami stojącymi przed białym domkiem? 🙂 no i teraz się zastanawiam czy to nie są właśnie ci dwaj Ukraińcy, co weszli mi do tej „starej świetlicy” którą oficjalnie dostałam i zrobili remont z zaskoczenia, dosłownie sami wybili drzwi, pomalowali wszystko na biało i co najważniejsze bez żenady wyprowadzili emerytki które im strasznie siały w głowach (a takie się zdawały słodkie staruszki hehe) myślisz że to oni? Bo wiem sama z doświadczenia że karty nie zawsze odpowiadają na to pytanie na ktore chcemy odpowiedzi... Poza pracą absolutnie nic mnie z nimi nie połączyło, nawet serce nie drgnęło, no może tylko z zachwytu nad tym co zrobili 😉 to oni czy mam jeszcze czekac na tych właściwych?

A Mistrz dla Ciebie to Saint-Germain z kartą „Działaj Swoją Magią” 😀

Masz w sobie moc żeby rozwiązać to o co pytasz! Ta karta mówi o ukrytych zdolnościach magicznych, z których już kiedyś korzystałeś i to skutecznie. Czas je wyciągnąć z szuflady i puścić w ruch. Twoje czyste intencje, pozytywne nastawienie, modlitwy i realne działanie razem tworzą uzdrowienie i spełnienie pragnień.

Dodatkowo karta mówi żebyś jasno zdecydowała co akceptujesz a czego nie, bo to przyniesie szybkie efekty. Utrzymuj silną wiarę w pozytywny wynik i zgłębiaj alchemię i zasady manifestacji.

No cóż... czary mary, więcej, mocniej i głębiej! 😉 😀

Odpowiedz
(@sciezka735)

@renata-95 dzięki za Mistrza 🙂

no od września jakoś ta magia na mnie działa, ale może uda mi się w końcu odzyskać kontrolę i samej zacząć ją używać zamiast być pod wpływem wink

co do tych dwóch... nie wiem, chyba za wcześnie żeby wyrokować. Bo patrząc na tę kartę, ci dwaj muszą wlasnie drzwi wybić żeby wejść do pałacu, to fakt. Ale żeby Andrzej ograniczył się do remontu i emertek... jakoś mi to nie pasuje, coś tu nie gra.

Chociaż jedno jest pewne, to że Tobie serce nie drgnęło wcale nie znaczy, że któryś z nich jakiejś sympatii do Ciebie nie poczuł. Czasem tak to działa, że jedna strona czuje a druga nie.

może wrócą za jakiś czas pod pretekstem kolejnego remontu 😀

Odpowiedz
(@renata-95)

@sciezka735 no właśnie, chodzi o to żeby miłość była dla mnie, a nie żebym ja była miłością dla tamtych wschodnich panów 😀 chociaż przyznam szczerze, że ich pracowitość zawsze mi imponowała i chwaliłam ich za to przy każdej okazji. I powinni wrócić w lutym, tym razem do biblioteki, tam też jest coś do roboty 😉 pewnie to nie oni, ale do tego obrazka pasuja idealnie...

Odpowiedz
(@sciezka735)

@renata-95 no to spokojnie poczekaj na to co będzie dalej 🙂 wróca w lutym, remont pewnie nie skończy się w tydzień. zobaczymy wtedy czy to właśnie oni czy jednak nie... a jak nie oni, to i tak pewnie jakaś kolejna „2” się znajdzie 😉

Odpowiedz
(@renata-95)

@sciezka735 no daj spokój, to nie o nich chodzi jeśli mamy na myśli miłość 😀 ale do tej czwórki buław pasują po prostu idealnie! 🙂

Odpowiedz
Wpisy: 22
(@darek-90)

Mnie też by się nie odmówiło takiego przesłania 😀

Odpowiedz
2 Odpowiedzi
(@renata-95)

@darek-90 o masz swoje przesłanie 🙂

Mistrz dla Ciebie to Epona i Kryształy!

Dostałeś tę kartę jako znak, że kryształy mogą przynieść Ci realne korzyści. Epona, królowa wróżek, doskonale zna wartość połączenia z duchem natury. Kryształy możesz znaleźć albo kupić w sklepach ezoterycznych, na wszelkiego rodzaju wystawach minerałów. Weź każdy do ręki i sprawdź czy czujesz że to ten właśnie dla Ciebie. Możesz go nosić przy sobie przez cały dzień dla uzdrowienia, ochrony i wzmocnienia intuicji, wrzucić do kąpieli, postawić na stoliku nocnym albo położyć pod łóżkiem, żeby naprawdę głęboko połączyć się z tym niezwykłym kamieniem.

Dodatkowe znaczenia tej karty: Z odpowiedzią na Twoje pytanie związane jest Dziecko Kryształ. Twój cel życiowy może mieć związek z kryształami. Jesteś złączony ze sferą żywiołów, wróżek, kryształów. A że Epona jest patronką koni, może też coś wskazywać na konie w Twoim życiu 🙂

I słuchaj, nie krzyw się na to przesłanie bo ja sama się skrzywiłam kiedy wyciągnęłam tę kartę na własne urodziny! Pomyslałam sobie „po kiego grzyba mi kryształy, tego akurat nie robiłam”... i co? Nie minęły nawet dwa tygodnie, a już czułam wewnętrznie takie pragnienie żeby je poznać bliżej. Poszłam na targi, pogadałam, popatrzyłam, kupiłam nawet dwa wahadła, jedno kwarc z rutylem a drugie z kryształu górskiego. Teraz czytam, uczę się i czekam na dostawę zamówionych minerałów 🙂

Odpowiedz
(@darek-90)

Wpisy: 22

@renata-95 no ciekawe to jest, nie ma co 🙂 dziękuję Ci za to przesłanie. Kryształy... hmm, szczerze mówiąc jakoś mnie to zaskoczyło, ale jak czytam to co napisałaś o swojej historii z tą kartą, to zaczynam rozumieć że może warto po prostu się otworzyc i zobaczyć co z tego wyniknie

Odpowiedz
Wpisy: 43
(@zrodlo460)

Mnie, mnie!! błagam żeby było dobre przesłanie 😀

Odpowiedz
2 Odpowiedzi
(@renata-95)

@zrodlo460 o, cieszę się że pytasz 🙂 wyciągnęłam dla Ciebie kartę i trafił się Krishna!

Przesłanie brzmi: Znajdź Błogosławieństwo w Obecnej Sytuacji

Każda sytuacja niesie ze sobą mozliwość rozwoju i nauki. Kiedy przeklinamy to co nas spotyka, blokujemy przepływ energii i wszystko zaczyna się tylko bardziej komplikować. Ale gdy dostrzeżesz w swojej sytuacji błogosławieństwo, popłynie do Ciebie energia wspierająca i uzdrawiająca. Ta karta przyszła właśnie do Ciebie, bo jest w Twojej obecnej sytuacji jakieś nierozpoznane jeszcze błogosławieństwo. Może to coś czego się nauczyłaś, albo coś co osiągnęłaś. Rozpoznaj to, a przyspieszy uzdrowienie i zamanifestuje się to, co stara się do Ciebie dotrzeć 🙂

A dodatkowo karta mówi:

Zamiast się martwić, módl się i sięgaj po pozytywne afirmacje.

Wszystko toczy się zgodnie z doskonałym planem niebios.

Ta sytuacja rozwiąże się sama w doskonały sposób.

Uzdrawiasz się przez wdzięczność.

No i tak jak się mówi, wszystko jest po coś i dobrego złe początki... będzie dobrze jak już to minie! 🙂

Odpowiedz
(@zrodlo460)

Wpisy: 43

@renata-95 och, ależ piękne przesłanie dostałaś! 🙂 Krishna i to hasło o błogosławieństwie w obecnej chwili... to naprawdę trafia do serca. Chyba faktycznie trzeba po prostu przyjąć to co jest i nie walczyć z sytuacją, tylko znaleźć w niej coś dobrego. Łatwiej powiedzieć niż zrobić, ale warto spróbować 🙂 buziaki!

Odpowiedz
Wpisy: 19
(@kojacysciezka)

Ja też poproszę i z góry dziekuje 🙂

Odpowiedz
5 Odpowiedzi
(@renata-95)

@kojacysciezka proszę bardzo, oto co wylosowałam dla Ciebie 🙂

Kuthumi

„Bądź Skoncentrowana”

Ta karta przypomina żeby skupić się na swoich zamiarach, marzeniach i priorytetach. Nie pozwalaj się rozpraszać przez chwilowe sytuacje, cudze oczekiwania czy bieżące wydarzenia. Trzymaj w głowie pozytywne myśli o swoich pragnieniach i wyobrażaj sobie, ze już sie spełniły! Regularnie znajdz czas na rzeczy, ktre są dla Ciebie naprawdę ważne. Powiedz „nie” wszystkiemu co odciąga Cię od celu, a efekty przyjdą same 🙂

Dodatkowe znaczenie tej karty:

Bądź asertywna jeśli chodzi o swój czas

Dotrzymuj obietnic, które dajesz sobie samej

Angażuj się w swoje priorytety całym sercem

Każdego dnia poświęcaj choć chwilę na to co jest Ci bliskie

Zadbaj o dietę, usuń z niej to co szkodzi, wtedy umysł będzie czystszy i spokojniejszy

Skupiaj się na tym czego pragniesz, a osiągniesz naprawdę wiele 🙂

Odpowiedz
(@kojacysciezka)

Wpisy: 19

@renata-95 dzięki wielkie i wzajemnie, szczęśliwego nowego roku! 🙂

Odpowiedz
(@brzask891)

Wpisy: 17

@kojacysciezka to ja rowniez się zgłaszam, chętnie przyjme przesłanie od Mistrza na 2020 🙂

Odpowiedz
(@renata-95)

@brzask891 oczywiście, zaraz patrzę co dostałeś 🙂

Twój Mistrz to Serapis Bey i ma dla Ciebie bardzo konkretne przesłanie: Ruszaj!

To jest właśnie ten moment, żeby zrobić wreszcie ten krok, na który może czekasz od jakiegoś czasu. Albo uwolnij się od czegoś toksycznego, albo idz odważnie w kierunku tego, za czym tęskni Twoje serce. Karta wyraźnie mówi, że warunki są teraz idealne i że Wszechświat po prostu jest gotowy, żeby Cię wesprzeć w tym ruchu.

A te dodatkowe znaczenia są naprawdę konkretne! Może chodzi o odejście z pracy, może o wyjście z toksycznego związku, może o przeprowadzkę albo nowy projekt? Wakacje też wchodzą w grę 😀 Ale cokolwiek to jest, Serapis Bey mówi wyraźnie: żadnych wymówek, po prostu to zrób!

Do dzieła, walcz o swoje życie! 🙂

Odpowiedz
(@brzask891)

Wpisy: 17

@renata-95 dzieki..!!

no wlasnie, to co napisałaś to jakbyś mi czytała w myślach, mam na głowie dokładnie tę swoją pracę i od jakiegoś czasu nic innego mi nie chodzi po głowie... 💐

Odpowiedz
Wpisy: 29
(@iskra488)

Poproszę też o przesłanie jeśli można, jakaś wskazówka na nowy rok by sie przydała 🙂

Odpowiedz
2 Odpowiedzi
(@renata-95)

@iskra488 oto co dla Ciebie wyciągnęłam 🙂

Mistrz: Aengus
Karta: Bliźniaczy Płomień

Ta karta mówi o bardzo głębokiej, romantycznej miłości, tej naprawdę wyjątkowej. Żeby taki związek mógł zaistnieć, trzeba słuchac swojego wewnętrznego głosu, pracować nad sobą i... po prostu być cierpliwym. Ufać, że wszystko przyjdzie w swoim czasie. Kiedy bliźniacze płomienie się odnajdą, całe ich życie nabiera zupełnie nowej jakości, pełnej miłości i światła.

Dodatkowe wskazania karty:
Osoba, o ktorą pytasz może być Twoją bratnią duszą lub właśnie bliźniaczym płomieniem. Wkrótce możecie być razem. Trzymaj otwarte serce i pozytywne nastawienie, podążaj za swoim wewnętrznym przewodnictwem, a Twoje modlitwy o miłość zostaną wysłuchane.

Myślę, że spotkasz swoją wielką miłość, oby tylko nie była to miłość karmiczna 🙂

Odpowiedz
(@iskra488)

Wpisy: 29

@renata-95 no proszę, jaka piękna karta ci wyszła 🙂 Aengus i Bliźniaczy Płomień, to naprawdę jeden z głębszych przekazów jeśli chodzi o miłość. Chodzi w tym wszystkim o to, żeby iść za własnym wewnętrznym głosem, przepracować to co trzeba przepracować i nie śpieszyć się zanadto, bo takie rzeczy przychodzą kiedy mają przyjść. A jak już bliźniacze płomienie się znajdą, to podobno wszystko nabiera zupełnie innego wymiaru...

Jedna z koleżanek wyciągająca te karty dopisała jeszcze, że ta osoba o którą pytasz może być twoją bratnią duszą albo właśnie takim płomieniem, i że wkrótce możecie być razem. Ważne żeby trzymać serce otwarte i nastawienie pozytywne, wtedy modlitwy o miłosc mają szansę się spełnić.

No i mam nadzieje że ta wielka miłość co cię czeka to nie będzie ta karmiczna bo te potrafią człowieka solidnie namieszać w glowie 🙂 trzymam kciuki żeby to było coś dobrego i trwałego!

Odpowiedz
Wpisy: 32
(@brzask800)

Algario poproszę 🙂

Odpowiedz
2 Odpowiedzi
(@renata-95)

@brzask800 dla Ciebie wylosował się Maitreya z przesłaniem o Mocy Radości 🙂

Mistrz mówi, żebyś podążała ścieżką radości jeśli chcesz osiągnąć to, o czym marzysz. Twoje życiowe cele są wspierane właśnie przez tę radość i pasję, którą czujesz kiedy o nich myślisz albo działasz w ich kierunku. Radość w relacjach z innymi ludźmi podtrzymuje ich ogień i sprawia ze się rozwijają. Nawet hobby daje ci dodatkową energię do życia! Ze wszystkich emocji to właśnie radość ma najwyższą wibrację, ma moc usuwania przeszkód i przyciąga do ciebie wszystko czego potrzebujesz. Przypomina nam też że wcale nie musimy cierpieć, żeby wypełniać swoje zadania w życiu, możemy pomagać sobie i innym i uzdrawiać właśnie poprzez tę radość 🙂

Dodatkowe znaczenie karty mówi:
bądź pozytywnie nastawiona i pełna ufności, znajdź w swojej sytuacji to co jest w niej zabawne, śmiej się, znajdź hobby które sprawia ci przyjemność, a swój życiowy cel znajdziesz kierując sie tym co cię raduje.

Optymizm, radość i śmiech wytrącają broń nawet największym wrogom 😀 😀 😀

Odpowiedz
(@brzask800)

@renata-95 cieszę się, że trafiło coś wartościowego 🙂 ta karta z radością brzmi szczerze i bez owijania w bawełnę. Chyba najważniejsze zdanie tam to to o cierpieniu, że wcale nie musimy przez nie przechodzić żeby cokolwiek osiągnąć. Ludzie jakoś mają zakodowane że bez bólu nie ma efektów, a tu proszę... zupełnie inne podejście. No i ten ostatni punkt o śmiechu który rozbraja wrogów, to akurat bardzo prawdziwe z mojego doświadczenia

Odpowiedz
Wpisy: 35
(@energia796)

Ja też poproszę 🙂

Odpowiedz
2 Odpowiedzi
(@renata-95)

@energia796 wyciągnęłam dla Ciebie kartę i oto co mam 🙂

Kwiat: Nagietek

Mistrz: Król Salomon

Hasło: Priorytety

Poświęć czas temu, co naprawdę dla Ciebie ważne, nawet jeśli będzie to oznaczać wstawanie wcześniej albo chodzenie spać później niż zwykle. To piękny moment żeby zabrać sie wreszcie za te projekty, które nosisz w sercu. Nawet jesli nie wiesz od czego zacząć, albo boisz się czy w ogóle dasz radę spełnić swoje marzenia, i tak to zrób! Naprawdę. Poczujesz sie dumna z tego, że zainwestowałaś swój czas i energię w coś własnego, bo Twoje wewnętrzne ja poczuje się wtedy kochane i zadbane. Inwestując w swoje priorytety, inwestujesz tak naprawdę w siebie samą.

Dodatkowe wskazówki z karty:

Skończyć z odkładaniem wszystkiego na ostatnią chwilę i nie dać się perfekcjonizmowi
Duże zadania rozkładać na mniejsze kroczki i iść krok po kroku
Poukładać sobie plan dnia tak, żeby regularnie znajdował się w nim czas na priorytety
Być asertywną i mówić „nie” wszystkiemu co odciąga Cię od Twojej ścieżki

Myślę, że to przesłanie mówi jedno: Ty jesteś najważniejsza! 🙂 W 2020 roku walcz o siebie, dla siebie i zawsze stawiaj siebie na pierwszym miejscu. Trzymam kciuki! ❤

Odpowiedz
(@energia796)

Wpisy: 35

@renata-95 cieszę się, że trafiło w punkt 🙂 pozdrawiam!

Odpowiedz
Wpisy: 20
(@pawel-17)
Połączone: 18 lat temu

Bardzo proszę, piszcie śmiało w wątku.

Odpowiedz
2 Odpowiedzi
(@renata-95)

@pawel-17 ojej, dostałeś od Mistrza Pallasę Atenę 🙂 to bardzo wymowna karta!

Chodzi o to żebyś się zdystansował od całego tego dramatu wokół Ciebie. Zbyt mocno się wciągnąłeś w tę historię i ona Cię po prostu przeraża, a tak naprawdę to tylko ludzkie ego i jego gierki. Spróbuj patrzeć na to jak na film, który oglądasz z boku i wiesz że będzie miał jakieś rozwiązanie, niekoniecznie idealne, ale zawsze. Jasne, możesz współczuć ludziom w to zamieszanym, ale nie pozwól żeby ta sytuacja Cię osłabiała!

Karta mówi też wyraźnie: przestań starać się uszczęśliwiać wszystkich dookoła, bo to niemożliwe. Każdy ma prawo do własnych wyborów i nie Twoja to rola żeby za każdego decydować czy go ratować. Nie rozpraszaj się na cudze sprawy bo przez to odchodzisz od swoich własnych celów. I unikaj plotek, osądzania, wtrącania się w konflikty które Cię bezpośrednio nie dotyczą.

Moja mama mówiła podobnie, i powiem brzydko bo inaczej się nie da: „k..wa k..wie łba nie urwie”, a Ty na tym wyjdziesz najgorzej. Stój z boku, obserwuj i nic nie zyskasz stając po czyjejś stronie, a wręcz przeciwnie, więcej zyskasz nie angażując się w żaden obóz. Ich sprawa jak się kłócą i plotkują, Ty odpychaj to od siebie! Zobaczysz jaka to ulga, mniej stresu, mniej nerwów i w końcu normalny sen 🙂

Odpowiedz
(@pawel-17)
Połączone: 18 lat temu

@renata-95 dziękuję bardzo, cieszę się że mogłem pomóc 🙂 pozdrawiam serdecznie

Odpowiedz
Rozpoczynający temat
(@renata-95)

Wyciągnęłam dla siebie Apolla 🙂

Karta mówi żeby skupiać się na swoich atutach, nie na słabościach. Że moje mocne strony, czy to otwarte serce, dobre intencje, łatwość w nawiązywaniu relacji, jakieś hobby albo coś w czym się wyróżniam, to są właśnie moje skarby. Nawet jeśli jeszcze wymagają szlifu. Im bardziej je zauważam i doceniam, tym staję się silniejsza. A skupianie się na słabościach tylko je nakręca i powiększa. Karta przypomina żeby patrzeć na siebie z miłością i miłosierdziem... i żeby w momencie gdy zacznę myśleć o sobie źle, od razu przenieść uwagę na to co we mnie dobre.

Znaczenia dodatkowe to codzienne afirmacje dla podniesienia energii i pewności siebie, mówienie o sobie w pozytywny sposób, no i jeszcze ćwiczenia fizyczne żeby wzmocnić ciało. A do tego karta niesie przesłanie miłości lub uzdrowienia dotyczące brata albo kogoś bliskiego kogo traktuję jak brata.

I wiesz co? To dokladnie to samo co mi powtarzają już od bardzo dawna 😉 widocznie muszę w końcu porządnie to do siebie dopuścić!

Odpowiedz
Wpisy: 26
(@wir521)

Hej, mnie też wyślij proszę 🙂

Odpowiedz
2 Odpowiedzi
(@renata-95)

@wir521 o proszę, wyciągnełam dla Ciebie kartę Izydy 🙂

Równowaga między Życiem Zawodowym a Prywatnym

Ta karta przyszła jako przypomnienie żebyś zadbała o równowagę w swoim życiu. I wiesz co, możesz to osiągnąć dużo łatwiej niż myślisz! Pewnie już sama czujesz, która sfera życia jest u Ciebie „zakręcona” i może nawet odczuwasz pewne oznaki wypalenia właśnie przez tę nierównowagę. Ale dobra wiadomość jest taka, że możesz szybko przestawić swoją energię na pozytywne tory, jeśli każdego dnia poświęcisz choć chwilę temu co naprawdę ważne. Nawet te 30 minut dziennie spędzonych mądrze zrobi wielką różnicę dla Twojego nastroju i motywacji 🙂

Karta mówi też dodatkowo:

Zabawa jest teraz tym czego najbardziej potrzebujesz
Zadbaj o to żeby Twoje potrzeby były zauważane
Deleguj zadania innym, nie musisz wszystkiego dźwigać sama
Naucz się mówić „nie” gdy ktoś stawia nierealne wymagania co do Twojego czasu
Bądź ze sobą szczera i pilnuj zdrowych granic zarówno w pracy jak i w zyciu osobistym
I koniecznie znajdź więcej czasu na to co sprawia Ci radość!

Mam nadzieję ze ta karta cos do Ciebie przemowi 🙂

Odpowiedz
(@wir521)

@renata-95 dzięki 🙂

Odpowiedz
(@iskra215)

Ja również chciałabym bardzo usłyszeć przesłanie Mistrza dla siebie 🙂

Odpowiedz
5 Odpowiedzi
(@renata-95)

@iskra215 oto co wyciągnęłam dla Ciebie 🙂

Twój Mistrz to Avalokitesvara i jego przesłanie brzmi: „Zobacz Punkt Widzenia Innej Osoby”

Chodzi o to, że czujesz teraz jakieś silne emocje związane z pewną sytuacją, może czujesz się niezrozumiana, zdenerwowana albo wręcz wykorzystana. Ta karta przyszła do Ciebie właśnie po to, żebyś spróbowała spojrzeć na to wszystko oczami drugiej strony. Nie chodzi o to, żebyś się zgadzała z tym co robią czy mówią inni, ale żebyś postarała się zrozumieć ich motywacje i poczuć trochę współczucia dla ich uczuć. To może naprawdę zmienić energię całego tego sporu, tak jakbyś przecięła linę podczas przeciągania jej w zawodach 🙂 Kiedy otworzysz się na perspektywę innych, pojawi się miejsce na kreatywne i dobre rozwiązanie.

Dodatkowe znaczenia tej karty:
- spójrz na siebie oczami osoby, którą pragniesz poznac lub spotkać
- odrzuć defensywność w swoich relacjach
- szukaj boskości w każdym człowieku, głębiej niż na powierzchni
- wybacz stare zranienia i zacznij na nowo

I jeszcze jedno słowo ode mnie... zanim zrobisz jakiś radykalny krok w tym konflikcie, wczuj się w drugą osobę, może rzeczy nie wyglądają dokładnie tak jak Ty to widzisz. Ale jeśli mimo wszystko czujesz że zostałaś skrzywdzona, to walcz o siebie i sie nie poddawaj! 🙂

Odpowiedz
(@iskra215)

@renata-95 no wiesz co, ta karta naprawdę nie należy do łatwych... i jej przesłanie mnie trochę zatrzymało, szczerze. Te trzy przepowiednie noworoczne, Twoja, Baby i Niki, razem wzięte dają mi sporo do przemyslenia. Kręcę się wokół tego jak je połączyć ze swoim życiem, z wyborami które muszę podjąć, z tym co z nich wyniknie. Czuję że nie wolno mi tego potraktować z lekceważeniem, bo łatwo o jeden zły krok.

Pierwsza myśl poszła do mojej córy. No bo właśnie z nią ten spór pokoleń się rozkręcił na dobre, moje wieczne pretensje o te zaległości szkolne i domowe, brak zaangażowania... właśnie tam chyba najbardziej potrzebne mi jest zatrzymanie sie i spokój, ale też spojrzenie na to co ona czuje, biedactwo. Wiem że ten rok będzie ciężki i dużo może się rozstrzygnąć, trzeba będzie naprawdę włożyc w to całą siebie. Ostatnio się ciągle martwię, ale chyba tak po prostu ma matka? Nikt nam nie obiecywał lekkich chwil 🙂

Bardzo dziękuję za to przesłanie. I wszystkim tu życzę dobrego roku, niech się wreszcie coś dobrego podzieje!

Odpowiedz
(@renata-95)

@iskra215 oj, ja to znam ten konflikt pokoleń aż za dobrze 🙂 stoję od lat dokładnie pośrodku, mama traktuje mnie jakbym miała z 12 lat i nic sama nie potrafiła, a córka patrzy na mnie chwilami jak na wroga numer jeden... no klasyka 😀

Ale powiem Ci tak, dasz radę, naprawdę! Skoro ja przez to przechodzę i jakoś żyję, to i Ty przeżyjesz 🙂 Jedno czego się nauczyłam przez te lata, to mówić głośno o tym co czuję i czego sie boję, zamiast trzymać wszystko w środku. Mamie powiedziałam wprost ze zbliżam się do pewnego bardzo dorosłego wieku 😉 i nie ma mi robić reprymend przy innych ludziach. A jeśli chodzi o córkę, to też wymagam szacunku i pomocy w domu, ale konkretnie! Bo jak powiem ogólnie do moich dwójki dorosłych dzieci i męża „rozładujcie pralkę, zamiećcie podłogę” albo coś w tym stylu, to jakby się te słowa odbijały od ścian i nikt nic nie słyszy haha. więc mówię konkretnie, do konkretnej osoby, czego oczekuję.

Spróbuj tak samo, może pomoże!

Odpowiedz
(@iskra215)

@renata-95 no właśnie, u mnie identycznie... echo od dzieci i mama która nadal myśli że mam z dziesięć lat i trzeba mnie pouczać przy każdej okazji 🙂 nieustanna walka na kilku frontach jednocześnie.

Czasem mam takie poczucie ze jestem jak ten Syzyf wiesz, toczę i toczę ten kamień pod górę, już wydaje mi się że za chwilę coś się zmieni, że wreszcie będzie lżej, i nagle bach, wszystko z powrotem na dół i zaczynam od nowa. Człowiek jak koń roboczy, ciągnie i ciągnie. Teraz akurat mam taki moment że czuję jakby tych sił nie było wcale, jakby wyczerpały się do zera. No ale cóż, samo się nie zrobi prawda? Ktoś musi, a jakże, i wiadomo kto...

Ale dam radę, bo po prostu musze. Jakoś wytrwam i będzie lepiej, czuję to.

Dziękuję wam że tu jesteście 🙂

Odpowiedz
(@renata-95)

@iskra215 och wiesz, czytam to i serce mi się ściska bo sama przez to przechodziłam i rozumiem to uczucie aż za dobrze 🙂 ten Syzyf to trafione porównanie, naprawdę... pchasz, pchasz, widzisz że już blisko i bach, z powrotem na dół. I ta mama, która ciągle wie lepiej, ojej 🙂 moja też taka była przez długi czas.

Ale chcę żebyś wiedziała, że naprawdę nie jestes sama w tym co czujesz. Tu na forum jest wiele z nas które to znają z własnego doswiadczenia. Trzymaj się, ta siła w Tobie jest, skoro sama piszesz że dam radę bo muszę, to juz jest dużo 🙂 ❤️

Odpowiedz
Wpisy: 47
(@kamien862)

Mogę też dostać?? 😀

Odpowiedz
2 Odpowiedzi
(@renata-95)

@kamien862 oto co wyciągnęłam dla ciebie 🙂

Babo

Mistrz dla ciebie

Pan

Płodność

Ta karta mówi o tym, że właśnie wchodzisz w wyjątkowo płodny okres swojego życia! To idealny moment żeby pomyśleć o dziecku, albo o jakimś nowym projekcie który chciałbyś zacząć. Wszystkie drzwi stoją przed tobą otworem, umysł buzuje pomysłami i masz ich naprawdę wiele, a obfitość wprost do ciebie płynie 🙂 Tylko pamiętaj, że gdy coś jest jeszcze na początku swojej drogi, trzeba być cierpliwą i dać temu czas na wzrośnięcie. Dbaj o siebie i o to co tworzysz, żeby zachować tę twórczą siłę.

A do tego znaczenia dodatkowe:

Masz jakby dotyk Midasa, cokolwiek tkniesz zmienia się w złoto!

Mogą być dobre wieści w sprawie ciąży lub adopcji

Odrzuć od siebie smutki i poczucie winy i po prostu ciesz się życiem

To dobry czas żeby brać się za nowe rzeczy

No i podsumowując... szykuje ci się naprawdę super rok 2020, nowe pomysły które przyniosą zyski i w ogóle same dobre rzeczy 😀 i w pełni ci się to należy! 😉

Odpowiedz
(@kamien862)

Wpisy: 47

@renata-95 dziękuje bardzo kochana :* takie słowa po tym co było w poprzednim roku to naprawdę balsam dla duszy haha 😀 wzajemnie życzę wszystkiego najlepszego w 2020!

Odpowiedz
Wpisy: 8
(@pole682)

Poproszę! 🙂

Odpowiedz
1 Odpowiedz
(@renata-95)

@pole682 o, dostałaś piękną kartę 🙂 Mistrz wybrał dla Ciebie „Tysiąc żurawi” i przyszedł przez nią sam Siddhartha Gautama Budda!

Karta mówi o medytacji i to jest właśnie Twoje wezwanie na ten rok. Nie chodzi o żaden skomplikowany trening ani kursy, po prostu usiądź w ciszy, zamknij oczy, oddychaj i słuchaj. Nawet kilka minut dziennie zrobi ogromna różnicę, naprawdę! Twoja dusza i ciało potrzebują tej chwili spokoju dla refleksji i wglądu w siebie.

Dodatkowe znaczenie karty podpowiada żebyś była uczciwa wobec siebie, żebyś pozwoliła sobie na czas tylko dla siebie. Może warto poszukać grupy medytacyjnej albo zacząć od muzyki relaksacyjnej, to dobry pierwszy krok 🙂

2020 to dla Ciebie czas rozwoju duchowego i wyciszenia. I wiesz co, nie ma nic co bardziej denerwuje wrogow niż nasz spokój i uśmiech 😉 Trzymaj się tej ściezki!

Odpowiedz
(@dorota-18)

Też bym chciała takie przesłanie dostać 🙂

Odpowiedz
2 Odpowiedzi
(@renata-95)

@dorota-18 o proszę, jakie piękne przesłanie wyciągnęłam dla Ciebie! 🙂

Mistrz który na Ciebie czeka to Izys, a karta mówi o Równowadze między Życiem Zawodowym i Prywatnym. To przypomnienie żebyś zadbała o harmonię w swoim życiu... i wiesz co, jest to łatwiejsze niż mogłoby się wydawać! Pewnie sama czujesz w ktorym obszarze coś sie zapętliło, może nawet odczuwasz takie pierwsze symptomy wypalenia właśnie przez tę nierównowagę. Ale możesz szybko zmienić tę energię na plusik 🙂 wystarczy że codziennie, choćby te 30 minut, poświęcisz na swoje prawdziwe priorytety. To naprawdę potrafi odmienić nastrój, morale i motywację!

Karta mówi też tak szczegółowo, że:
- potrzebujesz teraz przede wszystkim zabawy i radości
- upewnij sie że Twoje potrzeby są dostrzegane przez innych
- nie bój się delegować pracy
- naucz się mówić „nie” gdy ktoś stawia Ci nierealne wymagania
- bądź uczciwa ze sobą i pilnuj zdrowych granic w pracy i życiu osobistym
- znajdź czas na to co sprawia Ci autentyczną radość

Wiesz jak i gdzie odpoczywać, to widać 😉 i nie rezygnuj z tego w 2020! Ale też nie leń się zbytnio, bo praca też ważna. Chodzi po prostu o to magiczne koło równowagi, gdzie wszystkiemu i wszystkim dajesz po równo uwagi. Jak to osiągniesz, będzie to bardzo dobry rok dla Ciebie! 🙂

Odpowiedz
(@dorota-18)

@renata-95 dziekuje bardzo 🙂

Odpowiedz
Wpisy: 9
(@energia801)

Jeśli jest jeszcze możliwość, to też poproszę o przesłanie od mistrza.

Odpowiedz
2 Odpowiedzi
(@renata-95)

@energia801 ooo jakie piękne przesłanie dla Ciebie wyszło! 🙂

Dzasta i Maitreya z Mocą Radości... to brzmi przepięknie!

Mistrz mówi żebyś szła przez ten rok ścieżką radości właśnie, bo radość ma najwyższą wibrację ze wszystkich emocji i przyciąga wszystko czego potrzebujesz. W relacjach, w pracy, w tym co robisz dla siebie, w hobby, dosłownie wszędzie. Radość usuwa przeszkody i przypomina nam że wcale nie musimy cierpieć, że można spełniać swoje zadania życiowe i pomagać innym właśnie poprzez nią 🙂

No i kilka wskazówek konkretnych: bądź pozytywna i ufna, znajdź w trudnych sytuacjach to co w nich zabawne, śmiej się, rozwijaj jakieś hobby które sprawia Ci przyjemność... a żeby znaleźć swoj cel życiowy to kieruj się właśnie tym co Cie cieszy najbardziej!

Słowem, niech 2020 będzie dla Ciebie rokiem pełnym śmiechu i lekkości 😀 śmiech to zdrowie jak mówią i Mistrz to potwierdza!

Odpowiedz
(@energia801)

Wpisy: 9

@renata-95 dzięki za miłe słowa 🙂 cieszę się, że trafilo

Odpowiedz
Wpisy: 5
(@duch725)

Poproszę! 😉

Odpowiedz
1 Odpowiedz
(@renata-95)

@duch725 o, wylosowałeś Avalokitesvare 🙂 to bardzo piękny Mistrz!

Karta mówi o tym, żeby spojrzeć na sytuację oczami drugiej osoby. Może czujesz teraz sporo emocji, czujesz się niezrozumiana albo wręcz wykorzystana przez kogoś... ta karta przyszła właśnie po to, żeby pomóc Ci znaleźć spokój przez próbę zrozumienia motywów tej drugiej strony. Nie chodzi o to, żebyś się zgadzała z tym co robi czy myśli, ale żebyś po prostu spróbowała pojąć dlaczego tak postępuje i miała dla niego/niej trochę współczucia. To może naprawdę zmienić energię całego tego sporu, tak jak przecięcie liny w przeciąganiu, wiesz? Kiedy zobaczysz punkt widzenia tej osoby, otworzą się drzwi do jakiegoś kreatywnego rozwiązania 🙂

Dodatkowe wskazówki tej karty to:

patrz na siebie oczami osoby, którą chcesz poznać albo spotkać, odrzuć defensywność w relacjach, dostrzegaj boskość w każdym człowieku, wybaczaj dawne zranienia i zaczynaj na nowo.

I ta piękna myśl na koniec, nie oceniaj nikogo jeśli nie wiesz jak naprawde wyglada jego życie i co go do czegoś skłoniło. Wczucie sie w drugą osobę pozwala naprawdę sprawiedliwie podejść do sprawy 🙂

Odpowiedz
Wpisy: 3
(@oddech301)

Ja też poproszę, z góry dzięki 🙂 mam na imię Ewa

Odpowiedz
1 Odpowiedz
(@renata-95)

@oddech301 Ewo, dla Ciebie wylosował się Mistrz El Morya 🙂

Karta mówi o tym, żebyś oczyściła i ochroniła swoją energię. Jako osoba wrażliwa mogłaś przejąć od innych sporo tej toksycznej, ciężkiej energii i warto to teraz zatrzymać. El Morya razem z Archaniołem Michałam mogą Ci w tym pomóc, zarówno jeśli chodzi o Ciebie samą, jak i o Twój dom czy miejsce pracy. Jak już się oczyscisz, poproś ich też o ochronę przed kolejnymi takimi intruzami. To co nazywa się „ekranowaniem” najlepiej robić raz, dwa razy dziennie. Możesz też nosić kryształ górski jako wisiorek, on przejmie na siebie tę negatywną energię gdy zajdzie taka potrzeba.

Dodatkowe przesłanie karty mówi jeszcze o tym, żebyś poprosiła Archanioła Michała o przecięcie sznurów z osobami czy rzeczami, które Ci nie służą. Trzymaj sie z dala od toksycznych relacji i miejsc, szanuj swoją wrażliwość i dbaj o pozytywne myśli. Warto też ogarnąć przestrzeń wokół siebie, np. metodami feng shui.

A co do roku 2020 to będzie dla Ciebie czas oczyszczania na wielu poziomach! Zacznij od siebie, np. kąpiele w soli są świetne, albo zrób sobie peeling z kawy, soli, cynamonu i odrobiny żelu pod prysznic, wymieszaj to, wmasuj w ciało i podczas spłukiwania pomyśl że razem z tą brązową wodą odpływa od Ciebie wszystko co złe. Dom oczyszczaj regularnie kadzidłem, dzwonkiem albo świecą. Jeśli będziesz to robić systematycznie, złe energie nie powinny się przy Tobie zatrzymywać. P.S. taki peeling przy okazji daje niesamowicie gładką i pachnącą skórę, więc masz dwa w jednym 😀

Odpowiedz
(@gosia-86)

oj, też poproszę o to przesłanie! 🙂 mam taką nadzieję że w końcu ten rok będzie dla mnie łaskawszy jeśli chodzi o zmianę pracy, bo już najwyższy czas na jakieś nowe otwarcie w tej kwestii... no i może wreszcie milosc da o sobie znać 😀

z góry dziękuję! 🙂

Odpowiedz
2 Odpowiedzi
(@renata-95)

@gosia-86 o, jaki piękny Mistrz do Ciebie przyszedł! 🙂

To Paul Wenecki z kartą „Ekspresja Artystyczna” i mówi on dosłownie tyle, że masz w sobie uśpione talenty twórcze, które bardzo potrzebują wyjść na światło dzienne. Ta zablokowana energia może powodować właśnie takie uczucie zmęczenia, nerwowości, niepokoju... i będzie narastać jeśli jej nie uwolnisz. Nawet jeśli nie czujesz się artystką, to i tak potrzebujesz jakiegos twórczego ujścia, nieważne czy to będzie rysowanie, malowanie, śpiewanie, pisanie, fotografowanie, szycie, taniec, biżuteria... cokolwiek! I wiesz co? W tym procesie możesz odkryć swój życiowy cel, a nawet pomysł na nową karierę 😀

Karta mówi też żebyś wzięła lekcje jakiejś artystycznej umiejętności, żebyś wyrażała swoje prawdziwe uczucia i że Twój cel w życiu może być związany z twórczością.

A co do miłości, no to jest w tym przesłaniu, bo mowa o artyście 😉 Ale pomyśl tak, że jak odkryjesz i rozwiniesz te swoje ukryte talenty, to może łatwiej Ci będzie zmienić pracę na taką, którą naprawdę pokochasz. I wszystko się ułoży!

Odpowiedz
(@gosia-86)

@renata-95 dziękuję Ci bardzo 🙂 i Tobie też życzę wszystkiego najlepszego na nowy rok!!

Odpowiedz
(@umysl527)

Poproszę 🙂

Odpowiedz
1 Odpowiedz
(@renata-95)

@umysl527 o jejku, no to masz mocne przesłanie! 🙂

Mojżesz! To naprawde potężny Mistrz. I ta karta „Weź Brzemię Tej Sytuacji” brzmi jakby Wszechświat mówił wprost do Ciebie.

Chodzi o to żebyś nie stała z boku i nie czekała aż coś samo się ułoży, tylko wzięła sprawy w swoje ręce. Najpierw zdecyduj czego naprawdę chcesz i postaraj się to sobie jasno poukładac w głowie, co jest dla Ciebie do zaakceptowania a co absolutnie nie. Gdy bedziesz miała to wyraźnie przed oczami, Wszechświat i Mistrzowie Duchowi zaczną Ci pomagac w tej Twojej roli.

Karta mówi też żebyś mówiła otwarcie o tym co czujesz, nie gryzła się w język. I żebyś sobie dała wreszcie pozwolenie na robienie tego co w sercu czujesz że jest słuszne, nie oglądając sie na innych. Ty sama masz być dla siebie autorytetem, nie ktoś inny 🙂

Mam nadzieję ze to do czegoś trafia! ❤️

Odpowiedz
(@mandala277)

ja też chciałabym dostać takie przesłanie jeśli jeszcze mozna! 🙂

Odpowiedz
2 Odpowiedzi
(@renata-95)

@mandala277 och, super że się zgłosiłaś! 🙂

Twój Mistrz to Serapis Bey i ma dla Ciebie bardzo konkretne przesłanie... karta mówi: RUSZAJ!

To jest właśnie ten moment, żeby w końcu zrobić swój ruch, czy to wyjście z czegoś toksycznego, czy pójście w kierunku tego, o czym marzysz. Wszechświat jest gotowy żeby Cię wesprzeć, warunki są idealne, naprawdę!

A karta wskazuje też bardziej szczegółowo, o co może chodzic: może to być odejście z pracy, wyjście z toksycznego związku, przeprowadzka w nowe miejsce, albo rozpoczęcie jakiegoś nowego projektu bez dalszego odkładania. Może to wakacje, których tak bardzo potrzebujesz? 🙂

Tak czy owak, żadnych wytłumaczeń i wymówek, po prostu to ZRÓB! Czas działa na Twoją korzyść 🙂

Odpowiedz
(@mandala277)

@renata-95 cieszę się że Ci to przekazałam 🙂 mam nadzieję że te słowa Serapisa Bey'a trafią w odpowiedni moment i coś w Tobie „kliknie”! bo wiesz, ta karta naprawdę nieprzypadkowo do Ciebie przyszła... trzymam kciuki!! 😀

Odpowiedz
Wpisy: 2
(@aura655)

hmm nie wiem czy dobrze rozumiem o co chodzi w tym wątku, ale chyba szukacie jakiegos miejsca albo źrodła gdzie mozna znaleźć te przesłania? Natknęłam się kiedyś na coś podobnego ale nie pamiętam już gdzie to było dokładnie...

Odpowiedz
(@umysl527)

jesli jeszcze mozna, to bardzo bym prosiła o przesłanie od Mistrza 🌷

Odpowiedz
1 Odpowiedz
(@kamien362)

@umysl527 wyciągnęła Ci się karta Tarota i to całkiem ciekawa, bo to Q Buław.

W tym roku nie ma dla Ciebie rzeczy które byłyby efektem jakichś zewnętrznych nacisków czy schematów. Jesteś z natury żywą i miłą osobą i wracasz jakby do swojego życia, a ono rządzi się własnymi prawami, innymi niż to co narzucają religie albo różne rządy.

Bardzo dobra karta jeśli chodzi o sprawy zawodowe i karierę, ale też nie tylko o to. Jest w niej coś bardzo kobiecego.

Mnie osobiście Buławy trochę teraz odwracają twarz... karty sugerują u mnie jakieś zakleszczenie i to czasem niestety długo trwa. Mam nadzieję że u mnie też w końcu pozytyw się utrzyma dłużej, bo tranzyty niby niespecjalne, ale czasem człowiek musi trochę pocierpieć zanim zacznie tworzyć przy tych dobrych aspektach 🙂

Pozdrowienia noworoczne

Odpowiedz
Udostępnij: