Hej wszystkim.
chciałem wam przekazać info o kursach Tarota i astrologii w Warszawie, które startują 9 października. Oba są na poziomie pierwszym, czyli idealne dla osób które dopiero zaczynają swoją przygodę z ezoteryką i chcą wejść w świat tarota albo astrologii od podstaw.
Grupy są kameralne, co naprawdę robi różnicę jeśli chodzi o jakość nauczania, bo każdy uczestnik ma szansę na indywidualne ćwiczenia i nikt nie gubi sie w tłumie. Dla organizatorek to chyba kluczowa sprawa i widać to w podejściu do kursów.
Czas trwania to 9 miesięcy, więc materiał jest omawiany porządnie, bez pośpiechu. Jeśli ktoś jest zainteresowany, może skontaktować sie bezpośrednio z Józefiną Jagodzińską, ona udzieli wszelkich informacji na temat zapisów i szczegółów programu.
Polecam, wydaje mi sie że to naprawdę solidna propozycja dla osób chcących rzetelnie wejść w te tematy:)
Hej, chciałem tylko przypomnieć że zostało jeszcze kilka wolnych miejsc na kurs astrologii dla początkujących w Warszawie. Start już w najbliższą sobotę, 9 października, więc kto się waha, niech się nie zastanawia za długo 🙂
To kurs pierwszego stopnia, skierowany do osób które dopiero zaczynają swoją przygodę z Królewską Wiedzą i nie mają wcześniejszego doświadczenia z astrologią.
Jeśli ktoś chce się dowiedzieć więcej albo zapisać, niech napisze tutaj w wątku a na pewno odpowiemy na wszelkie pytania.
Serdecznie zapraszamy, Józefina Jagodzińska i Dorota Rzepecka
Niedawno korzystałam z usług pewnej wróżki i muszę powiedzieć, że byłam naprawdę zadowolona, większość przepowiedni się potwierdziła. Zajmuje się ona również rytuałami. Jeśli ktoś jest zainteresowany, niech napisze tutaj w wątku, chętnie powiem więcej 🙂