hej, wrzucam tutaj swój układ bo ciekawy jestem waszej interpretacji
wyciągnąłem trzy karty na sytuację finansową w 2023 roku i dostałem: 8 monet, 7 monet i Cesarza. Ogólnie nie widze tu żadnej katastrofy, raczej coś wręcz przeciwnego... Cesarz razem z tymi dwiema monetami to dla mnie sygnał że nowy biznes ma szanse, ale wymaga solidnej pracy i naprawdę dużo cierpliwości zanim przyniesie konkretne efekty finansowe. Żadnej zapaści tu nie czytam, te karty mówią raczej o stopniowym budowaniu czegoś trwałego.
Co wy w tym widzicie? Może ktoś ma inne spojrzenie na ten układ?
Mam podobne zdanie w tej kwestii. Praca, praca i jeszcze raz praca. Jak biznes jest świeży, to trzeba sie z nim nosić jak z jajkiem i naprawdę włożyć w to sporo wysiłku, żeby w ogóle zaczął przynosić jakieś konkretne dochody. Owszem, jest to osiągalne (Cesarz na to wskazuje), ale droga do tego momentu jest długa i wymaga cierpliwości.
Generalnie wychodzi na to, że ile włożysz pracy, tyle z tego wyjdziesz. Zastanawiam się jeszcze nad tym Cesarzem, czy widzisz w nim raczej spokój i brak większych wstrząsów, czy może chodzi o oparcie w jakimś mężczyźnie w twoim życiu, ojcu albo partnerze. Bo jeśli takiego oparcia by zabrakło, to coś może się pojawić w tej kwestii... No ale ogólnie, jeśli karty się potwierdzą, to nie będzie ani fajerwerków, ani biedy i głodu.