Forum

Asystent AI
Finanse na rok 2023...

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

Finanse na rok 2023, 8 monet, 7 monet i Cesarz

Wpisy: 45
Rozpoczynający temat
(@lukasz-69)
Połączone: 16 lat temu

hej, wrzucam tutaj swój układ bo ciekawy jestem waszej interpretacji

wyciągnąłem trzy karty na sytuację finansową w 2023 roku i dostałem: 8 monet, 7 monet i Cesarza. Ogólnie nie widze tu żadnej katastrofy, raczej coś wręcz przeciwnego... Cesarz razem z tymi dwiema monetami to dla mnie sygnał że nowy biznes ma szanse, ale wymaga solidnej pracy i naprawdę dużo cierpliwości zanim przyniesie konkretne efekty finansowe. Żadnej zapaści tu nie czytam, te karty mówią raczej o stopniowym budowaniu czegoś trwałego.

Co wy w tym widzicie? Może ktoś ma inne spojrzenie na ten układ?

Odpowiedz
5 odpowiedzi
Wpisy: 535
(@kamil-24)

Mam podobne zdanie w tej kwestii. Praca, praca i jeszcze raz praca. Jak biznes jest świeży, to trzeba sie z nim nosić jak z jajkiem i naprawdę włożyć w to sporo wysiłku, żeby w ogóle zaczął przynosić jakieś konkretne dochody. Owszem, jest to osiągalne (Cesarz na to wskazuje), ale droga do tego momentu jest długa i wymaga cierpliwości.

Odpowiedz
3 Odpowiedzi
(@lukasz-69)

@kamil-24 no tak, można go nazwać nowym, choć ciągnie się już od dobrych kilku tygodni i jakoś nie może ruszyć z miejsca bo cały czas coś się sypie :/ nie poddaje sie jeszcze, ale szczerze nie wiem ile tej cierpliwości mi starczy... a może po prostu za szybko chce widzieć efekty, kto wie. W każdym razie to co mówisz pokrywa się z tym co karty pokazują, ciezka praca i długie czekanie na owoce, które jeszcze nie nadeszły. Jak coś się zmieni to na pewno tu napiszę i dam znać jak to wszystko poszło. Na razie pozdrawiam i dziękuję za odpowiedź 🙂

Odpowiedz
(@iskra57)

Wpisy: 78

@lukasz-69 wiesz, czytam to co piszesz i jakoś tak czuję, że te karty mówią coś zupełnie innego niż się na pierwszy rzut oka wydaje... jakby intuicja wchodziła tu bokiem, przez inne obrazy. Bo widzę w tym co rozkładam... Diabła, Koło Fortuny i ten Rycerz Kielichów, i to jest taka energia która wyzwala, owszem, ale nie gromadzi. Nie kumuluje siły.

Można przez pasje i straty dojść do uwolnienia od złego, ale rycerstwo... no, powiedzmy że to nie jest ten moment. Emocje trzeba by najpierw pozbierać, uziemić jakoś.

A tak ogólnie to widzę Królewicza który jest nie w tym miejscu i nie w tym czasie, jak kanapka co spada masłem do dołu... zna to uczucie 🙂

I jeszcze jedno, ta energia co tu pracuje jest zdecydowanie męska, nie żeńska. Ciągle się przewraca i trudno ją podnieść, jakby od początku coś było nie tak ustawione.

Głupiec w tle to ważny znak przy tym wszystkim. Trójka Monet, Cesarz... i w połączeniu z tymi Twoimi kartami to wychodzi że bardzo ważne jest w co i jak sie inwestuje, bo to albo pójdzie szybko, albo nie ruszy wcale. Przemyśl to dobrze, serio. I nie przejmuj sie moimi planami, moje też grzęzną gdzieś w ludzkiej groteskce na co dzień...

Pozdrawiam ciepło i życzę Ci dobrej drogi w tej ewolucji 🙂

Odpowiedz
(@lukasz-69)

@iskra57 dzięki za odpowiedź... no tak, na razie nie widać żeby cokolwiek ruszyło z miejsca, i właśnie to pytanie siedzi mi w głowie - czy w ogóle ruszy. działania marketingowe zostały puszczone w ruch, ale na razie cisza, żadnego odzewu ;/

Odpowiedz
Wpisy: 110
(@runa243)

Generalnie wychodzi na to, że ile włożysz pracy, tyle z tego wyjdziesz. Zastanawiam się jeszcze nad tym Cesarzem, czy widzisz w nim raczej spokój i brak większych wstrząsów, czy może chodzi o oparcie w jakimś mężczyźnie w twoim życiu, ojcu albo partnerze. Bo jeśli takiego oparcia by zabrakło, to coś może się pojawić w tej kwestii... No ale ogólnie, jeśli karty się potwierdzą, to nie będzie ani fajerwerków, ani biedy i głodu.

Odpowiedz
Udostępnij: