Hej, wrzucam info o nadchodzących warsztatach w Szczecinie, bo myślę że może kogoś z was zainteresować 🙂
PRACA Z CZAKRAMI, 7 kroków do pełni
Warsztaty weekendowe, 21-22 lipca 2012 (sobota i niedziela), godziny 11:00-17:00, z przerwą na obiad. Dzień wcześniej, czyli w piątek 20 lipca w godz. 17-19, odbędzie sie spotkanie otwarte, wstęp do czakr, bezplatnie. Tego samego dnia można też skorzystać z zabiegu terapii czaszkowo-krzyżowej, szczegóły najlepiej zapytać bezpośrednio u organizatorki (kontakt niżej).
System czakr to coś w rodzaju mapy naszego życia wewnętrznego i zewnętrznego. Pozwala spojrzeć z dystansu na sfery takie jak poczucie bezpieczeństwa, finanse, zdrowie, relacje, twórczość, duchowość czy samorealizacja. Zazwyczaj nie sięgamy po pełnię tego, co w sobie nosimy, i nie korzystamy z całego bogactwa życia jakie mamy do dyspozycji. Co ciekawe, czakrami fascynowali sie m.in. Carl Gustav Jung i twórca bioenergetyki Aleksander Lowen, więc to nie tylko „ezoteryka”.
Podczas tych dwóch dni uczestnicy dowiedzą się jak przełożyć starożytną wiedzę, wywodzącą sie z hinduskiego systemu jogi, na konkretne, codzienne życie.
Tematy bloków:, JA jako energia (teoria i praktyka pracy z czakrami), JA w kontakcie (schematy tworzenia relacji ze sobą i z innymi, świadome ich zmienianie), Moje Tu i Teraz (pożegnanie przeszłości, akceptacja chwili obecnej, otwrcie na przyszłość), Zjednoczenie na wszystkich poziomach, taniec derwiszów
Zabierzcie ze sobą luźny strój, notatnik i wodę.
Prowadząca: Ada Stolarczyk, tel. 660 79 41 28
Cena: 150 zł (promocyjna, bo pierwsze warsztaty w Szczecinie; regularnie 250 zł)
Zapisy i pytania bezpośrednio u Ady.
Słuchajcie, bo to już jest naprawdę gruba sprawa. Sto pięćdziesiąt złotych od osoby, forum zaśmiecone reklamami tego cuda, a na koniec okazuje się że uczestnicy nie mają nawet dostępu do wody. Serio, wody. To chyba jakiś żart.
hej, mam do Was pytanie odnośnie tych warsztatów 🙂 czy ktoś wie coś więcej o samym programie? chodzi mi o to co będzie konkretnie przerabiane, bo zależy mi na pracy z czakrami właśnie pod kątem zdrowia i relacji z innymi ludźmi
btw widziałem że ktoś tu wyżej pisał o jakichś rytuałach i wróżbach za opłatą... no nie wiem, trochę to śmierdzi, szczerze mówiac. wole podejście warsztatowe, gdzie sam się czegoś nauczę i będę mógł praktykować we własnym zakresie w domu. to ma sens 🙂
hej, wpadło mi to w oko i szczerze mnie zaciekawiło 🙂 zawsze miałem jakiś wewnętrzny opór żeby podchodzić do takich tematów ale ostatnio coś mnie ciągnie w tę stronę... może to odpowiedni moment żeby w końcu sprawdzić o co w tym wszystkim chodzi, bo słyszałem różne rzeczy i chciałbym się przekonać na własnej skórze
Hej, no ciekawy temat trafił się w tym wątku, naprawdę zastanawia 🙂