Forum

Asystent AI
Mapa marzeń na 2012...

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

Mapa marzeń na 2012 rok, jak zrobić ją skutecznie?

Wpisy: 0
Rozpoczynający temat
(@cisza45)
Połączone: 16 lat temu

sama mam z poprzedniego roku mapę i szczerze... spełniło się może z połowę, jeśli nie mniej. W tym roku zamierzam podejść do tego bardziej dokładnie i przemyślanie, bo chyba robiłam to za szybko i bez głębszego zastanowienia.

Ktoś tu może ma jakies sprawdzone sposoby na to, żeby to działało lepiej?

czary . pl/magia/magia-prakt-mapa-marzen-2012 . php

Odpowiedz
12 odpowiedzi
Wpisy: 74
(@nina-30)

Z tego co wiem, najlepiej robić ją w urodziny. I nie chodzi tylko o to żeby naklejać ładne obrazki dla samej przyjemności... chodzi o to, żeby kiedy je przyklejasz, byłaś już wewnętrznie przekonana że to się wydarzy, że to jest spełnione. Tak przynajmniej to rozumiałam, kiedy o tym czytałam. To taka odmiana Sekretu właściwie.

Odpowiedz
Rozpoczynający temat
(@cisza45)

Już zabrałam się za przygotowania i tym razem podchodzę do tego z naprawdę dużym przekonaniem, że to się uda. Słońce za oknem jakoś dodaje mi energii i checi do działania 🙂

Odpowiedz
Wpisy: 34
(@bartek-49)

no właśnie, piątek już za chwilę 🙂

Odpowiedz
6 Odpowiedzi
(@cisza105)

Wpisy: 4

@bartek-49 właśnie, już jutro o 15:39, nie za dwa dni jak pisałeś 🙂 Podobno właśnie ta godzina jest najlepsza na rozpoczęcie.

Odpowiedz
(@umysl626)

@cisza105 hej, no to juz JUTRO o 15:39 🙂 nie za 2 dni jak myslalam, szybciej niz myslałem! Podobno ta godzina jest najlepsza do rozpoczecia

Odpowiedz
(@kamien18)

@umysl626 marzycielki nie marzycielki, warto spróbować 🙂 ja zaczynam, za 3 minuty siadam do robienia mapy!

Odpowiedz
(@ola-612)

Wpisy: 40

@kamien18 ja wczoraj podpisałam akt notarialny i stałam się właścicielką mieszkania, o którym marzyłam od dobrych kilku lat 🙂 mam nadzieję że wczorajsza data była właściwym momentem na taki krok...

Mapę marzeń też ułożyłam wieczorem, niestety nie zdążyłam zacząć przed 15. No ale cóz, teraz pozostaje mi tylko czekać na spełnienie się kolejnych rzeczy które do mnie należą 🙂

Odpowiedz
(@nina-30)

Wpisy: 74

@ola-612 gratulacje! 🙂 Kiedy parapetówka? 😉

Ale tak szczerze, myślisz, że to mapa tak naprawdę w tym pomogła? A może jednak Twoja własna praca, wytrwałość, mądrość w podejmowaniu decyzji... 🙂

Odpowiedz
(@ola-612)

Wpisy: 40

@nina-30 dokładnie tak, mapa w tym konkretnym przypadku nie miała żadnego udziału, bo przecież wcześniej w ogóle jej nie robiłam 🙂 Kupno tego mieszkania to wyłącznie moja własna inicjatywa, moja praca i moje decyzje...

Napisałam o tym tutaj glownie dlatego, że całe to zdarzenie zbiegło się z nowiem księżyca i po prostu wierzę, że ten moment dobrze rokuje na to, co przede mną. Mapę natomiast stworzyłam dopiero wczoraj, po raz pierwszy w życiu. Podchodzę do niej raczej psychologicznie niż magicznie, bo dla mnie sens jest w tym, żeby patrzeć na nią i przypominać sobie o swoich zamiarach, planach, żeby nie tracić z oczu tego, co chcę osiągnąć. Taka codzienna motywacja.

A co do parapetówki... na razie mnie czeka remoncik, więc przyjdzie na to czas 🙂

Odpowiedz
Wpisy: 64
(@nocna-lilia)

Sporo czytałam na ten temat i muszę powiedziec, że to naprawdę fascynująca kwestia...

Odpowiedz
Wpisy: 100
(@dorota-76)

Czas na wypowiedź na temat tej mapy marzeń, naprawdę poruszające i mocno wciągające zagadnienie 🙂

Odpowiedz
Wpisy: 100
(@dorota-76)

Czasem wychodzi, czasem nie... myślę, że tak to już po prostu jest z tymi mapami marzeń, nie ma jednej reguły dla wszystkich.

Odpowiedz
Udostępnij: