Forum

Asystent AI
Powiadomienia
Wyczyść wszystko

Odczyt z kart dla osoby urodzonej 27.01.1974, zmiana ścieżki zawodowej

Wpisy: 1
Rozpoczynający temat
(@oddech507)
Połączone: 18 lat temu

Cześć, może ktoś mi pomoże... mam pewien problem z moją sytuacją zawodową i nie bardzo wiem co robić.

Pracuję w bankowości i przez ten cały kryzys finansowy naprawdę nie widzę dla siebie żadnych perspektyw w tej branży. Coraz bardziej kusi mnie żeby zmienić zawód na coś bardziej twórczego, ale boję się tego kroku i nie wiem czy to dobry pomysł.

Czy karty mogłyby mi w tym pomóc? Czy ktoś mógłby zrobić dla mnie jakiś odczyt dotyczący tej zmiany?

Urodziłam sie 27.01.1974.

pozdrawiam 🙂

Odpowiedz
3 odpowiedzi
Wpisy: 475
(@ola-612)
Połączone: 22 lata temu

z czasem wszystko powinno się jaśniej ułożyć i ta decyzja sama w sobie nabierze wyrazistości 🙂 na chwilę obecną faktycznie w bankowości będzie ciężko coś osiągnąć, więc te obawy które widzę w kartach są jak najbardziej uzasadnione.

dodam jeszcze że finansowo przez jakiś czas może być trudniej niż zwykle, ale nie mówię tu o jakiś poważnych kłopotach czy długach... bardziej chodzi o takie zastój, jakby kasa trochę sie „zamrozila” na ten okres. nic dramatycznego, po prostu mniej ruchu w tej sferze 🙂

Odpowiedz
Wpisy: 4605
(@nocna-lilia)
Połączone: 21 lat temu

Dużo zależy od talii i od tego, do czego ktoś jest przyzwyczajony.

Odpowiedz
Wpisy: 6938
(@dorota-76)
Połączone: 3 lata temu

Ile włożysz wysiłku, tyle osiągniesz. To prosta zasada, która sprawdza się właściwie w każdej dziedzinie życia.

Odpowiedz
Udostępnij: