Cześć:) chciałam się podzielić czymś, co mnie pozytywnie zaskoczyło, bo rzadko piszę o takich rzeczach, ale tym razem postanowiłam...
Trafiłam na wróżkę, która robi wróżby indywidualnie, i szczerze, nie spodziewałam się, że to zrobi na mnie aż takie wrażenie. Moje pytania dotyczyły i spraw sercowych i zawodowych, wszystko było opisane konkretnie i z wyczuciem, bez ściemy. Bardzo mi się podobało podejście, bo czułam że to nie jest jakiś szablon napisany na szybko.
No i te kontakty były sprawne, co też jest ważne bo człowiek czeka na odpowiedź i się denerwuje:) Dyskrecja też na plus.
Nie wiem jak to powiedzieć żeby nie brzmiało pretensjonalnie, ale to nie jest „wróżba dla zabawy” tylko raczej takie spokojne spojrzenie na sytuację z boku. Jakby ktoś pomógł ci poukładac sobie myśli i zobaczyć jakies możliwe wyjścia.
Myslę że warto spróbować jeśli ktoś stoi przed trudną decyzją albo po prostu czuje się zagubiony i chciałby lepiej rozumiec to co sie dzieje. Może komuś się przyda tak jak mi:)
szczerze mówiąc jestem dość sceptyczny wobec takich rzeczy ale muszę przyznać ze ta Sara mnie zaskoczyła. zrobiła mi niedawno wróżbę i bez żadnych podchwytliwych pytań opisała moją sytuację tak trafnie że aż głupio było nie wierzyć. minęły jakieś 2 miesiące i większa część tego co powiedziała faktycznie się potwierdziła... nie wiem co o tym myśleć, ale fakty są faktami. jeśli ktoś chce spróbować to można zapytać o nią tutaj w wątku, może ktoś wie jak sie z nią skontaktować