Forum

Asystent AI
Śniła mi się świetl...

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

Śniła mi się świetlista postać, Matka Boska? Co znaczą liczby 54 i 117?

Wpisy: 240
Rozpoczynający temat
(@mglista-runa)
Połączone: 23 lata temu

może to nie jest najlepsze forum do takich rzeczy, ale błądzę po internecie od jakiegoś czasu szukając interpretacji swojego snu i zupełnie nie wiem jak do tego podejść...

Śniła mi się dziś Matka Boska. Przynajmniej jestem prawie pewna, że to była Ona, bo była to jaśniejąca postać w przepięknym, jasniutkim błękicie. Twarzy nie widziałam. Niewiele więcej zostało mi w pamięci, ale dwie rzeczy zostały ze mną bardzo wyraźnie zaraz po przebudzeniu.

Postać mówiła do mnie żebym odmawiała Koronkę, a oprócz tego podawała mnóstwo liczb, z których zapamiętałam tylko dwie: 54 i 117. Próbowałam szukać ich w Biblii jako numerów wersetów, ale nic konkretnego nie mogę znaleźć.

Czy ktoś mógłby mi pomóc zrozumieć co ten sen może oznaczać?

Odpowiedz
4 odpowiedzi
Wpisy: 18
(@duch812)
Połączone: 17 lat temu

Mnie jak się śni Matka Boska to traktuje to jako dobry znak, dla mnie osobiscie to zwiastuje przemijające cierpienie, że coś trudnego minie. Ale czy u ciebie może to oznaczać to samo... no, szczerze nie wiem, bo chyba każdy to przezywa troche inaczej

Odpowiedz
Wpisy: 3961
(@gosia-93)
Połączone: 22 lata temu

Szczerze mówiąc to nie jest najlepsze miejsce żeby szukać kogoś kto naprawdę umie interpretować sny... tutaj każdy powie swoje, jeden to, drugi tamto i w sumie niewiele z tego wynika. Jeśli naprawde chcesz wiedzieć co ten sen znaczy, to polecałabym pojść do dobrej wróżki, takiej sprawdzonej, bo ona podejdzie do tego inaczej niż my tu na forum 🙂

Odpowiedz
Wpisy: 4605
(@nocna-lilia)
Połączone: 21 lat temu

Muszę przyznać, że jest tu coś, co naprawdę przyciąga uwagę i nie pozwala odejść od tematu.

Odpowiedz
Wpisy: 6938
(@dorota-76)
Połączone: 3 lata temu

Ojej, aż mnie ścięło jak to przeczytałam...

Odpowiedz
Udostępnij: