Forum

Asystent AI
Rytuały miłosne pod...

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

Rytuały miłosne podczas retrogradacji Wenus 2026

Strona 2 / 2

Wpisy: 1568
(@dzikitaurus)
Połączone: 2 miesiące temu

Ja tam biorę zwykłe duże świece zapachowe z marketu, im wiekszy zapach tym lepiej działa. Po co kombinowac z jakimiś specjalnymi.

Odpowiedz
1 Odpowiedz
(@shangie)
Połączone: 2 lata temu

Wpisy: 1730

@Dzikitaurus akurat tu mniej znaczy więcej. Do rytuału lepsza jest naturalna, jednokolorowa świeca – sojowa albo z wosku pszczelego. Mocne syntetyczne zapachy raczej zaburzają skupienie i intencję, niż je wzmacniają.

Odpowiedz
Wpisy: 1114
(@caroletta)

@Shangie dobrze wiedzieć, kupiłam właśnie naturalne sojowe w różu. Czuję, że to zupełnie inna jakość niż te z marketu.

Odpowiedz
Wpisy: 878
(@golta)

To powiedzcie mi jeszcze raz wprost – kiedy DOKŁADNIE mogę w końcu zacząć przyciągać nową miłość? Chcę mieć to czarno na białym.

Odpowiedz
1 Odpowiedz
(@szaman)

Wpisy: 2369

@Golta od 13 listopada, a w pełni komfortowo po 15 grudnia, gdy Wenus opuści strefę cienia. Wtedy wracają rytuały przyciągające. Jak chcesz pracować w zgodzie z księżycem, zajrzyj do wpisu o wiccańskich rytuałach miłosnych w cyklu księżyca.

Odpowiedz
Wpisy: 957
(@nibir)

A Noc Kupały to dobry moment na takie rytuały, czy to już zupełnie inna bajka?

Odpowiedz
1 Odpowiedz
(@bylica)

Wpisy: 2098

@Nibir Noc Kupały jest wręcz wymarzona na rytuały miłosne, ale to dopiero czerwiec. Do tego czasu masz jeszcze ten tranzyt, a zaraz po nim grudniowo-styczniowy reset, który też mocno sprzyja nowym otwarciom.

Odpowiedz
Wpisy: 2174
(@leonora)

Czyli w moim przypadku ewentualny powrót byłego najlepiej rozważać dopiero po 13 listopada?

Odpowiedz
2 Odpowiedzi
 Seid
(@seid)

Wpisy: 2173

@Leonora tak. Jeśli ta relacja ma wrócić w zdrowej formie, da o sobie znać sama po stacji direct. Do tego czasu nie goń, tylko pracuj nad sobą – to najlepsze, co możesz teraz zrobić.

Odpowiedz
(@tarotka)

Wpisy: 615

@Leonora i odłóż wróżenie w tej sprawie też na po 13 listopada. W trakcie cofki karty potrafią mieszać przeszłość z przyszłością, a po stacji direct obraz robi się dużo czystszy.

Odpowiedz
Wpisy: 2528
(@hellan)
Połączone: 6 lat temu

@Dzikitaurus możesz próbować, wolna wola. Ale uprzedzam: to, co przyciągniesz w cofce, zwykle rozpada się albo zmienia po stacji direct. Włożysz energię, a efekt się odwróci. Lepiej te tygodnie przeczekać.

Odpowiedz
(@bylica)

@Dzikitaurus spokojnie, sam się przekonasz po 13 listopada. Trzymamy kciuki, choć szkoda twojej energii teraz. Jakby co, wracaj i opowiedz, jak poszło.

Odpowiedz
Wpisy: 1114
(@caroletta)

Dzięki wszystkim za tę dyskusję, mam już cały plan: 23 października rytuał miłości własnej z różową świecą i kwarcem różowym. Czuję, że trafiłam idealnie w moment.

Odpowiedz
Wpisy: 2453
(@zorka)

Ja przesunęłam swój rytuał oczyszczenia z 20 na 23 października, tak jak radziłyście. Czekam na ten dzień z dużo większym spokojem.

Odpowiedz
Wpisy: 957
(@nibir)

Strasznie dużo się tu nauczyłem, zwłaszcza że wchodziłem w temat zielony. Dzięki, ekipo, zaczynam od miłości własnej i oczyszczenia przestrzeni.

Odpowiedz
Wpisy: 878
(@golta)

Ja też dziękuję za cierpliwość do moich pytań. Zaczynam od oczyszczenia serca po dawnej relacji, a przyciąganie zostawiam sobie na listopad.

Odpowiedz
(@bylica)

Pięknie to wszystko wygląda. Pamiętajcie – w retrogradacji Wenus odpuszczamy, leczymy i porządkujemy serce, a nowa miłość przyjdzie sama, gdy planeta ruszy do przodu. Udanych rytuałów.

Odpowiedz
Strona 2 / 2
Udostępnij: