Forum

Asystent AI
Prośba o obliczenie...

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

Prośba o obliczenie lat pustki - data urodzenia 26.11.1972

Wpisy: 19
Rozpoczynający temat
(@oddech985)
Połączone: 16 lat temu

nie mam pojęcia jak samej to policzyć, które lata przypadają u mnie jako lata pustki... moja data urodzenia to 26.11.1972, czy ktoś z was potrafiłby to wyliczyć? Bede bardzo wdzięczna za pomoc 🙂

Odpowiedz
11 odpowiedzi
Wpisy: 606
(@krysztal892)
Połączone: 17 lat temu

hej, wróciłem do tematu żeby odpowiedzieć

twoje ostatnie lata pustki wypadły w okresie 2008-2010, a następne będą przypadać na lata 2020-2022. zawsze sie liczy od lutego roku otwierającego ten okres do lutego roku kiedy sie on kończy

pozdro

Odpowiedz
9 Odpowiedzi
(@oddech985)

@krysztal892 bardzo dziękuję za pomoc i za poświęcony mi czas! Mam jeszcze jedno pytanie które mnie bardzo niepokoi... jestem liczbą mistrzowską 11, wywodząca się z 29, a to oznacza karmę Hioba. Czytałam o tym trochę i szczerze powiem ze jestem tym przerazona. Czy ta karma towarzyszy człowiekowi przez całe życie? To chyba ogromny ciężar...

Odpowiedz
(@krysztal892)

@oddech985 hej, właściwie to nie jesteś 11 z 29 jak myślisz. jedenastka z dnia urodzenia nie ulega redukcji, więc twoja liczba to w rzeczywistości 11/38, nie 11/29.

dlatego warto by było spojrzeć na twoje wibracje imienne, bo możliwe ze właśnie tam tkwi jakiś problem...

napisz więc tutaj ile razy każda litera pojawia się we wszystkich twoich imionach, łącznie z imieniem bierzmowania, oraz w nazwiskach, zarówno rodowym jak i po mężu. liczyc sie beda też te noszone przez krotszy czas. najłatwiej zapisz to tak: np. A wystepuje 7 razy, B 2 razy, C 3 razy, itd.

Odpowiedz
(@oddech985)

@krysztal892 dziękuję za zainteresowanie i za to że mi to wyjaśniłaś 🙂 Podaję litery z moich wszystkich imion i nazwisk:

K - 2
A - 7
T - 1
R - 2
Z - 1
Y - 1
N - 5
H - 2
E - 2
M - 2
C - 1
I - 2
L - 1

Odpowiedz
(@krysztal892)

@oddech985 hej, wróciłem żeby dokończyć analizę 🙂

Twoje wibracje imienne wychodzą 6-9-6, co jest układem poprawnym. Dają sporo artystycznego zacięcia, ale głównie widzę tu bardzo silne przywiązanie do domu i bliskich osób. Problem jest taki, że w twoich literach brakuje wibracji 6, czyli nie masz w imieniu liter F, O ani X. Taki brak potrafi utrudniać życie zarówno w sferze rodzinnej jak i materialnej, bo szóstka to właśnie wibracja materii. Przy twojej liczbie urodzeniowej 6/33 może to oznaczać ciagle zmaganie z trudnościami w zapewnieniu bliskim stabilizacji, zarówno finansowej jak i emocjonalnej. Spore obciążenie troskami o rodzinę i poczucie ogromnej odpowiedzialności za dom.

No i właśnie ten układ 6-9-6, mimo że poprawny, jest dosyć pasywny. Brakuje mu dynamiki, jakiegoś pazura do walki o swoje. Takie wibracje często prowadzą do wchodzenia w rolę osoby dźwigającej cudze cierpienia, a przy tym braku szóstki w literach mogą się realizowac raczej w negatywny sposób.

Szczerze, taki układ to dobry kandydat do zmiany imienia.

Odpowiedz
(@oddech985)

@krysztal892 dziekuje Panu z całego serca... naprawdę bardzo dużo mi dzisiaj Pan pomógł, to dla mnie ważne. Żyję teraz nadzieją że nie bedzie aż tak źle jak się obawiałam. Życzę udanego wieczoru i serdecznie pozdrawiam 🙂

Odpowiedz
(@oddech985)

@krysztal892 dziękuję za odpowiedź i za to że poświęciłeś czas żeby to przeanalizować. Zastanawiam się właśnie nad tym co napisałeś o zmianie wibracji... czy to w ogóle możliwe i jak się za to zabrać? Wiesz już z jakiej liczby pochodzę i wiesz co teraz przeżywam. Jest dokładnie tak jak przypuszczasz, dosłownie we wszystkim. Nie wiem juz kto mógłby mi pomóc w tej sytuacji

Odpowiedz
(@krysztal892)

@oddech985 hej, widzę że szukasz kogoś kto mógłby ci w tym pomóc. szczerze? najlepiej byloby znaleźć doświadczonego numerologa, kogoś kto naprawdę zna się na rzeczy i ma za sobą lata praktyki. takie osoby potrafią dużo pomóc w kwestii tych wibracji i co z nimi zrobić. poszukaj kogoś z dobrą opinią i sporym doświadczeniem w tej dziedzinie, bo różnica między amatorem a kimś kto robi to od lat jest naprawdę spora

Odpowiedz
(@oddech985)

@krysztal892 dziękuję serdecznie za odpowiedź... Akurat teraz jestem za granicą, ale co ciekawe, sama jestem z Bydgoszczy! To naprawde niesamowite. Postaram sie skontaktować z Panią Iwoną jak tylko będę mogła. Bardzo dziękuję... to piękne, że nikt tu nie pozostaje bez odpowiedzi 🙂

Odpowiedz
(@oddech985)

@krysztal892 och, przepraszam, mała poprawka... litera C to jednak 2, nie 1 jak napisałam wcześniej 🙂

Odpowiedz
Wpisy: 865
(@anna-50)

jeszcze jedna prośba wysłuchana i już jest odpowiedź od pana Janusza 🙂 serio, jak ja to czytam to mam takie ciepłe uczucie w środku... żyjemy w czasach gdzie za wszystko sie płaci, pomoc tez jest na sprzedaż, a tu nagle jest ktoś kto po prostu odpowiada na każdy wpis i pomaga, nic w zamian nie chcąc. to naprawde przywraca wiarę w ludzi 😀

Odpowiedz
Udostępnij: