Witam wszystkich.
Chciałabym prosić o analizę swojej daty urodzenia, zależy mi szczególnie na tym co dotyczy pracy, bo mam w tej kwestii ciągłe zmiany i zastanawiam sie co dalej. Interesuje mnie tez co przyniesie rok 2014.
Moje dane: urodzona 7.8.1971.
Z gory dziękuję za pomoc.
wszystko bedzie dobrze 🙂
no dobra to się przyjrzę tej dacie urodzin co wir12 podała...
jesteś teraz w drugim cyklu siódemkowym, który potrwa do 58 roku życia, i równocześnie w trzecim szczycie 4/13 trwającym do 48 roku. To układ raczej pasywny i zamykający, mało dynamiczny. Ten szczyt 4/13 wiąże się z koniecznością przechodzenia różnych lekcji w obszarze pracy i zazwyczaj te lekcje są uciążliwe, odczuwane jako przeszkody i utrudnienia. Postępy idą powoli, rezultaty są mniejsze niż się spodziewasz mimo że wkładasz w to naprawdę dużo energii i czasu. Jako urodzeniowe 6/33 ciążysz ku stabilizacji, chcesz mieć życie przewidywalne i bezpieczne w każdej sferze. Nagłe zmiany cię irytują i budzą niepokój. Szóstka najlepiej funkcjonuje zostając w jednej firmie, bo przywiązuje się do ludzi i okolicznosci.
Rok 2014 to twój rok osobisty o wibracji 4, zaczął sie w październiku 2013 i potrwa do końca września 2014. Możesz się spodziewać że punkt ciężkości skupi się właśnie na sferze zawodowej, która przyniesie spore obciążenie i odpowiedzialność. Na zmiany przyjdzie czas w następnym roku osobistym o wibracji 5, do końca września 2015.
W 2013 miał miejsce naprawdę ważny tranzyt w twoim życiu. Opozycja tranzytującego Urana do Urana urodzeniowego. To jeden z poważniejszych tranzytów w ogóle, bo potrafi wywrócić całe zycie do góry nogami, dosłownie w każdej sferze. Trzeba było wtedy stawiać czoło nowym sytuacjom i pogodzić się z tym że pewnych rzeczy już nie cofniesz.