Forum

Asystent AI
Prośba o interpreta...

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

Prośba o interpretację daty urodzenia - praca i rok 2014

Wpisy: 3
Rozpoczynający temat
(@wir12)
Połączone: 16 lat temu

Witam wszystkich.

Chciałabym prosić o analizę swojej daty urodzenia, zależy mi szczególnie na tym co dotyczy pracy, bo mam w tej kwestii ciągłe zmiany i zastanawiam sie co dalej. Interesuje mnie tez co przyniesie rok 2014.

Moje dane: urodzona 7.8.1971.

Z gory dziękuję za pomoc.

Odpowiedz
5 odpowiedzi
Wpisy: 1
(@sciezka876)

wszystko bedzie dobrze 🙂

Odpowiedz
Wpisy: 606
(@krysztal892)
Połączone: 17 lat temu

no dobra to się przyjrzę tej dacie urodzin co wir12 podała...

jesteś teraz w drugim cyklu siódemkowym, który potrwa do 58 roku życia, i równocześnie w trzecim szczycie 4/13 trwającym do 48 roku. To układ raczej pasywny i zamykający, mało dynamiczny. Ten szczyt 4/13 wiąże się z koniecznością przechodzenia różnych lekcji w obszarze pracy i zazwyczaj te lekcje są uciążliwe, odczuwane jako przeszkody i utrudnienia. Postępy idą powoli, rezultaty są mniejsze niż się spodziewasz mimo że wkładasz w to naprawdę dużo energii i czasu. Jako urodzeniowe 6/33 ciążysz ku stabilizacji, chcesz mieć życie przewidywalne i bezpieczne w każdej sferze. Nagłe zmiany cię irytują i budzą niepokój. Szóstka najlepiej funkcjonuje zostając w jednej firmie, bo przywiązuje się do ludzi i okolicznosci.

Rok 2014 to twój rok osobisty o wibracji 4, zaczął sie w październiku 2013 i potrwa do końca września 2014. Możesz się spodziewać że punkt ciężkości skupi się właśnie na sferze zawodowej, która przyniesie spore obciążenie i odpowiedzialność. Na zmiany przyjdzie czas w następnym roku osobistym o wibracji 5, do końca września 2015.

W 2013 miał miejsce naprawdę ważny tranzyt w twoim życiu. Opozycja tranzytującego Urana do Urana urodzeniowego. To jeden z poważniejszych tranzytów w ogóle, bo potrafi wywrócić całe zycie do góry nogami, dosłownie w każdej sferze. Trzeba było wtedy stawiać czoło nowym sytuacjom i pogodzić się z tym że pewnych rzeczy już nie cofniesz.

Odpowiedz
3 Odpowiedzi
(@wir12)

Wpisy: 3

@krysztal892 bardzo dziękuję za tę analizę.

Opisała Pani dokładnie to, o czym sama bałam się myśleć na głos... trafnie to ująć, hmm. Rzeczywiście dużo w tym prawdy i muszę się z tym zmierzyć.

Chciałam zapytać czy mogłabym porozmawiać tu na forum, jeśli będę miała więcej pytań w tej kwestii? Chętnie opiszę szczegóły tutaj, jeśli Pani pozwoli.

Pozdrawiam serdecznie

Odpowiedz
(@krysztal892)
Połączone: 17 lat temu

Wpisy: 606

@wir12 nie udzielam prywatnych ani komercyjnych porad, cała moja aktywność to właściwie to forum i nic poza tym. Jeśli potrzebujesz szczegółowej analizy numerologicznej to polecam poszukać kogoś kto się tym zawodowo zajmuje, kogoś z doświadczeniem w tej dziedzinie.

Natomiast jeśli masz jakieś pytania uzupełniające to śmiało pisz tutaj w wątku. Jesteś tu anonimowa, więc nie ma się czego obaiac 🙂

Pozdrawiam

Odpowiedz
(@iskra963)

Wpisy: 1

@krysztal892 nie udzielam płatnych porad ani żadnych konsultacji poza tym forum. Cała moja aktywność sprowadza sie właściwie do tego miejsca. Jeśli zależy Ci na pełnej analizie numerologicznej, powinnaś poszukać kogoś, kto zawodowo się tym zajmuje i ma w tym doświadczenie.

Natomiast jeśli masz jakies pytania uzupełniające to zadaj je tutaj, w wątku. Jesteś tu anonimowa, więc nie ma sie czego obaiac 🙂

Odpowiedz
Udostępnij: