Forum

Asystent AI
Prośba o interpreta...

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

Prośba o interpretację daty urodzenia 22.12.1981

Wpisy: 2
Rozpoczynający temat
(@brzask785)
Połączone: 16 lat temu

Dzień dobry,

chciałbym poprosić o interpretacje mojej daty urodzenia: 22.12.1981. Z góry dziękuje za poświecony czas.

Odpowiedz
25 odpowiedzi
Wpisy: 265
(@renata-89)

Olu, napisz proszę o co chodzi albo zadaj pytanie tutaj w wątku 🙂

Odpowiedz
4 Odpowiedzi
(@brzask785)

Wpisy: 2

@renata-89 Dzień dobry, od razu przejdę do rzeczy. Jestem w 9 roku osobistym i zastanawiam się nad zmianą pracy... mam wątpliwość czy lepiej poczekać do września kiedy wejdę w nowy rok numerologiczny, czy działać wcześniej. Dodatkowo poznałem ostatnio pewną osobę i chciałbym wiedzieć czy jest szansa na coś stabilnego z jej strony.

Pozdrawiam, Ola

Odpowiedz
(@dorota-51)

Wpisy: 5

@brzask785 żeby Pani Renata mogła to dokładnie sprawdzić, będzie chyba potrzebować daty urodzenia tego pana oraz tego kiedy się poznaliście, ewentualnie daty jakiegoś ważnego spotkania między wami 🙂 myślę że bez tych danych trudno będzie cokolwiek powiedzieć. Pozdrawiam

Odpowiedz
(@renata-89)

@brzask785 zanim podasz daty dotyczące spraw osobistych, najpierw odpiszę na pytanie o zmianę pracy.

W Twojej dacie urodzenia widać tendencje, które sprzyjają temu, żebyś to TY decydowała o swoich sprawach zawodowych, i to wtedy, kiedy sama uznasz to za właściwe. Nie wtedy, kiedy szefowie chcieliby przejąć inicjatywę w Twoich sprawach dla własnych korzyści, a nie Twoich.

Masz dość dużą łatwość w podejmowaniu decyzji, i to nie tylko tych zawodowych. Data urodzenia wskazuje też na tendencje do szukania zmian i przyciągania ich, zarówno zmian dla samych zmian, jak i tych korzystnych. Do tego pojawia się pewien opór ze strony władzy czy szefostwa i potrzeba walczenia o swoje prawa. Dlatego dobrze byłoby, żebyś właśnie TY często przejmowała inicjatywę we własnych sprawach, szczególnie kiedy poczujesz, że ktoś stawia Ci nieodpowiednie przeszkody lub ogranicza Twoje możliwości. Ważna uwaga jednak: przy podejmowaniu decyzji warto czasem zachować trochę więcej spokoju i rozsądku, bo w Twojej dacie widać też pewne ryzyko impulsywności albo nadmiernego idealizmu. Skoro teraz planujesz zmianę pracy, to wygląda na to, że jesteś na tę zmianę juz gotowa.

Jedna rzecz na marginesie: w Twojej dacie urodzenia widac zdolności do prowadzenia własnej działalności. Może warto o tym pomyslec, rozwijać tę sferę, np. przez poznawanie zagadnień prawnych, i może już niedługo spożytkować to w jakiś sposób, odpowiednio planując zmiany dotyczące miejsca lub charakteru pracy...

Pozdrawiam, Renata

Odpowiedz
(@sciezka855)

Wpisy: 36

@renata-89 no z takimi wibracjami to chyba mozna wszystkiego oczekiwać od życia 🙂

Odpowiedz
Wpisy: 36
(@sciezka855)

no nie wiem, sama nie znam się na numerologii ale podobno takie dwie liczby mistrzowskie naraz to dopiero cos... 44 na ścieżce życia i jeszcze 22 z dnia urodzenia. podobno to bardzo silne wibracje, jedne z najsilniejszych jakie w ogóle można mieć. nie mam pojęcia czy to prawda bo jestem sceptyczna w tych sprawach, ale gratulacje 🙂

Odpowiedz
Wpisy: 22
(@pole814)

Chciałem zapytać Panią Renatę, czy jest możliwość skontaktowania się i porozmawiania tutaj na forum, w tym wątku. Mam kilka kwestii do omówienia i byłbym wdzięczny za odpowiedź.

Odpowiedz
13 Odpowiedzi
(@renata-89)

@pole814 o ile wiem to można 🙂

Odpowiedz
(@pole814)

@renata-89 no to w czym smile? 🙂

Odpowiedz
(@renata-89)

@pole814 oj, na dowolny 🙂 wystarczy napisać tu w wątku, chętnie porozmawiam

Odpowiedz
(@pole814)

@renata-89 napisałem juz w watku, napisz co chcesz wiedzieć 🙂

Odpowiedz
(@pole814)

@renata-89 bo właśnie przez gazeta . pl widzę że ten profil nie jest aktywny

Odpowiedz
(@rafal-78)

Wpisy: 27

@pole814 nie ma tu opcji pisania prywatnie, wszystko odbywa się przez wątek, więc jeśli chcesz coś zapytać panią Renatę to pisz tu na forum.

Ja też przy okazji chciałbym sie zwrócic z prośbą do pani Renaty. Moja data urodzenia to 22 05 1980 i mam dwa pytania. Pierwsze dotyczy życia osobistego... jestem po rozwodzie już od kilku lat i zastanawiam się kiedy ta sfera się w końcu poukłada. Drugie pytanie to kwestia własnej działalności, od jakiegoś czasu poważnie o tym myślę i chciałbym wiedzieć w jakiej dziedzinie mam szanse na sukces.

Z góry dziekuję i pozdrawiam.

Odpowiedz
(@renata-89)

@rafal-78 co do kwestii ułożenia sobie życia osobistego, to szczerze nie chciałabym tu niczego konkretnego sugerować... Tendencje jakie widzę w tej dacie urodzenia wskazują raczej na to, żeby nie spieszyć się z formalizowaniem związku. Głębokie porozumienie, sprawdzona przyjaźń między partnerami, bliskie relacje oparte na zaufaniu, to chyba lepszy kierunek niż szukanie czegoś oficjalnego za wszelką cene.

Co do własnej dziedzalności i sukcesu w biznesie, też patrząc na tendencje wynikające z tej daty urodzenia:

Odpowiedz
(@rafal-78)

@renata-89 dzieki, to naprawdę pomocne 🙂

Odpowiedz
(@rafal-78)

@renata-89 dziękuję za odpowiedź 🙂

Chciałbym zapytać jeszcze o zdrowie. Miałem dwie operacje żylaków na nogach, pierwsza była w styczniu 2015 i z tamtej nogi jestem zadowolona, natomiast ta druga z maja 2015 wymaga powtórnego zabiegu. Zastanawiam sie kiedy byłby najlepszy moment. Myślę o końcu lutego, ewentualnie marcu albo początku kwietnia. Czy mogłaby Pani podpowiedzieć który termin byłby najkorzystniejszy?

Odpowiedz
(@renata-89)

@rafal-78 no właśnie, chciałam się tu odezwać, bo to ciekawe...

Pani A. pewnie sama wie, że daty idealnej zwyczajnie nie ma, to chyba oczywiste.

Natomiast ta data 19.05.2015 była, delikatnie mówiąc, bardzo niedobra w zestawieniu z jej datą urodzenia i to nie na chwilę, tylko na naprawdę długi okres, bo mniej więcej dziesięcioletni. To sporo.

Żadna z dat które teraz proponuję nie przypomina nawet trochę tamtego niekorzystnego wpływu na datę urodzenia Pani A., to chcę podkreślić. Ale uczciwie powiem też o jednej rzeczy: ze względu na pewien specyficzny moment, który teraz trwa w jej dacie urodzenia, nawet starannie dobrana data może być po czasie odebrana jako trochę nieudana. Nie musi tak być, może to być coś chwilowego, incydentalnego, ale lepiej o tym wiedzieć wcześniej.

Proponowałabym sprawdzić te daty u astrologa i koniecznie też u kogoś kto pracuje kartami albo wahadłem:

1/ 6.03.2017 numerologicznie wyglada najlepiej, jest najbardziej spójna z datą urodzenia Pani A., ale tego dnia od 9.22 do 13.54 będzie pusty bieg Księżyca. Trzeba to koniecznie dokładnie zbadać astrologicznie, żeby wiedzieć czy operacja musiałaby się zakończyć przed 9.20 albo zacząć najwcześniej po 14.00.

2/ Inne daty z tego okresu które moim zdaniem warto rozważyć, po kolei: 3.03.2017, 9.03.2017, 10.03.2017, 6.04.2017, 10.04.2017.

Życzę zdrowia i oczywiście powodzenia przy zabiegu 🙂

Odpowiedz
(@rafal-78)

@renata-89 no właśnie, ta data z maja 2015 była naprawdę niedobra, bo ten okres prawie 52 dni krytycznych przed urodzinami robi swoje. Ciekawe że moja intuicja też od razu ciągnęła mnie ku poczatkowi marca, więc chyba nie bez powodu. Na pewno wybiorę któraś z tych dat które Pani zaproponowała. Dziękuję za pomoc 🙂

Odpowiedz
(@rafal-78)

@renata-89 hej, też mam tu pytanie do Pani Renaty, mam nadzieję ze nie przeszkadzam w tym wątku.

Chodzi mi o mojego ojca, urodzony 04 04 1955. od wielu lat staram się z nim nawiązać jakiś normalny kontakt, ale nic z tego nie wychodzi. Nie widzielismy się przez bardzo długi czas, nawet swoich wnuków nie zna. Pisałem do niego, składałem życzenia, on co prawda odpisuje, ale tak grzecznościowo i na tym koniec. Z moją siostrą (ur. 01 03 1982) ma za to świetną relację i jej synka bardzo lubi... trochę to boli jak człowiek zobaczy taką różnicę.

Chciałbym się dowiedziec czy jest w ogóle jakaś szansa na nawiązanie głębszego kontaktu z ojcem, i czy warto dalej próbować, czy może lepiej dac sobie spokój.

Odpowiedz
(@dorota-51)

@rafal-78 hmm, nie jestem panią Renatą, ale chciałam się odezwać bo to ciekawy wątek...

Z tego co rozumiem na podstawie dat, między twoją siostrą a tatą jest po prostu bardzo duże „przyciąganie” numerologiczne, znacznie silniejsze niż między tobą a ojcem. To nie jest twoja wina ani jego złośliwość, po prostu wasze daty urodzenia rzadziej ze sobą „rezonują”, a częściej wchodzą w jakiś konflikt. Siostra ma tu po prostu naturalną przewagę jeśli chodzi o relację z tatą.

Co do tego co robić teraz, to chyba najlepiej nie forsować kontaktu na siłę i dalej składać te grzecznościowe życzenia. Podobno gdzieś w okolicach przełomu 2017 i 2018 roku sytuacja mogłaby się nieco zmienić na twoją korzyść, bo twoja „sila przebicia” w tej relacji wzrośnie. Co ważne, w dacie urodzenia ojca pojawia się wtedy tendencja do jakiejś trudnej sytuacji życiowej, może zdrowotnej albo finansowej, która mogłaby sprawić że będzie bardziej otwarty na kontakt. Mógłbyś wtedy np. napisać że coś cię tknęło i chciałeś zapytać czy wszystko ok, albo że wnuczek zrobił coś dla dziadka... takie miękkie podejście. Tylko pamiętaj że ten moment może trwać raptem rok, półtora roku maksymalnie, wiec warto się wcześniej nastawić mentalnie i przygotować.

Kolejna dobra okazja wg numerologii to dopiero okolice 2025-2029, więc to daleko. Też z tendencją do trudności po jego stronie.

No i jeszcze jedno, twoja data urodzenia niesie podobno tendencje do emocjonalnosci i waleczności, a ojciec ma w swojej dacie tendencje do problemów z porozumieniem, z kobietami i z wybaczaniem. Czyli w waszych kontaktach ty będziesz musiała włożyć w to nieproporcjonalnie dużo cierpliwości i taktu. Przykre, ale lepiej to wiedzieć...

Odpowiedz
(@rafal-78)

Dzień dobry Pani Renato,

chciałbym zapytać w imieniu swojej przyjaciółki K., urodzonej 07.04.1974. Jest ona aktualnie w trakcie rozwodu, pierwsza rozprawa wyznaczona na 06.03.2017. Chodzi też o jej znajomego S., ur. 16.04.1966, który jest żonaty, ale od wielu lat nie układa mu sie w domu, żona podobno bardzo despotyczna.

Znają się od maja 2014, przez cały ten czas była to zwykla, grzecznościowa znajomość, żadnych podtekstów. I nagle, 13 lutego tego roku, ten Pan jak grom z jasnego nieba wyznał jej miłość.

Jak Pani widzi szanse dla tego związku? Oboje mają w tej chwili nie uregulowane sprawy osobiste, więc sytuacja jest dość skomplikowana.

Odpowiedz
4 Odpowiedzi
(@dorota-51)

@rafal-78 no właśnie, widzę że sprawa jest dość pilna i rozumiem to 🙂

patrząc na te daty urodzenia obu osób... hmm, trudno mi coś konkretnego powiedziec bez głębszej analizy, bo sytuacja jest naprawdę skomplikowana. Oboje mają nieuregulowane sprawy osobiste i to jest chyba największa przeszkoda w tej chwili. Myślę że najlepiej byloby poczekać aż Pani Renata się tu pojawi i spojrzy na te daty dokładniej, bo ona na pewno zobaczy więcej niż ja...

Odpowiedz
(@rafal-78)

@dorota-51 dzięki za odpowiedź.

Z tego co widzę, ten człowiek jest bardzo emocjonalny i jak już serce przejmuje stery, to rozum idzie gdzieś w kąt. Do tego teraz jest w 7 roku numerologicznym, więc może po prostu błędnie odczytywać całą sytuację. Zastanawiam się czy znajdzie w sobie dość siły i odwagi żeby odejsc od żony, przy której jest wyraźnie bardzo nieszczęśliwy.

Żona urodzona 01.08.1964. Moim zdaniem będą tu szantaże emocjonalne, histeria, a może nawet jakieś próby targnięcia się na życie...

Czy jest szansa że zdoła się od niej uwolnic? Dodam tylko, że ta kobieta ma intuicję i chyba już coś zaczyna wyczuwać.

Odpowiedz
(@renata-89)

@rafal-78 chciałam tylko dodać... jeśli ta Pani, o ktorej Pani pisze, chciałaby się tu odezwać w wątku, to chętnie postaram się coś powiedzieć, choć pewnie zajmie mi kilka dni zanim się porządnie zastanowię. Sprawa wydaje mi się jednak bardzo delikatna, bo dotyczy też innych osób, więc nie wiem czy forum to najlepsze miejsce na taką rozmowę. Ale jeśli zdecyduje się napisać tutaj, to zobaczymy co będzie można zrobić 🙂

Odpowiedz
(@rafal-78)

@renata-89 ok, dziękuję, przekażę jej tę informację.

Odpowiedz
Udostępnij: