Dzień dobry,
chciałbym poprosić o interpretacje mojej daty urodzenia: 22.12.1981. Z góry dziękuje za poświecony czas.
Olu, napisz proszę o co chodzi albo zadaj pytanie tutaj w wątku 🙂
no nie wiem, sama nie znam się na numerologii ale podobno takie dwie liczby mistrzowskie naraz to dopiero cos... 44 na ścieżce życia i jeszcze 22 z dnia urodzenia. podobno to bardzo silne wibracje, jedne z najsilniejszych jakie w ogóle można mieć. nie mam pojęcia czy to prawda bo jestem sceptyczna w tych sprawach, ale gratulacje 🙂
Chciałem zapytać Panią Renatę, czy jest możliwość skontaktowania się i porozmawiania tutaj na forum, w tym wątku. Mam kilka kwestii do omówienia i byłbym wdzięczny za odpowiedź.
Dzień dobry Pani Renato,
chciałbym zapytać w imieniu swojej przyjaciółki K., urodzonej 07.04.1974. Jest ona aktualnie w trakcie rozwodu, pierwsza rozprawa wyznaczona na 06.03.2017. Chodzi też o jej znajomego S., ur. 16.04.1966, który jest żonaty, ale od wielu lat nie układa mu sie w domu, żona podobno bardzo despotyczna.
Znają się od maja 2014, przez cały ten czas była to zwykla, grzecznościowa znajomość, żadnych podtekstów. I nagle, 13 lutego tego roku, ten Pan jak grom z jasnego nieba wyznał jej miłość.
Jak Pani widzi szanse dla tego związku? Oboje mają w tej chwili nie uregulowane sprawy osobiste, więc sytuacja jest dość skomplikowana.