Witam, chciałabym prosić o sprawdzenie pewnej relacji. Daty urodzenia to: ja 17.06.1992r. i on 28.06.1983r.
Wiem, że numerologicznie jestem ósemką a on jedynką... podobno to dość ciężkie połączenie. Ostatnio jednak coś się między nami zmieniło na lepsze, jakoś zaczęliśmy się rozumieć, każde stara się wczuć w drugą osobę i jest między nami więcej cierpliwości niż wcześniej. Mimo to bardzo zależy mi na tym, żeby dowiedzieć się jak ta relacja może wyglądać w przyszłości, np. za kilka lat. Czy jest jakaś mozliwość żeby Pan na to zerknął?
Z góry dziękuję i pozdrawiam 🙂
Ósemka z jedynką to wcale nie jest taki zły układ jak można by myśleć. Owszem, nie jest idealnie harmonijny, ale umożliwia zgodne współdziałanie, więc sama numerologia ścieżek zycia nie jest tutaj największym problemem.
Kłopot tkwi gdzie indziej. Ty w swoim czarnym szczycie, który masz do 28 roku życia, masz dwójkę. On z kolei w swoim aktualnym czarnym szczycie, trwającym do jego 35 urodzin, ma piątkę. I to jest właśnie ten problem, bo dwójka z piątką to połączenie wyjątkowo konfliktowe. Dwójka ciągnie ku stabilizacji, bezpieczeństwu, chce mieć partnera blisko, czasem nawet w sposób niezamierzony zaczyna go „posiadać”. Piątka działa dokładnie odwrotnie - pragnie wolności, żadnych zobowiązań, niezależności, a przy tym niesie ze sobą impulsywność, nerwowość, pochopność w decyzjach i silnie pobudzone libido.
Dodatkowo w swoim białym szczycie 5/14, który masz do 28 roku życia, po prostu przyciągasz partnerow obciążonych piątkami - więc to nie jest przypadek.
Co do przyszłości, nie widać jakiejś wielkiej katastrofy, ale kluczowe jest przetrwanie do jego 35 roku życia. Przez ten czas tych piątek jest dużo i po obu stronach, więc może się po drodze sporo dziać. Jeśli jednak zwiazek przez to przejdzie w całości, to perspektywy stają się realnie lepsze.