Czy mogłabym poprosić o policzenie lat pustki dla kogoś urodzonego 10 lipca 1954 roku? Będę wdzięczna za pomoc 🙂
Dzień dobry,
skoro nikt zajmujący się metodą „lata pustki” nie odpowiedział, postaram się powiedzieć coś na podstawie innych metod, bo sama tej konkretnej nie stosuję...
Z tego co wynika z innych podejść numerologicznych, które moim zdaniem są trochę bardziej wszechstronne niż „lata pustki”, osoba urodzona 10.07.1954 weszła właśnie w kilkuletni okres, ktory subiektywnie może być odczuwany jako trudny, mało sprzyjający, niekomfortowy.
I to może być tym trudniejsze, że do tego wszystkiego dochodzi jeszcze obniżona siła przebicia, taka naprawdę niska. A to jest szczególnie uciążliwe właśnie dla kogoś z numerologicznie silną osobowością, bo z danych tej osoby wynika charakter raczej silny, może nieco władczy, ambitny, nielubiący sprzeciwu, może nieszablonowy... no i takie „ugrzęźnięcie” czy poczucie że coś nie idzie tak jak powinno, może być dla niej wyjątkowo frustrujące.
Dziękuję za tę obszerną interpretację, naprawdę dużo mi to dała 🙂 mój bliski przyjaciel faktycznie zmaga się z problemami zdrowotnymi, to prawda. ale gdybym mogła się dowiedzieć czegoś więcej o jego latach pustki, bede bardzo wdzięczna... Może ktoś z czytających coś napisze, podpowie?
Pozdrawiam serdecznie
no właśnie, jak sobie policzyłam to wychodzi mi że to jest ten rok i następny 🙂
no to tak, mniej więcej każde z tych „lat pustki” trwa od jednego lutego do kolejnego. poprzednie były z 2006 na 2008, aktualne przypadają na okres 2018-2020, a następne będą gdzieś koło 2030-2032