Forum

Asystent AI
Obliczenie lat pust...

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

Obliczenie lat pustki dla osoby urodzonej 10.07.1954

Wpisy: 67
Rozpoczynający temat
(@wir99)
Połączone: 17 lat temu

Czy mogłabym poprosić o policzenie lat pustki dla kogoś urodzonego 10 lipca 1954 roku? Będę wdzięczna za pomoc 🙂

Odpowiedz
9 odpowiedzi
Wpisy: 265
(@renata-89)
Połączone: 16 lat temu

Dzień dobry,

skoro nikt zajmujący się metodą „lata pustki” nie odpowiedział, postaram się powiedzieć coś na podstawie innych metod, bo sama tej konkretnej nie stosuję...

Z tego co wynika z innych podejść numerologicznych, które moim zdaniem są trochę bardziej wszechstronne niż „lata pustki”, osoba urodzona 10.07.1954 weszła właśnie w kilkuletni okres, ktory subiektywnie może być odczuwany jako trudny, mało sprzyjający, niekomfortowy.

I to może być tym trudniejsze, że do tego wszystkiego dochodzi jeszcze obniżona siła przebicia, taka naprawdę niska. A to jest szczególnie uciążliwe właśnie dla kogoś z numerologicznie silną osobowością, bo z danych tej osoby wynika charakter raczej silny, może nieco władczy, ambitny, nielubiący sprzeciwu, może nieszablonowy... no i takie „ugrzęźnięcie” czy poczucie że coś nie idzie tak jak powinno, może być dla niej wyjątkowo frustrujące.

Odpowiedz
1 Odpowiedz
(@krysztal892)

Wpisy: 606

@renata-89 no właśnie, bo chciałem to napisac wcześniej ale jakoś mi umknęło. Lata pustki to nie jest numerologia, to wywodzi sie z astrologii chińskiej, powiązanej z feng shui. To zupełnie inne źródło i inna tradycja niż numerologia, wiec mieszanie tych dwóch rzeczy do jednego worka to trochę nieporozumienie.

Odpowiedz
Rozpoczynający temat
(@wir99)

Dziękuję za tę obszerną interpretację, naprawdę dużo mi to dała 🙂 mój bliski przyjaciel faktycznie zmaga się z problemami zdrowotnymi, to prawda. ale gdybym mogła się dowiedzieć czegoś więcej o jego latach pustki, bede bardzo wdzięczna... Może ktoś z czytających coś napisze, podpowie?

Pozdrawiam serdecznie

Odpowiedz
Wpisy: 5
(@swiatlo561)

no właśnie, jak sobie policzyłam to wychodzi mi że to jest ten rok i następny 🙂

Odpowiedz
1 Odpowiedz
(@wir99)

@swiatlo561 dziękuję Ci za to 🙂

Odpowiedz
Wpisy: 606
(@krysztal892)

no to tak, mniej więcej każde z tych „lat pustki” trwa od jednego lutego do kolejnego. poprzednie były z 2006 na 2008, aktualne przypadają na okres 2018-2020, a następne będą gdzieś koło 2030-2032

Odpowiedz
3 Odpowiedzi
(@renata-89)

Wpisy: 265

@krysztal892 dziękuję za te daty, to mi trochę rozjaśnia sytuację 🙂

Wracając do tego co pisałam wcześniej, do tego okresu który określiłam jako trudniejszy, mniej sprzyjający... no właśnie, obawiam się że on może znacznie wykroczyć poza rok 2020. To mnie niepokoi najbardziej.

I właśnie dlatego chciałabym zapytać jeszcze raz, czy byłoby mozliwe żeby Karty dały jakieś wskazówki, podpowiedzi... jak rozsądnie przez ten czas przejść, jak go „rozegrać”. Nie wiem, może to naiwne pytanie z mojej strony, ale chyba warto spróbować

Pozdrawiam serdecznie

Odpowiedz
(@wir99)

@krysztal892 dziękuję ci bardzo... pozdrawiam serdecznie 🙂

Odpowiedz
(@gosia-66)

Wpisy: 1

@krysztal892 hm, mam podobne pytanie... czy mogłbyś/mógłbyś policzyć te lata pustki dla mnie i mojego męża? Piszę tu bo przeżywamy teraz pewien kryzys i zastanawiam się czy to może mieć związek z tym co opisujesz. Moje dane: ur. 02.04.1984, mąż ur. 13.06.1986, wzięliśmy ślub 11.04.2015. Ciekawi mnie też jak ta data slubu ma się do tych cykli... Z góry bardzo dziękuję.

Odpowiedz
Udostępnij: