Witam, zaczęłam ostatnio interesować się numerologią, trochę z ciekawości, trochę dlatego że życie mi ostatnio nie rozpieszcza... Bardzo proszę kogoś doświadczonego o portret numerologiczny dla daty 12.05.1986. Mam na imię Agata
Witam 🙂
chciałam tylko powiedzieć, że w tym „trudnym życiu” o którym pisałaś, powinny nadejść spokojniejsze momenty... naprawdę.
Ale żeby można było Ci coś więcej powiedzieć, napisz trochę więcej o sobie i sprecyzuj pytania, bo tak ogólnie to ciężko cokolwiek konkretnego przekazać. Cały portret numerologiczny to kilkanaście stron materiału, więc lepiej żebyśmy wiedziały czego dokładnie szukasz 🙂
Pozdrawiam
no to powiem tyle, że te ustawienia które tu wychodzą są naprawdę mocne i energetyczne. rola pomocnika jak najbardziej do Ciebie pasuje, ale nie w stylu kogoś kto daje się wykorzystywać, tylko raczej jako ktoś kto prowadzi innych z pozycji siły. to Twoje pole i jak zbudujesz tę wewnętrzną stabilność, to będziesz się tam czuć dobrze.
sprawa dwunastki... może blokować swobodę w komunikacji i realizację zawodową czy artystyczną mniej więcej do czterdziestki. generalnie trójka w drugim cyklu to coś pozytywnego, mówi o realizacji przez komunikację albo twórczość, o radości, towarzystwie. ale masz też wyzwanie 3, więc to nie przyjdzie samo z siebie. trzeba świadomie pracować nad wyrażaniem emocji, rozwijać talenty muzyczne, plastyczne, taneczne, no i nie rozpraszać energii na boki, bo ta skłonność do słomianego zapału może utrudniać.
wyzwanie 2 też tu jest, co znaczy że warto wyrażać siebie twórczo, pracować nad poczuciem własnej wartości i uczyć sie współpracy z ludźmi nie tracąc przy tym własnej tożsamości, żeby nie skończyć jako szary wykonawca cudzych poleceń.
główne wyzwanie 1 wskazuje na budowanie silnego poczucia siebie, samodzielność, szacunek do siebie i mniejsze liczenie na pomoc z zewnątrz. Dusza wybrała ścieżkę piątki, czyli doswiadczania i wolności, dużo mogą Ci dać podróże, terapie, warsztaty. w motywacji wewnętrznej masz ósemkę z siedemnastki, opieka sił wyższych, wcielenie szamańskie, i razem z dwiema piątkami daje to zdolnosci uzdrawiania, może bioenergoterapia albo masaże. jest też potencjał na własną działalność.
hej, powiem ci Agato czym jest numerologia dla ciebie na podstawie daty 12.05.1986 🙂
najpierw liczba życiowa, czyli chyba najważniejsza. liczymy tak: 1+2+0+5+1+9+8+6 = 32, potem 3+2 = 5. twoja liczba drogi życia to 5 i oznacza ze lubisz wolność, zmiany i przygodę. takie osoby sa elastyczne i ciekawe swiata, no i często zdarzają im się nieoczekiwane zwroty w życiu.
dalej mamy liczbe duszy, czyli co napędza cię od środka. liczymy samogłoski z imienia Agata: A+A+A co daje 1+1+1 = 3. trójka to kreatywność, optymizm i potrzeba wyrażania siebie, słownie albo artystycznie, ważna jest dla ciebie też komunikacja z ludźmi.
liczba osobowości pokazuje jak widzą cię inni. bierzemy spółgłoski z Agata: G+T = 7+2 = 9. dziewiątka mówi ze wyglądasz na kogoś życzliwego i empatycznego, z takim poczuciem odpowiedzialności za innych, lubisz pomagać.
i na koniec liczba przeznaczenia, liczona ze wszystkich liter imienia: 1+7+1+2+1 = 12, potem 1+2 = 3. tu znowu trójka, co tylko potwierdza ze masz dużo zdolności do komunikacji i ekspresji. może pisanie, publiczne wystapienia albo coś artystycznego to właśnie twoje miejsce?
No więc widzę, że ktoś tu wyżej od razu przeszedł do reklamy własnych usług, co mnie trochę zastanawia. Rozumiem, że to forum i każdy może pisać co chce, ale...
Co do samej numerologii, to mam do tego dość sceptyczne podejście. Suma cyfr z daty urodzenia i nagle wiemy, że ktoś jest „dynamiczny i pełen energii”? Takie opisy pasują do połowy ludzi na świecie, więc trudno mi to traktować jako cokolwiek odkrywczego. To trochę jak horoskopy, ktos zawsze znajdzie cos co mu pasuje do wlasnej osoby.
Nie mówię, że numerologia to kompletna bzdura bo każdy ma prawo do własnych przekonań, ale zanim ktoś wyłoży pieniądze na „indywidualny portret”, warto się zastanowić co tak naprawdę dostaje w zamian. Ogólniki które można dopasować do każdego, czy jednak coś konkretnego? To pytanie retoryczne, ale myślę, że warto je sobie zadać.