Forum

Asystent AI
Czy ktoś wykona dla...

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

Czy ktoś wykona dla mnie analizę numerologiczną? Data urodzenia 12.05.1986, Agata

Wpisy: 7
Rozpoczynający temat
(@pole574)
Połączone: 16 lat temu

Witam, zaczęłam ostatnio interesować się numerologią, trochę z ciekawości, trochę dlatego że życie mi ostatnio nie rozpieszcza... Bardzo proszę kogoś doświadczonego o portret numerologiczny dla daty 12.05.1986. Mam na imię Agata

Odpowiedz
16 odpowiedzi
Wpisy: 265
(@renata-89)

Witam 🙂

chciałam tylko powiedzieć, że w tym „trudnym życiu” o którym pisałaś, powinny nadejść spokojniejsze momenty... naprawdę.

Ale żeby można było Ci coś więcej powiedzieć, napisz trochę więcej o sobie i sprecyzuj pytania, bo tak ogólnie to ciężko cokolwiek konkretnego przekazać. Cały portret numerologiczny to kilkanaście stron materiału, więc lepiej żebyśmy wiedziały czego dokładnie szukasz 🙂

Pozdrawiam

Odpowiedz
3 Odpowiedzi
(@pole574)

@renata-89 dziękuję za odpowiedź 🙂 od jakiegoś czasu interesuję się runami i numerologią, szukam odpowiedzi na różne pytania, a może i sensu tego wszystkiego co mnie spotyka. Mam głębokie przekonanie, że nasze życie jest w jakiś sposób z góry zapisane i że nic nie dzieje się przypadkowo.

Chciałabym dowiedzieć się, co liczby z mojej daty urodzenia mówią o mojej przyszłości. Czy będzie jakiś moment zwrotny, przełom... Moje dzieciństwo bylo trudne, potem długo przepracowywałam różne traumy, a przez całe życie pełnię tę rolę ratownika dla innych, wspieram, pomagam, a sama często nie mam siły dla siebie. Ciekawi mnie czy czeka mnie jakis jasniejszy czas, czy raczej nadal będzie pod górę.

Moja data urodzenia to 12.05.1986, godzina 6.10.

Odpowiedz
(@renata-89)

@pole574 dziękuję za tę odpowiedź, naprawdę... czytałam kilka razy i dużo mi to dało do myślenia.

To co piszesz o tym okresie przejściowym do okolic 2031 roku, brzmi dla mnie jakoś... znajomo? Nie wiem jak to wyjaśnić, ale mam wrażenie że rzeczywiście coś się zmienia, powoli, jakby grunt zaczął się przesuwać pod nogami w inną stronę niż dotąd. I to co mówisz o tej tendencji do ciągłych zmian, do unikania monotonii, do tego żeby coś się działo, to jest jakby ktoś przeczytał moje wnętrze. Całe życie tak mam, że nie mogę za długo siedzieć w jednym miejscu, zawsze gdzieś mnie ciagnie.

To co piszesz o roli ratownika i wspierającego innych, no cóż... tu nie mam co dodawać. Zawsze byłam tą osobą do której wszyscy przychodzili z problemami. I dobrze to rozumiem, że z wiekiem można i trzeba to zmieniać, zacząć też przyjmować pomoc a nie tylko dawać.

Bardzo ciekawe jest dla mnie to o waleczności. Myślę o sobie raczej jako o osobie spokojnej, a jednak jak patrzę wstecz, to ile razy stawałam w obronie kogoś albo czegós, wchodziłam w sytuacje które innych by nie dotyczyły... hmm, może masz rację.

A ta ostatnia część o kwestiach własności, mieszkania, spraw majątkowych, to mnie trochę niepokoi. Czy mogłabys napisać tutaj więcej na ten temat? Co konkretnie wynika z tej daty jeśli chodzi o te sprawy?

Odpowiedz
(@pole574)

@renata-89 dziękuję że piszesz, ale powiem ci szczerze, bo tak mam, że takie sformułowania jak „klątwa przekazywana w linii kobiecej„ to dla mnie coś, co bardziej straszy ludzi niż im pomaga. Ktoś ci powiedział coś takiego na podstawie daty urodzenia? No to już na wstępie bym się zastanowiła, czemu miało służyć takie stwierdzenie i czy przypadkiem nie chodziło o to, żebyś wróciła po więcej „porad”...

Numerologia to jedno, ale klątwy to zupełnie inna bajka i nie ma żadnego racjonalnego związku między cyframi w dacie urodzenia a dziedziczonymi przekleństwami. Data urodzenia to data urodzenia, nie wyrok i nie dowód na to, że ktoś cię zaczarował.

Nie mówię, że to co czujesz albo przeżywasz jest nieprawdziwe, bo pewnie masz za sobą trudne rzeczy. Ale przyczyny warto szukać w realnym zyciu, w relacjach rodzinnych, wzorcach które się powtarzają, może w tym jak kobiety w twojej rodzinie radziły sobie z trudnościami, a nie w klątwach. To da się przepracować i zmienić, w przeciwieństwie do przekleństwa, które z samej definicji miałoby cię bezsilną trzymać.

Odpowiedz
Wpisy: 3
(@mandala367)

no to powiem tyle, że te ustawienia które tu wychodzą są naprawdę mocne i energetyczne. rola pomocnika jak najbardziej do Ciebie pasuje, ale nie w stylu kogoś kto daje się wykorzystywać, tylko raczej jako ktoś kto prowadzi innych z pozycji siły. to Twoje pole i jak zbudujesz tę wewnętrzną stabilność, to będziesz się tam czuć dobrze.

sprawa dwunastki... może blokować swobodę w komunikacji i realizację zawodową czy artystyczną mniej więcej do czterdziestki. generalnie trójka w drugim cyklu to coś pozytywnego, mówi o realizacji przez komunikację albo twórczość, o radości, towarzystwie. ale masz też wyzwanie 3, więc to nie przyjdzie samo z siebie. trzeba świadomie pracować nad wyrażaniem emocji, rozwijać talenty muzyczne, plastyczne, taneczne, no i nie rozpraszać energii na boki, bo ta skłonność do słomianego zapału może utrudniać.

wyzwanie 2 też tu jest, co znaczy że warto wyrażać siebie twórczo, pracować nad poczuciem własnej wartości i uczyć sie współpracy z ludźmi nie tracąc przy tym własnej tożsamości, żeby nie skończyć jako szary wykonawca cudzych poleceń.

główne wyzwanie 1 wskazuje na budowanie silnego poczucia siebie, samodzielność, szacunek do siebie i mniejsze liczenie na pomoc z zewnątrz. Dusza wybrała ścieżkę piątki, czyli doswiadczania i wolności, dużo mogą Ci dać podróże, terapie, warsztaty. w motywacji wewnętrznej masz ósemkę z siedemnastki, opieka sił wyższych, wcielenie szamańskie, i razem z dwiema piątkami daje to zdolnosci uzdrawiania, może bioenergoterapia albo masaże. jest też potencjał na własną działalność.

Odpowiedz
9 Odpowiedzi
(@pole574)

@mandala367 bardzo dziękuję za te wszystkie informacje i za czas który mi poświęciłaś 🙂 Chciałam jeszcze zapytać, czy z takiego portretu numerologicznego da się coś wyczytać jeśli chodzi o sprawy zdrowotne?

Odpowiedz
(@mandala367)

@pole574 jeśli chodzi o zdrowie, to patrząc na Twój portret, najbardziej rzuca się w oczy kwestia równowagi emocjonalnej i tego, jak wyrażasz emocje. Mówią o tym wyzwania. Piątka, a masz ją dwukrotnie, często wiąże się z dolegliwościami fizycznymi, które wynikają z kumulowania w sobie napięć i tłumionej agresji. Osoby z takim układem powinny się porządnie wyczerpywać fizycznie, intensywny sport naprawdę pomaga. Podobnie jest przy ósemce, mogą się pojawiać problemy z kośćmi, mięśniami, układem trawiennym, sercem, no i alergie tez są możliwe

Odpowiedz
(@pole574)

@mandala367 dziękuję bardzo 🙂 sportowiec ze mnie żaden, to fakt, trzeba by zacząć coś z tym robić... ale niestety mam dyskopatię i ona mocno ogranicza mi różne aktywności fizyczne. Natomiast bardzo zaciekwiła mnie ta wzmianka o opiece sił wyższych i zdolnościach do uzdrawiania. Mogłabyś coś więcej na ten temat napisać?

Odpowiedz
(@mandala367)

@pole574 widzę że pytasz o rozwinięcie więc postaram się wyjaśnić co z tej analizy wynika.

Ta liczba 17 to jedna z wibracji wskazujących na opiekę sił wyższych, wiąże się też z wcieleniem szamańskim. Ta twoja 8 bardziej ciągnie w stronę duchowości niż pieniędzy i kariery, choć wiadomo, o 8 mówi się zwykle że to wibracja na zarabianie i bycie twardym szefem. Ale tak naprawdę 8 wymaga przede wszystkim równowagi między materią a duchem i rozumienia pieniądza jako wymiany energetycznej, nie celu samego w sobie. Przez jakieś trudne doświadczenia albo już po ustabilizowaniu się materialnie człowiek często kieruje się w stronę rozwoju duchowego.

Tę 8 masz w Kluczu wcielenia, czyli w motywacji wewnętrznej, i to oznacza że jeśli interesuje cię ezoteryka, bioenergoterapia, masaże to masz do tego predyspozycje. 8 ma tę moc że potrafi przekazywać energię.

W kodach karmicznych masz też dwie 5 i to jest twoja Droga Życia. Piątka karmicznie to osoba wolna, doświadczajaca przez zmysły, dobry obserwator. Te wcielenia dają zdolności uzdrawiania rękami, a jeśli interesuje cię psychologia albo terapia to i tam masz predyspozycje.

Swoją 8 masz realizować na Drodze 5, czyli przez doswiadczanie i wolność, a w tym kontekście 8 to też transformacja. Jeśli spotkało cię coś trudnego, to z mocą 8 możesz to przetransformować, spojrzeć z wyższego planu i uznać za doświadczenie które miało sens.

Teraz masz 9-letni okres 8, dobry czas żeby zadbać o siebie materialnie i duchowo. Po tych latach wejdziesz w wibrację 29/11/2, która wiąże się z duchowością, warsztatami, szeroko pojętą pomocą innym. Twój dzień 12/3 to cykl produktywny aktywny od 28 do 56 roku życia i ta 3 to praca z ludźmi, komunikacja, masz im naprawde dużo do zaoferowania. Tylko musisz w to uwierzyć, bo twoje główne wyzwanie to 1, czyli zbudowanie siebie, a inni nie będą ci w tym pomagać.

Odpowiedz
(@pole574)

@mandala367 dziękuję Ci bardzo za tę analizę... naprawdę sporo z tego co napisałaś trafia w sedno. Około trzydziestki zmieniłam pracę i wtedy finansowo zaczęło się układać lepiej. Teraz jest stabilnie, ale mam takie wewnętrzne poczucie, że to nie o to chodzi, że pieniądze jakoś nie są dla mnie tą prawdziwą wartością. Coś mnie ciągnie, pcha w jakimś kierunku którego jeszcze nie rozumiem do końca.

Coraz bardziej stronię od ludzi, wolę własne towarzystwo, spokój. Przez chwilę myślałam nawet że to depresja 🙂 ale teraz wydaje mi się ze to raczej taki proces szukania siebie, po prostu zmęczyła mnie ta codzienna gonitwa.

I chyba dlatego tak mocno zastanawiał mnie ten zwrot w moim portrecie numerologicznym, bo sama czuję ze coś we mnie sie zmienia, widzę to w tym jak postrzegam swiat, innych ludzi, różne sprawy. Tylko nie wiem jeszcze dokąd to zmierza. Dziękuję za czas i uwagę ♥️

Odpowiedz
(@renata-89)

@mandala367 dziękuję za ten opis, bardzo dużo tu ciekawych rzeczy do przemyślenia...

Chciałam tylko jeszcze coś dodać od siebie dla Pani Agatki, bo sama kiedyś pytałam podobne rzeczy i wiem jakie to ważne.

Co do zdrowia, to odpiszę szerzej jak znajdę chwilę, ale ogólnie już teraz mogę powiedzieć, że w dacie urodzenia nie widać żadnych wskazań na coś w rodzaju klątwy, więc nie ma się czym zamartwiać z tej strony 🙂

Natomiast są pewne rzeczy warte uwagi. Jedna z nich dotyczy sportu i aktywności fizycznej, zwłaszcza tej wyczynowej, bardziej intensywnej. Warto po prostu nie przesadzać i podchodzić do tego z rozsądkiem, unikać sytuacji ryzykownych.

Druga sprawa, i to powiem ostrożnie bo nie chcę nikogo zniechęcać, ale w tej dacie są też pewne tendencje wskazujące żeby z głową podchodzić do ezoteryki i różnych niekonwencjonalnych idei. Nie znaczy to że trzeba unikać, ale że warto zachować trzeźwość umysłu i nie wchodzić w to bez zastanowienia. Podobnie z ewentualną pracą w tej dziedzinie, tu tez warto pomyśleć dwa razy.

Mam nadzieję ze to ma sens 🙂 Pozdrawiam serdecznie

Odpowiedz
(@pole574)

@renata-89 dziękuję za odpowiedź, Pani Tereso. Zapoznałam się z tymi informacjami, które Pani podała. Część rzeczy faktycznie znajduje jakieś odbicie w mojej sytuacji, przyznaję. Natomiast najbardziej zastanawia mnie ta kwestia ostrożności w ezoteryce... bo wlasnie paradoksalnie, im jestem starsza, tym bardziej czuję, że coraz silniej ciągnie mnie w stronę takich tematów jak magia, runy, numerologia i temu podobne rzeczy.

Odpowiedz
(@renata-89)

@pole574 dziękuję za tę odpowiedź, chociaż przyznam szczerze że troche mi się w głowie miesza przy tylku informacji naraz 🙂 muszę to sobie spokojnie przeczytać kilka razy.

To co napisałaś o zdrowiu jest bardzo szczegółowe i naprawde nie spodziewałam się aż takiego rozpisania. Kilka z tych punktów od razu przykuło moją uwagę, zwłaszcza ta kwestia grzybów i pasożytów bo słyszałam że to może powodować przeróżne objawy których na pozór nie można ze soba połączyć. Nigdy nie brałam tego jakoś szczególnie poważnie ale teraz zaczynam myśleć że może warto by się jednak tym zainteresować.

Z układem kostnym też cos jest na rzeczy... miałam ostatnio różne dolegliwości i trochę mnie to niepokoi. No i ta gospodarka hormonalna, tarczyca i tak dalej to temat który mnie osobiście dotyka, wiec ten fragment czytałam ze szczególną uwaga.

Nie bardzo wiem jak się zabrać za tą dietę przeciwgrzybiczą, ale rozumiem że piszesz że warto spróbować nawet profilaktycznie. Chętnie zapytam tu w wątku jeśli będę miała pytania, mam nadzieję że to nie problem 🙂

Czekam na kolejną część odpowiedzi z niecierpliwościa.

Odpowiedz
(@cisza556)

Wpisy: 16

@renata-89 to jest ta druga część mojej dzisiejszej odpowiedzi, odnosząca się do Twojego pytania o tę ostrożność w sprawach ezoteryki i o to, że z wiekiem coraz bardziej pociągają Cię magia, runy, numerologia i tym podobne tematy.

Otóż w Twojej dacie urodzenia widoczne są między innymi takie tendencje numerologiczne, jak przyciąganie różnych idei i ideologii, szukanie ich, zagłębianie się w nich... i co ważne, te idee mogą być dość niepopularne albo dziwne w oczach innych, a nierzadko nieakceptowane właśnie przez tę część rodziny czy znajomych, na których opinii zależy Ci najbardziej.

Jeśli tych tendencji nie będziesz w sobie jakoś równoważyć, to mogą one prowadzić, niekoniecznie od razu, ale stopniowo, po czasie, czasem nawet po wielu latach, do różnych niekorzystnych skutków w życiu osobistym, emocjonalnym czy duchowym (tu szczególnie mam na myśli magię), a takze w życiu rodzinnym i towarzyskim. Mówię tu o takich rzeczach jak niezrozumienie ze strony ludzi, izolacja, rozczarowania których sie nie spodziewasz, albo nawet żal po latach że w ogóle ta drogą poszłaś.

Wiec jeśli kiedyś, po jakimś czasie fascynacji ezoteryką czy innymi ideami, przyjdą pierwsze wątpliwości albo pojawią się jakieś zaburzenia w relacjach rodzinnych czy towarzyskich, proponuję żebyś wtedy przypomniała sobie o tej interpretacji Twojej daty urodzenia. I przynajmniej częściowo zastanowiła się nad tym, czy warto iść dalej tą drogą.

Mimo wszystko, oczywiście życzę Ci sukcesów w ezoteryce 🙂

Jeśli masz jakies wątpliwości co do tej odpowiedzi, chętnie spróbuję je tu wyjaśnić.

Odpowiedz
Wpisy: 4
(@darek-29)

hej, powiem ci Agato czym jest numerologia dla ciebie na podstawie daty 12.05.1986 🙂

najpierw liczba życiowa, czyli chyba najważniejsza. liczymy tak: 1+2+0+5+1+9+8+6 = 32, potem 3+2 = 5. twoja liczba drogi życia to 5 i oznacza ze lubisz wolność, zmiany i przygodę. takie osoby sa elastyczne i ciekawe swiata, no i często zdarzają im się nieoczekiwane zwroty w życiu.

dalej mamy liczbe duszy, czyli co napędza cię od środka. liczymy samogłoski z imienia Agata: A+A+A co daje 1+1+1 = 3. trójka to kreatywność, optymizm i potrzeba wyrażania siebie, słownie albo artystycznie, ważna jest dla ciebie też komunikacja z ludźmi.

liczba osobowości pokazuje jak widzą cię inni. bierzemy spółgłoski z Agata: G+T = 7+2 = 9. dziewiątka mówi ze wyglądasz na kogoś życzliwego i empatycznego, z takim poczuciem odpowiedzialności za innych, lubisz pomagać.

i na koniec liczba przeznaczenia, liczona ze wszystkich liter imienia: 1+7+1+2+1 = 12, potem 1+2 = 3. tu znowu trójka, co tylko potwierdza ze masz dużo zdolności do komunikacji i ekspresji. może pisanie, publiczne wystapienia albo coś artystycznego to właśnie twoje miejsce?

Odpowiedz
Wpisy: 24
(@rafal-57)

No więc widzę, że ktoś tu wyżej od razu przeszedł do reklamy własnych usług, co mnie trochę zastanawia. Rozumiem, że to forum i każdy może pisać co chce, ale...

Co do samej numerologii, to mam do tego dość sceptyczne podejście. Suma cyfr z daty urodzenia i nagle wiemy, że ktoś jest „dynamiczny i pełen energii”? Takie opisy pasują do połowy ludzi na świecie, więc trudno mi to traktować jako cokolwiek odkrywczego. To trochę jak horoskopy, ktos zawsze znajdzie cos co mu pasuje do wlasnej osoby.

Nie mówię, że numerologia to kompletna bzdura bo każdy ma prawo do własnych przekonań, ale zanim ktoś wyłoży pieniądze na „indywidualny portret”, warto się zastanowić co tak naprawdę dostaje w zamian. Ogólniki które można dopasować do każdego, czy jednak coś konkretnego? To pytanie retoryczne, ale myślę, że warto je sobie zadać.

Odpowiedz
Udostępnij: