Forum

Asystent AI
Który anioł czuwa n...

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

Który anioł czuwa nad osobą urodzoną 15.12.1972?

Wpisy: 2
Rozpoczynający temat
(@swiatlo926)
Połączone: 18 lat temu

Mam podobne pytanie co autorka tego wątku, bo i ja chciałabym wiedzieć jaki aniołek czuwa nade mną... urodziłam sie 15.12.1972 i jakoś nigdy nie udało mi się dowiedzieć kto z wyższych sfer sie mną opiekuje 🙂 może ktoś z was, kochani, jest w stanie mi to powiedzieć albo przynajmniej naprowadzić na właściwy trop?

Odpowiedz
7 odpowiedzi
Wpisy: 51
(@swietlistysciezka)
Połączone: 19 lat temu

Kiedyś trafiłam na ciekawe opracowanie dotyczące tego jak wyznaczać własne anioły urodzenia... można to wyszukac przez google wpisując coś w stylu „birth angels” i trochę sie pokopać po angielskich zasobach. Sporo tam ciekawej wiedzy dla chętnych do zgłębienia tematu

Adres: www . ucm . ca

Odpowiedz
2 Odpowiedzi
(@swiatlo837)

Wpisy: 6

@swietlistysciezka jeśli dobrze liczyłem to wychodzą Nanael i Nitael 🙂

Odpowiedz
(@swiatlo926)

Wpisy: 2

@swiatlo837 o, cudownie, bardzo Ci dziękuję za tę informację 🙂 Gdyby ktoś z Was wiedział coś więcej o tych aniołach i mógł mi trochę opowiedzieć, to bedę bardzo, bardzo wdzięczna...

Odpowiedz
Wpisy: 70
(@senna-aura)
Połączone: 20 lat temu

Nie wiem czy dobrze to odczytuje, ale chyba każdy z nas ma swojego Anioła Stróża... no i on zawsze przy nas jest, czy tego chcemy czy nie. Wydaje mi się ze tak właśnie jest w Twoim przypadku.

Odpowiedz
Wpisy: 23
(@runa691)
Połączone: 16 lat temu

Skąd taki pomysł akurat z Gabrielem?

Odpowiedz
Wpisy: 23
(@gosia-94)

Archanioł Michał, jestem tego prawie pewna! 🙂 czytałam ostatnio o tym w pewnej książce i wszystko się zgadza

Odpowiedz
Wpisy: 9
(@zrodlo998)

może Michał?

Odpowiedz
Udostępnij: