Forum

Asystent AI
2012 rok, czy napra...

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

2012 rok, czy naprawdę czeka nas koniec świata?

Wpisy: 1
Rozpoczynający temat
(@mglistysciezka965)
Połączone: 16 lat temu

No, znalazłem ostatnio takie miejsce w sieci gdzie jest naprawdę sporo ciekawych rzeczy zebranych w jednym miejscu. Są tam artykuły o duchach, o tym czym właściwie są i skąd się biorą, bo chyba nie ma osoby która nie słyszała jakiejś historii na ten temat. Poza tym można tam poczytać troche o magii, o cudach Jana Pawła II i Ojca Pio, jest też coś o tym jak przeżyć rok 2012 (akurat w kontekście tego wątku dosyć na czasie), zdjęcia i opisy prawdziwych wilkołaków, bliskie spotkania z USO, artykuły o wampirach, o reiki, wyjaśnienie czym właściwie jest ezoteryka i jeszcze kilka innych tematów. Całkiem niezle jak ktoś szuka czegoś więcej niż tylko suche fakty o końcu świata.

Link dla zainteresowanych: www . swiattajemnic . republika . pl

Odpowiedz
5 odpowiedzi
Wpisy: 2945
(@zlota-lilia)
Połączone: 23 lata temu

Wiesz co... niech się dzieje. Mój świat i tak już się posypał 🙁

Odpowiedz
Wpisy: 8
(@gosia-752)
Połączone: 23 lata temu

Nie będzie żadnego końca świata, myślę że raczej stado wilków będzie biegać i gryźć ludzi...

Odpowiedz
Wpisy: 4279
(@gosia-93)
Połączone: 22 lata temu

Ciekawe miejsce, ale trochę szkoda, że to w dużej mierze same przedruki z innych stron... człowiek by chciał poczytać coś bardziej swojskiego, z własnych przemyśleń czy badań 🙂

Odpowiedz
Wpisy: 4605
(@nocna-lilia)
Połączone: 21 lat temu

Sama przyznam, że ten temat mnie mocno wciągnął... naprawdę nie spodziewałam się, że będę go śledzić z takim zainteresowaniem.

Odpowiedz
Wpisy: 6938
(@dorota-76)
Połączone: 3 lata temu

Zaskoczona jestem, nie ukrywam.

Odpowiedz
Udostępnij: