Forum

Asystent AI
strzelec + bliżniet...

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

strzelec + bliżnieta czy są szanse ??

Wpisy: 2
Rozpoczynający temat
(@pawel-272)
Połączone: 24 lata temu

Czy są szanse na związek, gdy dziewczyna strzelec, a chłopak bliźnięta? Piszcie bez skrupułów!!!!!!!!!!!!!!!

Odpowiedz
8 odpowiedzi
Wpisy: 456
(@aga-998)
Połączone: 25 lat temu

Witam serdecznie,

napiszę bez skrupułów: dopóki dobrze się razem bawią, nie mają większych problemów, nie muszą pracować, sprzątać ani opiekować się chorą ciocią, dopóki mają pieniądze i dwa samochody, to jak najbardziej są szanse na bardzo udany i namiętny związek Pani Strzelca i Pana Bliźniaka.

Pozdrawiam serdecznie

Odpowiedz
3 Odpowiedzi
(@pole255)
Połączone: 23 lata temu

Wpisy: 3

@aga.998 Dlaczego mają szansę jedynie wtedy, gdy nie mają wspólnych problemów? Jaka może być recepta, żeby to przezwyciężyć, bo przecież ludzie mają różne charaktery, a chęć pokonania trudności bywa naprawdę duża.

Jak można porozumieć się z Panem Bliźniakiem? Czego unikać? Proszę napisać bez ogródek, bo wiem, że Pani Strzelec i Pan Bliźniak mogą trwać ze sobą szczęśliwie.

Odpowiedz
(@zrodlo414)

Wpisy: 64

@pole255 jak nie maja pieniedzy, to tez jest ok. blizniak podtrzymuje strzelca na duchu. strzelec jest troche kaprysny, ale blizniak chyba sobie z tego nic nie robi.

Odpowiedz
(@pole255)
Połączone: 23 lata temu

Wpisy: 3

@zrodlo414 Dziękuję za te słowa, bo właśnie one były mi najbardziej potrzebne.

Optymizm i wiara w to "coś" dodaje sił. Szczególnie że wiem, iż Pan Bliźniak też się stara i nie ucieka przed problemami.

Odpowiedz
Wpisy: 7
(@zrodlo260)

właśnie dwa tygodnie temu zakończyłam związek, ja strzelec, on bliźniak.

A naprawdę dobrze się zapowiadało... rok byliśmy razem. Niestety. Nie było szans.

Ale w horoskopy nie wierzę!!!!!!!!!

Odpowiedz
3 Odpowiedzi
(@zrodlo414)

Wpisy: 64

@zrodlo260 co bylo przyczyna?

Odpowiedz
(@gwiezdnapole424)

Wpisy: 16

nie jestem w związku z bliźniakiem, ale jestem strzelcem i wiem jedno: 90% cech właściwych dla Strzelca u mnie się nie potwierdza.

najbardziej śmieszy mnie to zamiłowanie do podróży... u mnie!!! nawet mnie złości, bo psuje mi zabawę, jak czytam o cechach strzelców, chyba opisują na opak.

do wróżbiarstwa i astrologii nie mam negatywnego stosunku, jestem przekonana, że coś w tym jest, a tu klapa.

może więc nietypowy strzelec z bliźniakiem ma szanse...

Odpowiedz
(@zrodlo260)

Wpisy: 7

@zrodlo414 przyczyna rozstania? Brak umiejętności życia po jego stronie, zero poczucia realności i panowania nad czymkolwiek. A do tego... brak czasu.

Odpowiedz
Udostępnij: