Forum

Asystent AI
Powiadomienia
Wyczyść wszystko

Astrolog i tarot?

Wpisy: 4
Rozpoczynający temat
(@ola-583)
Połączone: 24 lata temu

Droga wróżko, dziękuję za odpowiedź na mój poprzedni wątek.

Byłam zgodnie z sugestią dzisiaj u wróżki i przyznam, że wróciłam całkowicie załamana. Wszystko jest złe w moim życiu:

mąż nie ten, demon, który mnie niszczy i przez którego mogę skończyć źle,
kochanek nie kocha i jestem jego zabawką (taki sam egoista, bo podobno bliźniaki takie są),
a moje niepełnosprawne dziecko będzie wymagało mojej opieki przez całe życie.

Przyznam, że jestem kompletnie załamana i już nie widzę przed sobą nic dobrego. Czy tarot może się mylić, czy może być inaczej?

Jeśli zobaczysz coś pozytywnego w mojej astrologii, to proszę, daj mi znać.

19.12.1968, urodzona w Tychach, godz. około 22

Odpowiedz
4 odpowiedzi
Wpisy: 456
(@aga-998)
Połączone: 25 lat temu

Witam serdecznie,

czasem tak jest, że wróżki mówią zupełnie nie to, co chciałoby się usłyszeć. W wielu przypadkach są to jednak tylko sugestie, a opisaną przez karty przyszłość można zmienić, przede wszystkim własnym działaniem i siłą charakteru. Trzeba tylko wiedzieć, czego się chce, a czego nie, i czego się od innych oczekuje.

Wróżka może opisać Pani sytuację i wariant przyszłości, jaki z niej MOŻE wyniknąć, ale nie podejmie za Panią decyzji, które tę przyszłość zmienią, ani nie rzuci magicznego czaru na osoby wokół Pani.

Sytuacja w Pani małżeństwie nie jest dobra, a intencje żonatego mężczyzny ingerującego w cudzy związek często można postawić pod dużym znakiem zapytania. Nad tą częścią wróżby powinna się Pani moim zdaniem zastanowić. Co innego bowiem dramatyczny i porywający romans, a zupełnie co innego stanąć na sali sądowej naprzeciw byłej żony, a w Pani przypadku męża.

O wiele mniej przejmowałabym się wróżbą dotyczącą zdrowia dziecka. Medycyna dawno prześcignęła to, co widać w kartach, a poza tym, żeby wypowiadać się o przebiegu choroby, trzeba być i wróżką, i lekarzem, albo choćby szczerze i długo interesować się medycyną.

Dlatego radzę się nie załamywać, tylko potraktować całą sprawę jako magiczną konsultację i wydarzenie godne przemyślenia, a nie jako sztywny wariant przyszłości, która Panią wbrew woli dopadnie.

Pozdrawiam serdecznie i życzę odwagi i szczerości w porządkowaniu własnych spraw, chyba że uzna Pani, że lepiej zachować istniejący stan rzeczy,
Aldona Rutecka

Odpowiedz
3 Odpowiedzi
(@ola-583)

@aga.998 Droga wrozko, wiem, ze czasem slyszymy cos innego, niz chcielibysmy. Myslalam o tym przez te dwa dni i rozwazalam cala wizyte.

Problem w tym, ze caly seans wydal mi sie strasznie mroczny, a wrozka kilka razy sie pomylila co do mojego zycia i nie odkryla takich spraw jak budowa domu, chore dziecko, moja stabilnosc finansowa i dobra praca. Wrecz mowila, ze powinnam to unormowac, a jest co najmniej powyzej normy.

Czy te sprawy mogly jej w kartach umknac? Czy mozna miec gorszy dzien do czytania z nich, czy po prostu nie ma wystarczajacych umiejetnosci?

Teraz zastanawiam sie, czy nie powinnam pojsc jeszcze raz i sprobowac potwierdzic albo zanegowac te sugestie. Mysle rowniez, czy to nie jest tak, ze wrozka odkrywa dokladnie to, co mamy w danym momencie w glowie, i sa to nasze wlasne obawy i leki. Ja bylam u niej w stanie krytycznym, czy taka moja postawa mogla miec wplyw na rozklad kart?

Przyznam, ze czuje sie bardzo zle, bo pod jej wplywem zakonczylam zwiazek z tamtym mezczyzna i pewnie teraz bede rozwazac, czy nie zrobilam tego zbyt pochopnie.

Nie rozumiem tez tego fragmentu o znaku zapytania nad intencjami. Czy moja sytuacje w malzenstwie ocenilas na podstawie mojej astrologii, czy na podstawie wnioskow z mojej wizyty u tarocistki?

serdecznie pozdrawiam i dziekuje

Odpowiedz
(@aga-998)
Połączone: 25 lat temu

Wpisy: 456

Witam ponownie,

są różne wróżki i niestety wysłuchanie ich przepowiedni wymaga czasem żelaznych nerwów. Proszę jednak nie traktować takiej wizyty jak wyroczni. Wróżby mogą być wskazówką, próbą opisania Pani sytuacji z innego punktu widzenia, ale nie są jedynym możliwym wariantem przyszłości. Czasem po prostu się nie udają, choć klienci już na progu oczekują, że wróżka opowie im wszystko o nich, łącznie z najskrytszymi marzeniami. Niektóre rzeczywiście to potrafią, inne nie.

Proszę więc potraktować tamtą wizytę jako inspirację i spojrzenie na Pani sprawy z innej perspektywy. Zapewniam, że jeśli pójdzie Pani do innej wróżki, rozkłady kart będą inne. Dyskusja z wróżką nic Pani nie przyniesie.

Pyta Pani, czy wróżka odkrywa dokładnie to, co mamy w danym momencie w głowie. W dużej mierze tak właśnie jest, choć to tylko moja opinia. Dlatego wizytę warto przemyśleć, ale decyzje podejmować samodzielnie.

Ja nigdy nie słucham przepowiedni dotyczących chorób, szczególnie u dzieci. Straszenie matek uważam za niedopuszczalne i kiedy jeszcze raz ktoś zacznie Pani w ten sposób wróżyć chorobę dziecka, radzę potraktować go odpowiednio nieuprzejmie. Bez przygotowania medycznego nie należy tak radykalnie się na ten temat wypowiadać.

A co do tego, na jakiej podstawie oceniłam Pani małżeństwo: skoro myśli Pani o związku z innym mężczyzną, to sytuacja w obecnym nie może być dobra.

Pozdrawiam serdecznie

Odpowiedz
(@ola-583)

@aga.998 Wróżko, dziękuję za wytrwałość w słuchaniu moich użalań.

Byłam jednak jeszcze raz na tarocie! Karty rozłożyły się właściwie dokładnie tak samo!!! Ale ta wróżka miała więcej taktu i podała te wiadomości bardzo ciepło. Tak jak poprzednia powiedziała o moim obecnym związku z mężem i o tym drugim i podobnie oba zanegowała, ale zrobiła to w formie, która daje nadzieję.

O dziecku nie wspominałam, nauczona złym doświadczeniem. Miałam też zdecydowanie lepszy nastrój.

Dziękuję za wszystko, pozdrawiam.

p.s. dowiedziałam się dodatkowo, że mam zdolności i mogłabym sama stawiać tarota, być psychologiem i pomagać innym. Może kiedyś....

Tamta wróżka powiedziała, że mój syn jest moją karmą, co to znaczy? A ta wczoraj powiedziała, że syn jest tylko i wyłącznie moim dzieckiem, nie w znaczeniu fizycznym, tylko psychicznym.

pozdrawiam

Odpowiedz
Udostępnij: