Forum

Asystent AI
Zapytanie o asceden...

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

Zapytanie o ascedent.

Wpisy: 9
Rozpoczynający temat
(@srebrnazrodlo420)
Połączone: 22 lata temu

Ostatnio przeczytałam na forum o ascendencie. Chciałabym dowiedzieć się, jaki jest mój i jaki ma wpływ na mój znak. Urodziłam się 17.12.1972 r. w Gdańsku o 17.45.

Z góry bardzo dziękuję.

Odpowiedz
8 odpowiedzi
Wpisy: 14
(@blekitnamandala726)
Połączone: 24 lata temu

Hej,
...... ascendent w Raku.
A masz już dzieci?

Odpowiedz
Rozpoczynający temat
(@srebrnazrodlo420)

Proszę Panią Mariannę albo drugą z Pań o odpowiedź na moje zapytanie. Chciałabym być tego pewna, bo coś ten Rak nie wydaje mi się.

Odpowiedz
3 Odpowiedzi
(@michal-95)
Połączone: 23 lata temu

Wpisy: 52

@srebrnazrodlo420 Czy tylko jedna osoba tutaj ma monopol na rację? Dlaczego tak się bronisz, przecież to nie choroba? Rak na 100%, 27 stopień. Chyba że masz nieprawdziwe dane, ale to już inna sprawa.

Andrzej
www . astrolog . pl

Odpowiedz
(@srebrnazrodlo420)

@michal.95 Dziękuję za odpowiedź.

Nie chodzi o to, że tylko jedna z Pań może mieć rację, tylko o to, że akurat do Niej zwróciłam się z takim zapytaniem o wyliczenie i dlatego chciałam, żeby Ona mi odpowiedziała.

W jednym z wątków padło, czym jest ascendent, między innymi że to znak, który czujemy całą duszą. Pewnie moja reakcja wynikała też z tego, że ostatnio raczki namieszały mi sporo w życiu. Może ja starałam się je wyczuć, ale one mnie kompletnie nie. Zatraciły granicę między pomaganiem komuś a własnym interesem.

Faktycznie coś się we mnie z tego raczka zgadza, ale strzelca w sobie bardziej lubię i myślę, że on dominuje. Nie było moim celem nikogo urazić, jestem też ciekawa innych opinii.

Proszę, może napisałbyś mi coś o moim horoskopie, uwzględniając raczka, bo nie zaprzeczam, że też się z niego cieszę. Przepraszam i jeszcze raz dziękuję.

Odpowiedz
(@michal-95)
Połączone: 23 lata temu

Wpisy: 52

@srebrnazrodlo420 Weź pod uwagę, że w Strzelcu masz jeszcze Merkurego, czyli zalety i wady intelektu Strzelca, a do tego Neptuna. Masz więc prawo czuć się Strzelcem, ale Raczek będzie coraz bardziej wychodził na jaw i tak już będzie z wiekiem ;-).

Odpowiedz
Wpisy: 276
(@zrodlo915)
Połączone: 25 lat temu

Witam,

z ascendentem rzeczywiście bywa tak, że przez pewną, szczególnie pierwszą część życia się go nie zauważa. U Pani na tę godzinę wypada 26 stopni i 27 minut Raka, ale gdyby urodziła się Pani dwadzieścia minut później, przeszedłby już do Lwa, a to bardzo duża różnica. Warto przepytać rodzinę, może o tej porze zaczął się poród, a Pani ujrzała świat trochę później.

W Pani horoskopie jest, poza ascendentem w Raku, sporo żywiołu wody. Ma Pani dwie planety osobiste, Marsa i Wenus, w Skorpionie. To przesądza o tym, że będzie Pani przyciągać osoby o silnym wpływie znaków wodnych, czyli Raki, Skorpiony i Ryby.

Ascendent w Raku daje u Strzelców dziwną nieśmiałość w nowych sytuacjach, zbytnią wrażliwość na krytykę, a także trudność w wybaczaniu uraz. Daje też szczęście do dzieci, i to nie tylko własnych, cudze dzieci również lgną do osób o silnych wpływach Raka.

Pozdrawiam serdecznie
Marianna Zaleska

Odpowiedz
2 Odpowiedzi
(@srebrnazrodlo420)

@zrodlo915 Dziękuję Wam za odpowiedź. Fajnie dowiedzieć się czegoś o swoim horoskopie.

Myślę, że się sprawdza. Jedynie w przypadku moich własnych dzieci jeszcze nie, może w tym wypadku strzelec nad tym panuje:-)). Wiem teraz, skąd pewne rzeczy u mnie się wzięły.

Dziękuję ponownie i pozdrawiam.

Odpowiedz
(@srebrnazrodlo420)

@zrodlo915 Jeszcze co do tego czasu przyjścia na świat: to jest godzina, w której przyszłam na świat i lekarz stwierdził, że oddycham. Kiedy wydałam swój pierwszy okrzyk w nowym świecie.

Odpowiedz
Udostępnij: