Forum

Asystent AI
Przepowiednie astro...

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

Przepowiednie astrologiczne na rok 2014

Wpisy: 0
Rozpoczynający temat
(@pole614)
Połączone: 16 lat temu

Hmm, właściwie to tyle co nic... ktoś wrzucił sam tytuł bez żadnej treści. Bede czekał aż pojawi się coś konkretnego, bo na razie nie ma tu czego czytać.

Odpowiedz
11 odpowiedzi
(@energia695)

no bo właśnie o to chodzi, jeden horoskop napisany dla wszystkich urodzonych w tym samym znaku... i co, wszyscy mają przeżyć dokładnie to samo w 2014? 😀 serio, miliony ludzi i każdy ma ten sam rok przed sobą? to trochę jakby mówić że wszyscy co urodzili się w poniedziałek będą szczęśliwi w środy heh. dla mnie to zwykla sciema, nic wiecej

Odpowiedz
6 Odpowiedzi
(@oddech195)

Wpisy: 298

@energia695 no wiesz, trochę to jednak tylko taka zabawa, nie ma co brać tego tak serio 🙂

Odpowiedz
(@energia695)

@oddech195 no słuchaj, muszę zapytać wprost, czy każdy wątek na tym forum musi koniecznie mieć twój komentarz? 😉

Odpowiedz
(@pole221)

@energia695 sama rozumiesz, można co jakiś czas zmieniać nick i nie okraszać wątków swoimi wpisami, udawać na przykład kogoś innego 🙂

Przy okazji... źle mi sie kojarzy ten nick, jest jakaś firma w Warszawie pod taką samą nazwą, przypadek czy pracujesz tam i reklamujesz?

Odpowiedz
(@blekitnaswiatlo)

Wpisy: 3

@pole221 okej, to ja, człowiek bez rozumu, publicznie oświadczam że jestem przeciwna wierze w horoskopy, magię i wróżby. Ja, człowiek bez rozumu, protestuję przeciwko wpuszczaniu do mediów wszelkiej maści programów wróżbiarskich. Stwierdzam też, że ta cała zabawa wyrządza społeczeństwu realną krzywdę moralną. Przestrzegam ludzi przed korzystaniem z takich usług i dostrzegam przy okazji całkiem sporą szkodę ekonomiczną, jaką to powoduje. Wnioskuję o złożenie wotum nieufności wobec zupełnego braku odpowiedzialności ze strony wróżek i wróżbitów. I na koniec wzywam wszystkich, rowniez tych co tak jak ja nie posiadają rozumu, żeby w końcu poszli po ten rozum do głowy 🙂

Odpowiedz
(@runa136)

@blekitnaswiatlo to jakiś manifest? Brzmi jak odezwa z zebrania jakiegoś stowarzyszenia pełnego ludzi, którym wydaje się, że mają monopol typów niestety nie brakuje...

Odpowiedz
(@blekitnaswiatlo)

Wpisy: 3

@runa136 nie trafiłeś 🙂 to wyraźny protest przeciwko POszustów, nie ich obrona.

Odpowiedz
Wpisy: 7
(@nina-65)

Znam jedną wróżkę, którą mogę polecić z czystym sumieniem, naprawde świetna w tym co robi.

Odpowiedz
Wpisy: 7
(@nina-65)

Hej, nie wiem kto tutaj wciąż poleca tę wróżkę Mirindanę, ale serio, to już wygląda jak spam i nikomu to nie służy. Nie sądzę też, żeby to komukolwiek pomogło w zdobyciu czegokolwiek więcej niż chwilowa uwaga 🙂

Odpowiedz
1 Odpowiedz
(@zrodlo56)

Wpisy: 1

@nina-65 wiesz, mnie akurat sprawdził się horoskop na 2013 zrobiony przez jedną z autorek, którą śledzę od jakiegoś czasu... i to całkiem nieźle, bo powiedziałabym że z jakieś 90 procentową trafnością. A ona sama zaznacza w opisie że to horoskop ogólny dla danego znaku, nie indywidualny, wiec trzeba mieć to na uwadze.

Na 2014 też coś napisała, jeśli chcesz możesz zapytać tu w wątku to powiem więcej.

Oczywiście horoskop generalny trzeba traktować z pewnym dystansem i przymrużeniem oka, bo wiadomo że nie wszystkie Wagi czy inne znaki przeżywają dokładnie to samo w danym roku. To tylko ogolne energie, pewna mapa możliwości... Ale właśnie dlatego byłam zaskoczona gdy ten z zeszłego roku pokrył się z tym co faktycznie u mnie się wydarzyło. Może to przypadek, a może nie 🙂

www . beatakalinowska . cba . pl/index . php/artykuly/item/163-horoskop-na-2014-rok-ogolny

Odpowiedz
Wpisy: 100
(@dorota-76)

Jestem po prostu przerażona tym, co ten horoskop zapowiada na przyszły rok...

Odpowiedz
Udostępnij: