Forum

Asystent AI
Kiedy najlepiej zaj...

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

Kiedy najlepiej zajść w ciążę? - prośba o horoskop (ur. 15.12.1972)

Wpisy: 69
Rozpoczynający temat
(@zrodlo414)
Połączone: 25 lat temu

urodziłam się 15.12.1972 w Warszawie i bardzo chciałabym się dowiedzieć, jaki byłby optymalny czas na dziecko dla mnie. czy moje gwiazdy wskazują jakiś konkretny okres?

pytam też bo szykuje się dłuższy wyjazd i zastanawiam sie w jakim ogólnie czasie teraz jestem jeśli chodzi o życiowe sprawy. co można z tego odczytać?

Odpowiedz
3 odpowiedzi
Rozpoczynający temat
(@zrodlo414)

urodziłam się o 9:15

Odpowiedz
Wpisy: 276
(@zrodlo915)

Witam,

w tej chwili jest Pani pod wpływem tranzytów Urana, który wszedł w kwadraturę do Pani Wenus. To właśnie teraz, a zwłaszcza w listopadzie, mogą się pojawiać rozmaite sprawy związane z uczuciami, ciążą i nagłymi zwrotami losu (choć największe napięcia tego cyklu przypadały na ostatni rok). Strzelce z takimi układami planetarnymi jak Pani bardzo dobrze odnajdują się za granicą . W Polsce co prawda ma Pani korzystne konfiguracje, ale mogą pojawić sie konflikty z przełożonymi, natomiast za granicą ten problem po prostu znika. Poza sprzyjajacym czasem na podróże, ma Pani teraz też dobre warunki do nauki, dokształcania i rozwijania umiejętności zarówno handlowych, jak i nauczycielskich.

Chcę też zaznaczyć, że największe zmiany w Pani życiu są jeszcze przed Panią, przypadają na lata 2005/2006.

Odpowiedz
1 Odpowiedz
(@zrodlo414)

@zrodlo915 dziękuję za tę odpowiedź, naprawdę mnie pokrzepiła 🙂 ma Pani rację co do konfliktów z przełożonymi, to jest mój stały problem od dawna. ten rok faktycznie przyniósł sporo zmian i to zdecydowanie na lepsze! mam też realną perspektywę wyjazdu i bardzo bym chciała żeby się to urzeczywistniło.

Odpowiedz
Udostępnij: