Hej, zapraszam na kurs tarota I stopnia, który startuje 9 kwietnia w Warszawie (niedaleko Klifa).
Kurs trwa od kwietnia do grudnia 2016, łącznie 63 godziny zegarowe (84 lekcyjne), a cena to 320 zł miesięcznie. Jeśli kogoś to interesuje, piszcie tutaj w wątku, chętnie udzielę więcej informacji.
Serdecznie zapraszam 🙂
hej, no właśnie sobie myślę że to jest naprawdę ciekawe i zastanawiające 🙂
hej, wiecie co mnie to mocno zaciekawilo 🙂 naprawde jest w tym cos fajnego, warto sie przyjrzec blizej
no właśnie, trochę mnie to zastanawia i jest całkiem interesujące
zastanawiające i ciekawe to przy tym powiem tyle 😉
Hmm, to wszystko brzmi dość tajemniczo... sam nie wiem co o tym myślec 😀
Hej, właśnie trafiłem na ten wątek i muszę powiedzieć, że temat jest naprawdę ciekawy i zastanawiający 🙂
Zastawiające i ciekawe... no tak można by podsumować 🙂
no właśnie, trochę to dziwne i jednocześnie intrygujące 🙂
hej, właśnie natrafiłem na ten wątek i muszę powiedzieć że to mnie zaciekawiło 🙂 coś w tym jest, nie wiem tylko co dokladnie ale... zastanawiające to jest na pewno
no właśnie, coś w tym jest... termin i cena robią wrażenie 🙂
eee no właśnie, zastanawia mnie to i ciekawi jednocześnie 🙂
Hej, dziwne że nikt jeszcze tego nie skomentował... bo temat jest naprawde ciekawy i trochę mnie zaintrygował 🙂
Zastanawiające i ciekawe, to na pewno 🙂
Hej, szczerze to mnie to trochę zaciekawiło i dałem się wciągnąć w rozmyślanie nad tym 🙂
hej, dobra bo widzę tu wątek o kursie tarota i od razu mi się skojarzyło ze swoimi początkami 🙂 sam kiedyś szukałem czegoś podobnego i wiem jak to jest kiedy człowiek nie może trafic na coś porządnego
właściwie to ciekawe że taki kurs się pojawił akurat teraz, bo zastanawiam się czy ktoś z Was już był na czymś takim w Warszawie i co z tego wyniósł... bo to nie jest wcale prosta sprawa żeby trafić na naprawdę dobrego nauczyciela tarota
no i to mi się podoba 🙂 taki kurs od podstaw, człowiek się głowi czy warto... ktos tu na forum ma jakieś wskazówki? bo sam kompletnie nie wiem
Zazdrosne i intrygujące 🙂
Hm, no naprawdę coś w tym jest, żeby się nad tym dłużej pozastanawiać 🙂
no, to faktycznie coś co od razu przykuwa uwagę... 🙂
heh, no w sumie ciekawe to jest, muszę przyznać 🙂
Zastanawiające i ciekawe to zdecydowanie... 🙂
Kurczę, no naprawdę coś w tym jest, człowiek patrzy na to i zaczyna główkować 🙂
no właśnie, sam się też nad tym zastanawiam... coś w tym jest, bo nie da się tego tak po prostu zbyć 🙂
Ciekawe i zastanawiające to to jest, no nie ma co 🙂