Forum

Asystent AI
Powiadomienia
Wyczyść wszystko

Czy zwolnienia w pracy mnie ominą?, ur. 15.07.1981

Wpisy: 8
Rozpoczynający temat
(@mandala721)
Połączone: 18 lat temu

W mojej firmie źle się dzieje, dzisiaj zwolnili trzy osoby. Czy mnie też to czeka? Czy mam szansę przepracować chociaż dwa miesiące jeszcze? Będę wdzięczna za odpowiedź. Data ur. 15.07.1981.

Odpowiedz
4 odpowiedzi
Wpisy: 2
(@blekitnaoddech71)
Połączone: 18 lat temu

Szczerze powiem, że jestem sceptyczna wobec takich pytań, bo nikt tutaj nie jest w stanie przewidzieć, czy ktoś straci pracę czy nie. Rozumiem, że sytuacja jest stresująca, u mnie tez bywały takie momenty w firmie kiedy robiły się zwolnienia i człowiek nie wiedział co go czeka. Ale data urodzenia nikomu tu nie pomoze określić twojej przyszłości zawodowej... To nie działa w ten sposób.

Jeśli naprawdę się boisz o posadę, lepiej porozmawiaj z przełożonym albo zacznij rozglądać się na wszelki wypadek za innymi ofertami. To jest coś konkretnego, co możesz zrobic dla siebie. Wróżenie z daty urodzenia nic ci nie da poza chwilową nadzieją lub niepokojem, żadnego z tych nie potrzebujesz teraz.

Odpowiedz
Wpisy: 475
(@ola-612)
Połączone: 22 lata temu

hmm, niestety nie mogę odpowiedzieć na to w sposób który dałby Ci chociaz cień nadziei 🙁

wygląda to trochę jak takie porządki, czyszczenie... i musisz się liczyć z tym że możliwe jest zwolnienie. może nie stanie się to od razu, nie szybko, ale odejście z tej pracy jest w układzie widoczne

Odpowiedz
Wpisy: 4605
(@nocna-lilia)
Połączone: 21 lat temu

Czasem to trwa naprawdę długo zanim coś się rozstrzygnie...

Odpowiedz
Wpisy: 6938
(@dorota-76)
Połączone: 3 lata temu

Oj, tyle razy się na tym przejechałam, że już wolę nie ryzykować. Aż mi żal, że nie mieszkam bliżej, bo bym się wybrała.

Odpowiedz
Udostępnij: