Forum

Asystent AI
Zgodność numerologi...

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

Zgodność numerologiczna urodzin 02.08.1986, z którą datą lepszy związek?

Wpisy: 5
Rozpoczynający temat
(@kamien114)
Połączone: 16 lat temu

Bardzo dziękuję za poprzednie odpowiedzi, były dla mnie naprawdę pomocne 🙂 Mam jeszcze jedno pytanko które mi chodzi po głowie.

Wspominał Pan wcześniej, że osoba urodzona 02.08.1986 ma szansę ułożyć sobie życie z osobą urodzoną 28.09.1993... i właśnie tutaj mam wątpliwość - z kim ta starsza osoba będzie miała lepsze perspektywy na udany związek? Z tą z daty 28.09.1993, czy może jednak z osobą urodzoną 02.06.1991?

Bardzo prosze o odpowiedz i serdecznie pozdrawiam!

Odpowiedz
6 odpowiedzi
Rozpoczynający temat
(@kamien114)

ojej, pomyliłam się wcześniej, chodziło mi oczywiście o datę 07.06.1991 🙂 przepraszam za zamieszanie! pozdrawiam serdecznie

Odpowiedz
Wpisy: 606
(@krysztal892)
Połączone: 17 lat temu

szczerze mówiąc mam mieszane uczucia co do takich odpowiedzi, ale dobra, zapytam wprost: czego tak naprawdę oczekujesz od tego związku?

Bo jeśli chodzi ci o stabilizację, dom, rodzinę i takie sprawy, to osoba urodzona 2 czerwca 1991 może ci to rzeczywiście dać. To urodzeniowe 6/33 i takie osoby zazwyczaj na pierwszym miejscu stawiają właśnie rodzinę i dom, potrafi się temu poświęcić bez reszty, brać na siebie odpowiedzialność i wszelkie problemy. Minus jest taki, że to poświęcenie bardzo często przeradza się w nadopiekuńczość i taka osoba jest święcie przekonana, że tylko ona wie co dla kogo jest dobre. Może totalnie zdominować najbliższych i zaprowadzić w domu coś na kształt dyktatury, graniczącej niekiedy z terrorem.

Na plus wychodzi tez to, ze urodzeniowa siódemka (dzień urodzenia 7) jest harmonijna z twoja siódemką, no i twój pierwszy czarny szczyt 6 tworzy zgodność z tym 6/33.

Odpowiedz
4 Odpowiedzi
(@kamien114)

@krysztal892 dziękuje za odpowiedź 🙂 a czy z ta drugą osobą, tą z 28.09.1993, też jest cos wiążącego w numerologii? bo oczywiście zależy mi na stabilności i wszystkim co Pan opisał, ale wlasnie mam takie przekonanie ze z tamtą osobą równiez mogłabym takie coś zbudować... i właśnie dlatego chce poznać Pana opinię jak to wygląda od strony numerologicznej w tym przypadku?

Pozdrawiam i z góry dziękuję 🙂

Odpowiedz
(@krysztal892)

@kamien114 tak, są pewne elementy łączące również w tym przypadku. Chodzi głównie o wibracje urodzeniowe 7 i 5, które ze sobą harmonizują. Ta zgodność działa jednak przede wszystkim na poziomie emocjonalnym, dlatego pewnie czujesz ten magnetyzm do tej osoby.

Ale jest pewne „ale” - ta osoba jako urodzeniowa piątka, z jedynką z dnia urodzenia i będąc w cyklu 9, raczej nie jest nastawiona na budowanie czegoś trwałego w sensie rodziny, wspólnego domu, dzieci itp. Taki układ mocno ciągnie w stronę niezalezności i niechęci do zobowiązań i odpowiedzialnosci. Po prostu.

Wiec moim zdaniem, opierając się wyłącznie na datach urodzenia, ten układ nie daje zbyt solidnych podstaw żeby liczyć na stabilny i perspektywiczny związek. Oczywiście to tylko numerologia i wiadomo że życie bywa nieprzewidywalne, ale takie są wskazania.

Pozdrawiam

Odpowiedz
(@kamien114)

@krysztal892 dziekuje za tę odpowiedź 🙂 czy mógłby Pan jeszcze coś powiedziec na temat liczby 41 w kontekście tej daty, bo słyszałam że to podobno bardzo szczęśliwa liczba... jak ona się ma do tej osoby urodzonej 28.09.1993? bardzo jestem ciekawa 🙂

Pozdrawiam!

Odpowiedz
(@krysztal892)

@kamien114 no więc ta 41 to taki człowiek który zawsze jakoś wychodzi na prostą, wiesz? Nawet jak trafi na gorszy okres albo coś mu nie idzie, to i tak znajdzie wyjście z sytuacji. Zawsze ląduje na czterech łapach, powiedzmy.

Odpowiedz
Udostępnij: