Bardzo dziękuję za poprzednie odpowiedzi, były dla mnie naprawdę pomocne 🙂 Mam jeszcze jedno pytanko które mi chodzi po głowie.
Wspominał Pan wcześniej, że osoba urodzona 02.08.1986 ma szansę ułożyć sobie życie z osobą urodzoną 28.09.1993... i właśnie tutaj mam wątpliwość - z kim ta starsza osoba będzie miała lepsze perspektywy na udany związek? Z tą z daty 28.09.1993, czy może jednak z osobą urodzoną 02.06.1991?
Bardzo prosze o odpowiedz i serdecznie pozdrawiam!
ojej, pomyliłam się wcześniej, chodziło mi oczywiście o datę 07.06.1991 🙂 przepraszam za zamieszanie! pozdrawiam serdecznie
szczerze mówiąc mam mieszane uczucia co do takich odpowiedzi, ale dobra, zapytam wprost: czego tak naprawdę oczekujesz od tego związku?
Bo jeśli chodzi ci o stabilizację, dom, rodzinę i takie sprawy, to osoba urodzona 2 czerwca 1991 może ci to rzeczywiście dać. To urodzeniowe 6/33 i takie osoby zazwyczaj na pierwszym miejscu stawiają właśnie rodzinę i dom, potrafi się temu poświęcić bez reszty, brać na siebie odpowiedzialność i wszelkie problemy. Minus jest taki, że to poświęcenie bardzo często przeradza się w nadopiekuńczość i taka osoba jest święcie przekonana, że tylko ona wie co dla kogo jest dobre. Może totalnie zdominować najbliższych i zaprowadzić w domu coś na kształt dyktatury, graniczącej niekiedy z terrorem.
Na plus wychodzi tez to, ze urodzeniowa siódemka (dzień urodzenia 7) jest harmonijna z twoja siódemką, no i twój pierwszy czarny szczyt 6 tworzy zgodność z tym 6/33.