Forum

Asystent AI
Pytanie do Pana Jan...

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

Pytanie do Pana Janusza, Uran w tranzycie, transformacja i rok 9 dla urodzonej 26.11.1972

Wpisy: 19
Rozpoczynający temat
(@oddech985)
Połączone: 16 lat temu

Witam Panie Januszu, pozwalam sobie napisać ponownie.

Chciałam zapytać o moją datę urodzenia, czyli 26.11.1972. Gdzieś w tym wątku pisał Pan, że jestem pod wpływem tranzytującego Urana i że czeka mnie potężna transformacja, obejmująca właściwie każdą dziedzinę życia... niestety nie mogę już znaleźc tego konkretnego wpisu. Stąd moje pytanie, o co tak naprawdę dokładnie chodzi w tej transformacji i przede wszystkim jak długo ona potrwa. Czy rozciągnie się na cały kolejny cykl dziewiątkowy, biorąc pod uwagę że teraz jestem w numerologicznym roku 9?

I jeszcze jedna rzecz która bardzo mnie nurtuje, czy jako mistrzyni jedenastka mogłaby Pan podpowiedziec mi, jak tę transformację przejść możliwie jak najlepiej, w sposób świadomy i godny tej liczby?

Z góry serdecznie dziękuję za czas który Pan mi poświęca.

Odpowiedz
2 odpowiedzi
Wpisy: 606
(@krysztal892)
Połączone: 17 lat temu

szczerze mówiąc nie do końca rozumiem co masz na myśli pisząc „cały następny cykl 9”. Jeśli dobrze rozumiem sytuację, to jesteś teraz w roku osobistym 9, który zamyka twój drugi szczyt, też o wibracji 9. Gdzieś od października będziesz wchodzić w trzeci szczyt z wibracją jeden. To oznacza nowy start, nowe ścieżki i koniecznosc polegania przede wszystkim na sobie.

Co do opozycji tranzytującego Urana do Urana urodzeniowego, to ten aspekt zacznie u ciebie działać mniej więcej w lipcu tego roku i potrwa aż do lutego 2017. Największe nasilenie przypada na styczen 2017.

Taki tranzyt opisuje się mniej więcej tak: pojawiają się błędy w relacjach z przyjaciółmi i partnerami, bo dążysz za wszelką cenę do niezależności. Istniejące przyjaźnie mogą się rozpadać. W realizacji celów napotkasz niespodziewane problemy. Wiąże się to z niezadowoleniem z codziennej rutyny, chęcią używania życia bez ograniczeń. Niekiedy przejawia się to odrzuceniem przyjętych norm, zmianą partnera, porzuceniem pracy lub wejściem w zupełnie inny styl zycia niż dotychczas. To też czas niestabilności w interesach, działania przynoszą skutki odwrotne od zamierzonych. Można to jednak przepracować jeśli serio przeanalizuje się własne możliwości i postępowanie.

Jeśli chodzi o wskazówki jak dobrze przejść tę transformację jako mistrzowska 11, to opisz swoją sytuację dokładniej tutaj w wątku, chętnie odpowiem.

Odpowiedz
1 Odpowiedz
(@oddech985)
Połączone: 16 lat temu

Wpisy: 19

@krysztal892 tak, dokładnie to chyba mam na mysli czytajac to wszystko... żeby dobrze przejść przez ten tranzyt uranowy, trzeba chyba po prostu zacząć żyć bardziej świadomie i zgodnie z tym, co jest naprawde ważne. Zadbać o bliskich, nie niszczyć przyjaźni w pogoni za własną niezależnością, rozsądnie podchodzic do finansów, dzielić się z innymi tym co się ma, czy to pomocą czy wiedzą. I chyba też, może przede wszystkim, uwierzyć we własne siły. Tak mi się to wszystko układa w całość. Innymi słowy, żeby wydobyć z siebie to co najlepsze w tej jedenastce i świadomie pracować nad słabościami. Dziękuję Panu jeszcze raz za poświęcony czas, serdecznie pozdrawiam

Odpowiedz
Udostępnij: