Witam Panie Januszu, pozwalam sobie napisać ponownie.
Chciałam zapytać o moją datę urodzenia, czyli 26.11.1972. Gdzieś w tym wątku pisał Pan, że jestem pod wpływem tranzytującego Urana i że czeka mnie potężna transformacja, obejmująca właściwie każdą dziedzinę życia... niestety nie mogę już znaleźc tego konkretnego wpisu. Stąd moje pytanie, o co tak naprawdę dokładnie chodzi w tej transformacji i przede wszystkim jak długo ona potrwa. Czy rozciągnie się na cały kolejny cykl dziewiątkowy, biorąc pod uwagę że teraz jestem w numerologicznym roku 9?
I jeszcze jedna rzecz która bardzo mnie nurtuje, czy jako mistrzyni jedenastka mogłaby Pan podpowiedziec mi, jak tę transformację przejść możliwie jak najlepiej, w sposób świadomy i godny tej liczby?
Z góry serdecznie dziękuję za czas który Pan mi poświęca.
szczerze mówiąc nie do końca rozumiem co masz na myśli pisząc „cały następny cykl 9”. Jeśli dobrze rozumiem sytuację, to jesteś teraz w roku osobistym 9, który zamyka twój drugi szczyt, też o wibracji 9. Gdzieś od października będziesz wchodzić w trzeci szczyt z wibracją jeden. To oznacza nowy start, nowe ścieżki i koniecznosc polegania przede wszystkim na sobie.
Co do opozycji tranzytującego Urana do Urana urodzeniowego, to ten aspekt zacznie u ciebie działać mniej więcej w lipcu tego roku i potrwa aż do lutego 2017. Największe nasilenie przypada na styczen 2017.
Taki tranzyt opisuje się mniej więcej tak: pojawiają się błędy w relacjach z przyjaciółmi i partnerami, bo dążysz za wszelką cenę do niezależności. Istniejące przyjaźnie mogą się rozpadać. W realizacji celów napotkasz niespodziewane problemy. Wiąże się to z niezadowoleniem z codziennej rutyny, chęcią używania życia bez ograniczeń. Niekiedy przejawia się to odrzuceniem przyjętych norm, zmianą partnera, porzuceniem pracy lub wejściem w zupełnie inny styl zycia niż dotychczas. To też czas niestabilności w interesach, działania przynoszą skutki odwrotne od zamierzonych. Można to jednak przepracować jeśli serio przeanalizuje się własne możliwości i postępowanie.
Jeśli chodzi o wskazówki jak dobrze przejść tę transformację jako mistrzowska 11, to opisz swoją sytuację dokładniej tutaj w wątku, chętnie odpowiem.