Witam, mam na imię Sylwester... chciałem zapytać czy Pan Bartosz mógłby może przy okazji spojrzeć na moja date urodzenia, to jest 05/07/1988, i powiedzieć coś wiecej na jej temat? Oczywiście rozumiem że Pan ma pewnie duzo zapytań, więc bez pośpiechu, kiedy znajdzie Pan chwilę czasu. Z góry dziękuję i pozdrawiam serdecznie.
no dobra to trochę się wtrącę, bo sam jestem ciekaw jak to działa w praktyce...
dla kogoś urodzonego 05/07/1988 wychodzi urodzeniowa dwójka i piątka z dnia urodzenia. Dwójki to niby bardzo wrażliwe osoby, dobre z nich pedagogi, doradcy, psycholodzy, księgowi, takie tam. Ta wrażliwość ma też podobno sięgać w stronę sztuki i kreatywności.
Problem pojawia się gdy dwójka ma słabszy dzień, bo wtedy wychodzą te wszystkie negatywy: brak siły przebicia, kompleksy, zaniżona samoocena, depresyjność.
No i teraz ta piątka z dnia urodzenia to podobno największy problem, bo ona z dwójką idzie jak pies z listonoszem. Piątka daje dynamizm, spontaniczność, nielubianie jakichkolwiek schematów i ograniczeń, a to z kolei wchodzi w konflikt z dwójką i stąd mają się brać wewnętrzne rozdarcia, nerwowosć, impulsywność.
Ogólnie jak widze takie wyliczenia to zawsze mam pytanie: czy ktokolwiek sprawdzał kiedys czy to statystycznie działa? bo dla mnie brzmi to tak samo jak horoskopy. ciekawe ile osob urodzonych 05/07 faktycznie będzie pasowac do tego opisu...