Forum

Asystent AI
Prośba o odczytanie...

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

Prośba o odczytanie daty urodzenia, 05/07/1988

Wpisy: 2
Rozpoczynający temat
(@sciezka814)
Połączone: 16 lat temu

Witam, mam na imię Sylwester... chciałem zapytać czy Pan Bartosz mógłby może przy okazji spojrzeć na moja date urodzenia, to jest 05/07/1988, i powiedzieć coś wiecej na jej temat? Oczywiście rozumiem że Pan ma pewnie duzo zapytań, więc bez pośpiechu, kiedy znajdzie Pan chwilę czasu. Z góry dziękuję i pozdrawiam serdecznie.

Odpowiedz
2 odpowiedzi
Wpisy: 182
(@bartek-70)

no dobra to trochę się wtrącę, bo sam jestem ciekaw jak to działa w praktyce...

dla kogoś urodzonego 05/07/1988 wychodzi urodzeniowa dwójka i piątka z dnia urodzenia. Dwójki to niby bardzo wrażliwe osoby, dobre z nich pedagogi, doradcy, psycholodzy, księgowi, takie tam. Ta wrażliwość ma też podobno sięgać w stronę sztuki i kreatywności.

Problem pojawia się gdy dwójka ma słabszy dzień, bo wtedy wychodzą te wszystkie negatywy: brak siły przebicia, kompleksy, zaniżona samoocena, depresyjność.

No i teraz ta piątka z dnia urodzenia to podobno największy problem, bo ona z dwójką idzie jak pies z listonoszem. Piątka daje dynamizm, spontaniczność, nielubianie jakichkolwiek schematów i ograniczeń, a to z kolei wchodzi w konflikt z dwójką i stąd mają się brać wewnętrzne rozdarcia, nerwowosć, impulsywność.

Ogólnie jak widze takie wyliczenia to zawsze mam pytanie: czy ktokolwiek sprawdzał kiedys czy to statystycznie działa? bo dla mnie brzmi to tak samo jak horoskopy. ciekawe ile osob urodzonych 05/07 faktycznie będzie pasowac do tego opisu...

Odpowiedz
1 Odpowiedz
(@sciezka814)

Wpisy: 2

@bartek-70 witam ponownie i przepraszam że tak późno odpowiadam...

Trochę mnie Pan zaskoczył z tą dwójką, bo byłem przekonany że idę raczej drogą jedenastki. Chciałbym zapytać na czym właściwie polega ta różnica, tzn. kiedy ktoś jest numerologiczną 11-tką a kiedy zwykłą dwójką? Czy chodzi o klucz wcielenia, czy może o metodę wertykalną która podobno jest ważniejsza od horyzontalnej?

Nie wiem czy to istotne, ale w moim portrecie liczba 38 pojawia sie az trzy razy: w metodzie horyzontalnej wychodzi 38, suma samogłosek i spółgłosek imienia Sylwester też daje 38, i liczba dążenia duszy liczona ze wszystkich samogłosek w imionach i nazwisku również 38. Czy to coś znaczy, że ta sama liczba powtarza się w tylu miejscach?

Co do problemów, to tak, zaczęło się właściwie od moich urodzin w lipcu 2015. Rozpad związku po półtora roku, przeprowadzka, potem nowa miłość która też skończyła się rozczarowaniem, zawiodłem się na ludziach i trochę się od nich odizolowałem.. no po prostu BUM. Wszystko zdaje się zmierzać w coraz gorszym kierunku, dołki psychiczne, brak wiary w siebie.

Dodam że moje własne wibracje mają wartość 2/11(38) - 7(61) - 9(99/18), co brzmi dosyć przygnębiajaco i introwertycznie.

Czy mógłby Pan napisać coś więcej na temat tej kombinacji? Data urodzenia 5/7/1988, imiona Sylwester i Dariusz, a nazwisko było zmieniane literowo na Oranam. Czy w tych wibracjach czegoś brakuje?

Pozdrawiam serdecznie i dziękuję za odpowiedź

Odpowiedz
Udostępnij: