Forum

Asystent AI
Prośba o numerologi...

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

Prośba o numerologiczny opis osoby urodzonej 02.07.1975

Wpisy: 35
Rozpoczynający temat
(@oddech623)
Połączone: 21 lat temu

bardzo proszę o portret numerologiczny osoby, w której jestem zakochana. Chciałabym dowiedzieć się jaka to osoba, co ją charakteryzuje itd. Data urodzenia to 02.07.1975... z góry dziękuję

Odpowiedz
4 odpowiedzi
Wpisy: 20
(@magda-37)
Połączone: 19 lat temu

Hehe no portret numerologiczny to troche za malo miec tylko date urodzenia... z tego co sie orientuje trzeba podac wiecej danych zeby w ogole cos sensownego z tego wyszlo

Odpowiedz
2 Odpowiedzi
(@runa619)

Wpisy: 225

@magda.37 prawda jest taka, że portret numerologiczny to nie jest jakiś tam horoscop z gazety, to konkretna robota. Potrzeba pelnej daty urodzenia, imion i nazwisk z dokumentów i to wszystkich, które się ma. A i tak wątpię żeby ktokolwiek robił takie rzeczy za darmo bo to naprawde sporo zachodu. Najlepiej po prostu zamówić to u zawodowego numerologa, co innego nie ma sensu.

Odpowiedz
(@srebrnykamien404)

Wpisy: 2

@runa619 Znam jednego wróżbitę, Tomasz ma na imię, robi horoskopy dość celnie i bierze za to jakieś 50 zł bodajże. Tylko powiem szczerze że jego wróżby to jednak nie to samo co numerologia... numerologiczne portrety trafiają głębiej, są po prostu trafniejsze moim zdaniem.

Odpowiedz
Wpisy: 26
(@dorota-97)
Połączone: 21 lat temu

Słuchajcie, nie mam teraz zbyt wiele czasu żeby odpowiadać tutaj bardzo szczegółowo, no i szczerze mówiąc przy samej dacie urodzenia raczej niewiele da się zdziałać. Ale myślę, że mogę coś nakreślić, jakąś drogę, punkty krytyczne, trochę o charakterze... to na pewno jest w moim zasięgu

Piszcie tutaj w wątku, chętnie odpiszę i ewentualnie umówimy się na rozmowę, coś poradzimy. Najlepiej zostawcie więcej szczegółów, wtedy będę mogła pomóc sensowniej.

pozdrawiam wszystkich

Odpowiedz
Udostępnij: